Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Някой от Велико Търново ??
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Някой от Велико Търново ??
Понеже не сам от ВТ и нямам никаква идея къде може да се лови каквато и риба да е.Писнало ми е да кибича под фабриката на "Лачита" ...там няма риба !!!! та айде някой на драго сърце да сподели някое местенце на близо , понеже нямам кола.Може да каже и каква точно стръв и т.н.
И ми писна да гледам само "парашутисти" тук по реката! Дайте малко информация.Мерси предварително , пък може и заедно да идем да покибичим!
И ми писна да гледам само "парашутисти" тук по реката! Дайте малко информация.Мерси предварително , пък може и заедно да идем да покибичим!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пробвай на с. Ресен на река Негованка близко ти е, предполагам че има и някакв транспорт до там. Цяла зима ми обясняват как кълвяло там но не ми остана време да отида до там. Кълве предимно кефал и морунаш, за стръв не знам.
Ако са се размразили старите корита на драганово можеш да пробваш за щука там , мисля че има и влак и автобус до там.
Ако са се размразили старите корита на драганово можеш да пробваш за щука там , мисля че има и влак и автобус до там.