Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
Преди броени дни се сдобих с първия ми фидер - Formax Magna feeder. 360см, акция 120 гр., с три върха. Обаче никъде не намерих инфо за него. Моля, ако някой колега го ползва или е ползвал да изкаже впечатления за пръчката?! Аз така или иначе ще го тествам , но в тоя студ си е голяма мъка чакането на подходящо време за риболов. Поздрави.
Ето и някоя снимка на фидерчето:

Ето и някоя снимка на фидерчето:

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колега постни една снимка .ако не е проблемBZI написа:В момената кормаран са вкарали уникални хеви фидери, просто са страхотни. Даже вече успях и да се оборудвам с един![]()
![]()
.

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добре изглежда Формакса,ще чакаме твоите впечатления от него,успех!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Чудя се как досега не съм се изакал и аз в тази тема
Те го и мойто фидерче.Медиум към хеви-3.90м.Сега се оглеждам и за нещо Хеви.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Снимка утре, че пръчката ми е в Карлово.................., а аз съм в Пловдив.MiTKo_Fisher написа:Колега постни една снимка .ако не е проблемBZI написа:В момената кормаран са вкарали уникални хеви фидери, просто са страхотни. Даже вече успях и да се оборудвам с един![]()
![]()
.
Мерси

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сега е време да ми дадеш единия от старите ти фидериBZI написа:Снимка утре, че пръчката ми е в Карлово.................., а аз съм в Пловдив.MiTKo_Fisher написа:Колега постни една снимка .ако не е проблемBZI написа:В момената кормаран са вкарали уникални хеви фидери, просто са страхотни. Даже вече успях и да се оборудвам с един![]()
![]()
.
Мерси

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ице в момента се продават такива в Карлово, в същият магазин........................, на мн добра цена. Иначе това е моя фидер http://www.daiwa-cormoran.info/co/en/pr ... ovs_page=1, оборудван с амакара корморан "Фидер" 5 ПИ.

-
- ще става разбирач
колега дай някакви ТТданни за тоя фидер и за какви пари го взе...
-
- разбира нещата
Ето това е фидераhttp://www.daiwa-cormoran.info/co/en/pr ... -model.htm, цена 115лв., 3.90м. с три върха.milo69 написа:колега дай някакви ТТданни за тоя фидер и за какви пари го взе...

60-150гр.-сериозна акция
Имаше ли нещо до 120гр.?

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Дека тази акция не трябва да те подвежда, защото въпреки че е хеви пръчката е относително мека. Иначе там където ти казх има още два модела мн добри фидери с указаната от теб акция, просто иди да хвърлиш едно око, защото от вчера има и нова стока.dekata написа:60-150гр.-сериозна акцияИмаше ли нещо до 120гр.?

Ок.Абе като се пребирам от работа все е затворено.Мислех в събота,но пак няма да мога 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колги малко по рано в темата писах ,че ще взимам нов фидер.Най накрая намерих модела.Драснете някой ред какво ви е мнението за него http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/pr ... -model.htm
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Даивата за мен е като мерцедеса на въдиците просто нямам каво да кажа само и единствено да хващаш много и после още повече да ни се хвалишMiTKo_Fisher написа:Колги малко по рано в темата писах ,че ще взимам нов фидер.Най накрая намерих модела.Драснете някой ред какво ви е мнението за него http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/pr ... -model.htm

Без риболов няма любов !