Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Уред за захранване
Модератор: emo vasilev
-
- ще става разбирач
Уред за захранване
Здравейте колеги искам да се извиня, че толкова много време не бях влизал, но това беше поради причината, че нямах интернет известно време. Преди да започна темата искам да честита новата 2009 година - нека тя да е благодатна за всички нас. Та да преминем на въпроса днес си поиграх, защото нямах какво да правя и направих така да се каже уред за захранване. Направих го от стойка, която се счупи. Ето я стойката преди да се счупи:

Ето и какво направих от несчупената част. Тоест аз нищу не сам направил ами само ми дойде идеята и го усъваршенствах.

Аз смятам да захранвам с жито и кал направени като топка, която е лепкава и ще се разпадне във водата. Ще има и кал, защото да излита надалеч. Мога да ви кажа със сигурност, че върши работа, защото днес го напрвих с топка сняг. Моля, коментирайте.
Ето и какво направих от несчупената част. Тоест аз нищу не сам направил ами само ми дойде идеята и го усъваршенствах.
Аз смятам да захранвам с жито и кал направени като топка, която е лепкава и ще се разпадне във водата. Ще има и кал, защото да излита надалеч. Мога да ви кажа със сигурност, че върши работа, защото днес го напрвих с топка сняг. Моля, коментирайте.
Последно промяна от Chenko93 на Нед Яну 11, 2009 10:19 pm, променено общо 2 пъти.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Уред за захранване
Нещо май не се виждат снимките
Добре дошъл

-
- ще става разбирач
извинявайте колеги от давна не съм влизал и забравих как беше сега ще смаля снимките и ще ги кача
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пич по-добре малко ги увеличи
-
- сериозен играч
Ей изядохте го момчето бе.Защо идеята да е налудничава?Просто е направил разновидност на тръба за захранване тип "Кобра"
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=956

-
- вече хвърля и на тежко
Идеята ти става въпреки, че по този начин само "претопляш водата". Самият уред го има както виждаш в готов вид, без да се налага да го усъвършенстваш. Между другото такова нещо, дори струва ми се по подходящо, може да се купи от зоо магазин. Служи за замятане на топка с която кучетата играят. Главата е оформена така, че в нея спокойно си ляга топка захранка.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Момчето просто иска само да си направи уреда сам.Аз обичам да консумирам риба ,но по ми е вкусна тази която съм си уловил самичък ,а не купената.

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
голм кеф е да си направиш нещо,а още по голям е и ако проработи
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Едно време и аз бях направил това нещо което показа колегата в готов вариант но го бях направил от тръбичка PVC Ф32
малко изрязване и нагряване на котлона и беше абсолютно същатат и имаше същия ефект но поради моита глупост я настъпах и се счуши и сега съм с тези за хвърлянето на топки за кучета и сам доволен иначе браво за идеята ти колега!
6+ от мен

малко изрязване и нагряване на котлона и беше абсолютно същатат и имаше същия ефект но поради моита глупост я настъпах и се счуши и сега съм с тези за хвърлянето на топки за кучета и сам доволен иначе браво за идеята ти колега!
6+ от мен

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Благодаря ви колеги за мненията. Екстази и аз бях направил това дето ти казваш от ПВЦ тръба, но не и знам размера като ни слагаха парното и остана и аз с една горелка я огънах и наистина ефекта е същият, ама я запилях някъде 

- doko
- ще става разбирач
Колега това е кобра и е за захранване с топчета. Това което колегата се е постарал са направи е лопата за запранване с топки захранка или царевица на близки разтояния. С кобрата няма как да метнеш примерно топка от порядъка на 100 200 грамаHAZART написа:Ей изядохте го момчето бе.Защо идеята да е налудничава?Просто е направил разновидност на тръба за захранване тип "Кобра"

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми ако искаш по-големи топки да хвърляш само ми опиши размера на топките и ако ти се занимава да си правиш и мислиш,че може да си набавиш материалите ще ти нарисувам схемаChenko93 написа:Благодаря ви колеги за мненията. Екстази и аз бях направил това дето ти казваш от ПВЦ тръба, но не и знам размера като ни слагаха парното и остана и аз с една горелка я огънах и наистина ефекта е същият, ама я запилях някъде

Без риболов няма любов !