Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

среща преди забраната
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- петър власев
- разбира нещата
среща преди забраната
обръщам се към колегите от сладководния с предложение да направим
една среща по рибонапиване последния уикенд преди забраната
предполатгам че всички от вас непропускат да отидат за риба точно преди забраната така че предлагап да се уточни водоем и място пък който е свободен да идва
и табела ша турим да съ знае че сме ние
хем ще обменим опит хем ще се запознаем
аз мисля че батак ще е удобен за всички съфорумници с изключение на живущите в северна бг
давайте акъли и предложения
една среща по рибонапиване последния уикенд преди забраната
предполатгам че всички от вас непропускат да отидат за риба точно преди забраната така че предлагап да се уточни водоем и място пък който е свободен да идва
и табела ша турим да съ знае че сме ние
хем ще обменим опит хем ще се запознаем
аз мисля че батак ще е удобен за всички съфорумници с изключение на живущите в северна бг
давайте акъли и предложения
я чувствась себя очен хорошо
- The Punisher
- новобранец
- Обратна връзка:
Страхотна идея и аз бих дошъл с удоволствие само дано си намера превоз до тогава, аре ако някои ще ходи и ще има едно свободно място в колата нека пише ЛС ще си плата за превоза няма проблем.
Иначе и аэ съм навит за Батак
Иначе и аэ съм навит за Батак
Последно промяна от The Punisher на Пет Фев 24, 2006 3:27 pm, променено общо 1 път.
- ivan_yo
- разбира нещата
Мисля че за такава збирка ще е по-удачно да е ПЯСАЧНИК, КОПРИНКА или ЖРЕБЧЕВО. А според мен най удачния ще е КОПРИНКА защото се намира на сред БЪЛГАРИЯ итака ще е по-добре и за тези които желаят да прескочат БАЛКАНА. Мисля че тъй ще е най честно за всички колеги. Аз така мисля и предлагам КОПРИНКА пък каквото реши ОБЩОТО СЪБРАНИЕ
НЙЛ ТЪЙ 

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- петър власев
- разбира нещата
еми аз незнам как се прави това с гласуването или нека фиксера да го направи и наистина така да решим къде ще е най одачно за всички
мисълта ми е че батак е лесно достъпен и голям язовир и предлага доста места където човек може да отседне
аз имам впредвид срещата да е от петък на обяд който има възможнос до недела следобяд
иначе кат гледам календара датите най вероятно ще са 7 , 8 и девети април мен ме устройват казвайте и вие
мисълта ми е че батак е лесно достъпен и голям язовир и предлага доста места където човек може да отседне
аз имам впредвид срещата да е от петък на обяд който има възможнос до недела следобяд
иначе кат гледам календара датите най вероятно ще са 7 , 8 и девети април мен ме устройват казвайте и вие
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз съм съгласен, за язовира нямам претенции. Според мен ще е хубаво някой да го познава добре за да не се лутаме да търсим места за риболов и пътища около избрания язовир.
За мястото за преспиване за мен не е проблем, но е добре да има и някои къмпинг наблизо, имат си кръчми пък и повечето са доста евтини и най-важното винаги имат по-голяма сграда с зала за хранене в нашия случай за среща.
За мястото за преспиване за мен не е проблем, но е добре да има и някои къмпинг наблизо, имат си кръчми пък и повечето са доста евтини и най-важното винаги имат по-голяма сграда с зала за хранене в нашия случай за среща.

- петър власев
- разбира нещата
значи последно датите остават между 5ти и 9ти пак ще се уточняваме
Ivak Според мен ще е хубаво някой да го познава добре за да не се лутаме да търсим места за риболов и пътища около избрания язовир.
батак го познавам сантиметър по сантиметър и разочарован нямя да остонеш кеф ти шаран кеф ти каракуда , бабушка ,костур
квот предпочиташ на такова място ще те закарам
ще проверя колко ще е спането на някои станции за отдих и пак ще пиша
аз мисля така тази год. батак дагодина другаде и така
надявам се че ще станат традиция тези срещи
айде и дано се отнесем по сериозно на мен лично срашно ми допада тази идея
Ivak Според мен ще е хубаво някой да го познава добре за да не се лутаме да търсим места за риболов и пътища около избрания язовир.
батак го познавам сантиметър по сантиметър и разочарован нямя да остонеш кеф ти шаран кеф ти каракуда , бабушка ,костур
квот предпочиташ на такова място ще те закарам
ще проверя колко ще е спането на някои станции за отдих и пак ще пиша
аз мисля така тази год. батак дагодина другаде и така
надявам се че ще станат традиция тези срещи

айде и дано се отнесем по сериозно на мен лично срашно ми допада тази идея
-
- сериозен играч
- петър власев
- разбира нещата
нищо напротив нямам сигорно и другите няма да иматchapara написа:Идеята е добра,но колегата от Батак ще трябва да се заеме с оцядането.Само риболовци ли или и половинките.Мойта половинка не ми пречи разбира се,а който иска да избяга си е в правото?
пак и моита гърла точно по тово време ще се враща от Англия така че и аз сигурно ще съм с нея . И тя е рибарка
до една седмица ще ви пусна предложения за спане вие решавайте къде ще е
- петър власев
- разбира нещата
локале гледай и ония морски вълк да го навиеш да дйде да види че не само в морето риба имаLocal написа:Колега аз съм с 2 ръце за Батак , знаеш че връзки имам там колкото искаш , а помня че и ти имаш и си родом оттам.Идеята е приемам съвсем насериозно и всичко ще се обмисли.
ко му пречи с трабандела за 2 три дни ша дойде