Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректност
Модератор: sapuna
Некоректност
Става въпрос за тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=20310
Както си му е реда написах, че купувам един комплект/събота 11:06 pm/.
В събота 11:19 pm ми е изпратено лично със запитване от къде съм и как да си получа комплекта, което прочитам в неделя след обяд и отговарям, след което ми се връща отговор, че късно съм се обаждал... и всичко е продадено.
Не съм за едни плувки, нито съм на зор, но според мен това е абсолютно некоректно. Още в неделя 3:10 am е написано, че комплектите са продадени.
Както си му е реда написах, че купувам един комплект/събота 11:06 pm/.
В събота 11:19 pm ми е изпратено лично със запитване от къде съм и как да си получа комплекта, което прочитам в неделя след обяд и отговарям, след което ми се връща отговор, че късно съм се обаждал... и всичко е продадено.
Не съм за едни плувки, нито съм на зор, но според мен това е абсолютно некоректно. Още в неделя 3:10 am е написано, че комплектите са продадени.
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Некоректност
Еми, може би колегата е търсил бързи пари и затова се е случило така .. или просто те е забравил .
Ribarche
Какви хора, няма таково понятие, важно е някой да спечели 5 лв. и да си мисли че е ''нае..ал дявола във въздуха'' .
Ако някой обръща внимание колко хора се регистрират, за да могат само да си пуснат обявата- в не малко случай с боклуци, а ти чакаш да са коректни.
Ако е за нещо друго веднага ще се намери ''майстор''.
Ако някой обръща внимание колко хора се регистрират, за да могат само да си пуснат обявата- в не малко случай с боклуци, а ти чакаш да са коректни.

- MITKO70
- кандидат преподавател
И
И аз имах подобен проблем с нещо дребно миналата година,и от тогава ги пропускам тези теми.А,те са много актуални за сезона.Малко ли са магазините,та тука ще се намираме в алъш вериш,ако ми трябва нещо. 
Точно казаноRAMIREZ написа:Ако някой обръща внимание колко хора се регистрират, за да могат само да си пуснат обявата- в не малко случай с боклуци, а ти чакаш да са коректни.

Всичко може,но не всеки го можe.

писах вече на инициатора на тази тема в лично съобщение ,така че нека не занимаваме този форум с глупости.Няма виновни и некоректни в случая,просто така е в живота - който изпревари - свари !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Споко бе пич същия човек(ribarinar) ме финтира стабилно и мене ма не го приех толко лично

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- krokibg
- учете се от него
Ами викам да си купуваме работи само от познатите ни никове от форума и това е.Никой от момчетата които пишем тук от дълго време,не би си позволил лукса да преебе съфорумец,по простата причина че повечето се познаваме пък и сме приятели.Васко продава квалитетни стоки и никога съм нямал проблем с негова стока.Имаше още един колега който просто се оттегли - не знам защо !?!?!? Доста от колегите си предлагат старите такъми за да сикупят нови и трябва да си остане магазина,но ............игнорирайте непознатите.Ако иска да продава на нас - да стане един от нас и тогава.Нека знаем кой е,от къде е та да стане резил за пет лева ако е решил че ще забогатее с тях,да му преседнат.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Тук верно си тръгна моабета на мой гръб. Както казах вече - дал съм нещата на този който по рано се е обадил или имал възможност да ги вземе !!! Казах че са само няколко комплекта, не съм очаквал че толкова хора ще ги искат. Извинявам се на тези за които не са стигнали, но в този случай изобщо нямам вина ! А и впредвид цената на които ги дадох-тези плувки направо си ги подарявах,последно съм искал да печеля !!! Нека тази тема вече се прилючи,на какъв език да кажа че няма повече плувки !!!
-
- учете се от него
Колега, то си има ред в тия неща, но явно не си наясно- пише се ясно и точно " има еди колко си комплекта" и по реда на постовете на заявилите ги се знае дължината на опашката и кой е последнияribarinar написа:Тук верно си тръгна моабета на мой гръб. Както казах вече - дал съм нещата на този който по рано се е обадил или имал възможност да ги вземе !!! Казах че са само няколко комплекта, не съм очаквал че толкова хора ще ги искат. Извинявам се на тези за които не са стигнали, но в този случай изобщо нямам вина ! А и впредвид цената на които ги дадох-тези плувки направо си ги подарявах,последно съм искал да печеля !!! Нека тази тема вече се прилючи,на какъв език да кажа че няма повече плувки !!!

Все пак сме хора 

- krokibg
- учете се от него
Ако не си вникнал в написаното,това е проблем.Никъде не визирам теб,а от предния ти пост разбрах че си дал последния комплект на човека поискал го първи.Визирам наистина хора,които си създават нови никове,продават разни работи и когато не ги познаваме/тук повечето се знаем и сме приятели - да го повторя ПРИЯТЕЛИ/си правят каквото си искат и не спазват правилата и начините за продажба на собственника на сайта и тези,които ние наложихме с писане по темата.Темата я разисквахме и решихме че който пръв напише тук -повтарям - ТУК,не на лични,той е първия който трябва да получи стоката и това е правилно и коректно.Всеки може да се оправдае,че някой си е запазил и купил стоката като е писал на ЛИЧНИ,но това го знае само продавача.Така че,просто няма какво да коментираме повече.Кайто пръв напише простичката дума - КУПУВАМ тук в форума и всички го видят,той ще стане новия собственник на стоката.Всичко друго е некоректно отношение спрямо колегата и убида към всички НАС !!!
Е да ,абсолютно съм съгласен с това. Обаче конкретния случай заради който инициатора е пуснал тази тема за оплакване е съвсем друг , но надявам се вече да е разбрал че не е прав - обяснил съм му го всичко в лично съобщение. Аз нямам намерение повече да пиша и да се обяснявам тук,все пак извинявам се ако нещо погрешно съм направил.
-
- учете се от него
Krokibg написа:Ако не си вникнал в написаното,това е проблем.Никъде не визирам теб,а от предния ти пост разбрах че си дал последния комплект на човека поискал го първи.Визирам наистина хора,които си създават нови никове,продават разни работи и когато не ги познаваме/тук повечето се знаем и сме приятели - да го повторя ПРИЯТЕЛИ/си правят каквото си искат и не спазват правилата и начините за продажба на собственника на сайта и тези,които ние наложихме с писане по темата.Темата я разисквахме и решихме че който пръв напише тук -повтарям - ТУК,не на лични,той е първия който трябва да получи стоката и това е правилно и коректно.Всеки може да се оправдае,че някой си е запазил и купил стоката като е писал на ЛИЧНИ,но това го знае само продавача.Така че,просто няма какво да коментираме повече.Кайто пръв напише простичката дума - КУПУВАМ тук в форума и всички го видят,той ще стане новия собственник на стоката.Всичко друго е некоректно отношение спрямо колегата и убида към всички НАС !!!

Като минимум, поне да се заяви с опция- снимки, доуточняване... или нещо друго, но във Форума. Да не говорим пък и за великата простотия- едновременното пускане на една и съща стока и в трите форума - този . шаранджийския и маниакалния. Това СЪЩО Е НЕКОРЕКТНО

- krokibg
- учете се от него
Може да покаже че в другия форум има куповач и кога е заявил покупката,за да няма реакций от този род.Найстина обаче ще е добре да се казва,че и другаде има обява за продаването на стоката !!!