Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Какво ще кажете за изложенията в София?
Какво ще кажете за изложенията в София?
Здравейте,искам да разбера има ли някои доволен от "Природа,лов и риболов" в НДК и изложението в експо центьра?
napravo sam potresen ot izlojenieto v ndk
kolegi neznam za vas ama az taka se nervirah kato otidah 4e ne e istina nestiga 4e samo edin edinstven 6tand za ribolov ami daje i edna kinta vhot mi napravili be deba i tapanarite....pove4e nqma da stapa na takova izlojenie
Чесно казано и аз се нервирах много като видиях за какво става на вапрос.Сега на пролет ще видия какво има в Пловдив и може би ще разчитам за напред само на един магазин в Перник,имах щастието да посетия Чехия за една седмица и да ти кажа там е сьвсем друго.Там си има билети за един ден,за една седмица,за един,три,шест или дванадесет месеца,много добре е измислено,а пьк да не ти казвам колко много шаран има-направо гамжи.Може би заради това чехите го мразият,предпочитат да ловият есетри,направи ми впечателение че си взимат само по две риби,не разбрах защо е така.в билета не пише никаде колко трябва да се взема,но те са си колтурни хората и си целуват рибите и ги пускат обратно.другото което ми направи впечатление е че билета които аз си взех аз за една седмица струваше някаде около 17 19 евро,но за една година е само 25-35 евро зависи от колко години членуваш в тияхната организация,а за деца се плаща символично,има и друго всеки които е член на сдружението всеки месец дава от 5 до 500 евро,това самият член прецениява,но най-малката вноска е 5 евро.ходих на едно изложение-от него не можеш да си купиш нищо,но ти дават адрес не магазина сьс които работи фирмата и отиваш там да си го купиш.мислия си че и тук трябва да е така.поради тази причина имаше само един щтанд в НДК.