Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректност
Модератор: sapuna
Re: Некоректност
Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.Krokibg написа:
Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда![]()
![]()
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
Не разводнявай хубавата темаПавел Иванов написа:Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност

Ей този - ribarinar,diandak,worv,neznaenribar - e от София, взима Интернет от ITDNet (212.116.129.166)централата е на ул.Алабин 16-20 ...има и подробности до Емейли и телефони ама аде стига до тука.
Момченце разкрит си ! Ние не пасем трева...такива като тебе просто ги кльопаме.
Момченце разкрит си ! Ние не пасем трева...такива като тебе просто ги кльопаме.
- krokibg
- учете се от него
kolev написа:Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.Krokibg написа:
Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда![]()
![]()
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.
Колев,дай приятелю на колежките ти други работи с които да си играят а не с никове.Заеби тази работа сега това е за заблуда на противника.Ти гледай от къде и какво пишеш пък колежките ще им намерим друго занимание освен риболова,който явно страстно обичат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Krokibg написа:.Затова има Админи и модератори дето си знаят работата и накрая ще накарам Барута да издаде един и да му теглим по една патка за назидание.Дано да прочете това,бъдещата ми евентуална приятелка и хубаво да си помисли,освен ако вече не е обратен![]()
![]()
![]()
![]()

Днес докато си пих кафето сутринта,(като станах де....) , този mohente, който е и ribarinar,diandak,worv,neznaenribar, и още незнам кой, го доизнамерих че има връзка с Фирма PACOM-P ltd в София... или от там пише.
Нищо особенно - просто рекох да потренирам стари DOS - овски чалъми вече позабравени - нищо не трябва да се забравя - не знаеш кога ще ти потрябва..В Интернет само привидно си скрит...иначе гъза ти лъщи без да знаеш...
Нищо особенно - просто рекох да потренирам стари DOS - овски чалъми вече позабравени - нищо не трябва да се забравя - не знаеш кога ще ти потрябва..В Интернет само привидно си скрит...иначе гъза ти лъщи без да знаеш...
Последно промяна от Pedro на Вто Яну 13, 2009 11:12 am, променено общо 1 път.
Педро,педро
...аз си знаех че си от службите...браво-Щирлиц такъв
...А за многониковците-
-

Петко,
Щирлиц е карал курс при мене - компютърна грамотност....а пък Мюлер се отказа и затова загубиха войната
Щирлиц е карал курс при мене - компютърна грамотност....а пък Мюлер се отказа и затова загубиха войната
Последно промяна от Pedro на Вто Яну 13, 2009 11:16 am, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Малийй,Шерлок Холмс пасти да яде,направо го разконспирира тоя мизерник
Не знам,как такъв човек с десет лица,ще седне срещу мен и ще ми се прави на приятел.Ега ти и простаците дето ги има на тая земя.Тоя сигурно ни тормози постоянно.Дайте да му направим една мечка

Не знам,как такъв човек с десет лица,ще седне срещу мен и ще ми се прави на приятел.Ега ти и простаците дето ги има на тая земя.Тоя сигурно ни тормози постоянно.Дайте да му направим една мечка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Тези дето са измислили Интернета са се застраховали до ниво Имена, Адреси, Телефони, Мейли и т.н.на даващите услугата Интернет.Те пък от своя страна имат същото за потребителите.Отделният потребител може да се скрие,но само привидно, щото IP адреса му е последната брънка до вратата му, (жилищият му адрес е в неговия доставчик)...
И това може да се проследява.Иначе си е ебало мамата - ще стане манджа с грозде в световния Казан.
------------------------------------------------------------------------------------------
Има и начини да се скриеш естественно, но те са за хора по-навътре в нещата.
И това може да се проследява.Иначе си е ебало мамата - ще стане манджа с грозде в световния Казан.
------------------------------------------------------------------------------------------
Има и начини да се скриеш естественно, но те са за хора по-навътре в нещата.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да ти обяснявам ли аз защо спрях да пиша там,а.Защото в този форум са повече знаещите и можещите, а не надути пуяци които разбират от компютриMarco Polo написа:ИДА, не прави чест всяко едно мнение, насочено към този форум, да е свързано с обида. Ама ХИЧ!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
И аз да се оплача в тая тема , преди три месеца купих палатка от колегата:
pan4o
риболовец
Върнах му я още същия ден , защото ако знаете какво получих/имам доста снимки/ нищо подобно на палатка ,шито от парчета бризент преди 30 год..

още си чакам парите

pan4o
риболовец
Върнах му я още същия ден , защото ако знаете какво получих/имам доста снимки/ нищо подобно на палатка ,шито от парчета бризент преди 30 год..

още си чакам парите

-
- учете се от него
Айде сега, не се дрънкайте на тема "форуми" че ще изпуснем главния виновник за тази тема
Кроки, само не разбрах, коя от твойте две оферти предлагаш за последно - " мечка", или "панаир"
п.п. аз като писах "маниакален" форум, не съм влагал нищо лошо в това , след като форума е само за " маниаци", значи би следвало да е "маниакален", или " вманиачен",... или " изперкал" нещо такова

п.п. аз като писах "маниакален" форум, не съм влагал нищо лошо в това , след като форума е само за " маниаци", значи би следвало да е "маниакален", или " вманиачен",... или " изперкал" нещо такова