Някой от Велико Търново ??

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

stereofx
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Някой от Велико Търново ??

Мнение от stereofx »

Понеже не сам от ВТ и нямам никаква идея къде може да се лови каквато и риба да е.Писнало ми е да кибича под фабриката на "Лачита" ...там няма риба !!!! та айде някой на драго сърце да сподели някое местенце на близо , понеже нямам кола.Може да каже и каква точно стръв и т.н.
И ми писна да гледам само "парашутисти" тук по реката! Дайте малко информация.Мерси предварително , пък може и заедно да идем да покибичим! :?:
Аватар
miraset
новобранец
новобранец

Мнение от miraset »

Можеш да покибичиш на р.Росица или Янтра.Близо ти е пък и ще хванеш нещо
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Градски здравей! Никой няма да ти каже къде ходи за риба тъй като повечето колеги са малко егоисти. А отностно за стръв кво се използва напоследък е нашумяло много мънистото. В форума има много написано по темата. Поздрави и наслука.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Пробвай на с. Ресен на река Негованка близко ти е, предполагам че има и някакв транспорт до там. Цяла зима ми обясняват как кълвяло там но не ми остана време да отида до там. Кълве предимно кефал и морунаш, за стръв не знам.
Ако са се размразили старите корита на драганово можеш да пробваш за щука там , мисля че има и влак и автобус до там.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”