Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Русе -9
Модератор: sapuna
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Среща Русе -9
Ще мина задължително. Ама като сте почнали да организирате среща баш на 13-ти как очаквате да ви върви? 

О-о-о-о,Здравко се появи!100% съм на срещата,само дето подаръците за Здравко останаха под елхата.........
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Е ,събрахме се ,понамачкахме рибите и такъмите и разбира се уважихме кухнята и бара на механата,но сервитьорката направи много лоши снимки и за това без такива.И дядо коледа идва и подараци раздаде,на мен най много.Ама има защо.Защото съм слушкааал! 

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Така е - едно че късно се сетихме за апарата, увлечени в разпалени разговори, и 2-ро: не "обучихме" сервитьорката..
Има снимки, ама са грозни като втората световна война, а всички са хубави риболовчета, та затова
следващият път..Няма да има сервитьорка-фотограф, а Триножника (портативния).
--------------------------------------
P.S.Да поясня всички на снимката сме с "раздвоение и разтроение на личността" - физически - и полицай ще се сепне като я види.
Има снимки, ама са грозни като втората световна война, а всички са хубави риболовчета, та затова
следващият път..Няма да има сервитьорка-фотограф, а Триножника (портативния).
--------------------------------------
P.S.Да поясня всички на снимката сме с "раздвоение и разтроение на личността" - физически - и полицай ще се сепне като я види.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Другия път ще съм без кола и за по-дълго... Приятно беше да се видим, ама само на айрян не бива
. Жалко, че не са станали снимките, ама трябва да обучим "оная сервитьорка" (Венци сещаш ли се?
) и да правим срещите когато е на работа

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Нямам спомен да си заливъл апарата с АЛКОХОЛPedro написа:--------------------------------------

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
MiTKo_Fisher,
Всички бяхме наред, ама снимката не стана щото сервитьорката яката е разклатила апарата...и ни е
размазала..
Бе ти нали я гледа снимката - не забеляза ли нищо? Ама много са размазани образите ни....А пък ivo75 ако се види
ша ма убие ...(заради апарата)....и ти Митак си доста зле...
Няма се излагаме - имам джобен статив и вече няма да имаме проблеми.
Ей сетих се - така стана заради датата 13-ти ..Zen ни предупреди..сетете се кой е виновен...
Всички бяхме наред, ама снимката не стана щото сервитьорката яката е разклатила апарата...и ни е
размазала..
Бе ти нали я гледа снимката - не забеляза ли нищо? Ама много са размазани образите ни....А пък ivo75 ако се види
ша ма убие ...(заради апарата)....и ти Митак си доста зле...
Няма се излагаме - имам джобен статив и вече няма да имаме проблеми.
Ей сетих се - така стана заради датата 13-ти ..Zen ни предупреди..сетете се кой е виновен...
-
- кандидат преподавател
Венци не си виновен ти а гарсонката.Но поне беше бърза.Пък ние си са знаем кви сме убави.Pedro даи да ги вида на лични дан са излагаме 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Момчета не ,че нещо ама да сменим заведението.Голям студ.То страшна работа .Да започваме да търсим нова кръчма.Поне до лятото. Нека всеки даде идея
за това къде да се сберем следващия път.!!!

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
утре ще пробвам и ще ти кажа , а за снимките закъсня, още сутринта като станах, погледнах повторно и категорично DELETE.
За място съм съгласен навсякъде - аз няма да предлагам...а и незнам заведенията...последните 15 години нещо ми се губят..кръчмите.
утре ще пробвам и ще ти кажа , а за снимките закъсня, още сутринта като станах, погледнах повторно и категорично DELETE.
За място съм съгласен навсякъде - аз няма да предлагам...а и незнам заведенията...последните 15 години нещо ми се губят..кръчмите.