битки пред парламента!!!!!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: битки пред парламента!!!!!!!!

Мнение от Светльо-toxin34 »

Мдаа,и аз като Boss-a,ще пиша по-късно.Не мога да разбера идиотските провокаций от страна на не(футболните)ни запалянковци.Що за идиотщина?Но има едно голямо НО!Пострада ли са и невинни хора.А,това няма да им се размине.

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ОСТАВКАТА!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

След някой друг месец като лъсне икономическото състояние на страната и удари пряко тези които в момента са срещу протеста тогава друга песен ще се пее,но ще бъде късно.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Диканаров написа:Братци, мисля, че поне се опитах да ви накарам да помислите по темата" протест". Предупредих ви за евентуалните изненади! Всичко се случи! И не е приключило! Ще има продължения! Ще се опитат да наложат гръцкият модел на нощни вандалщини! Това, което видях днес сутринта по БТВ- Бареков от Студентският град задаваше въпроси за политическите сили водещи в организацията и получи отговори с половин уста:- младежите на Герб, младежите на ДСБ, зелените, но не на Каракачанов, земеделци. За финансирането нали никой от вас не мисли, че е от студентските стипендии? Това постери, плакати, автобуси- все струва пари? Кой е плащача? Зампредседателя на ДСБ не каза! Само показа подготовката.
Какво видях по снимките от Днес.бг и какво прочетох:- хоторарът на човек е бил между 20 и 50 лв. Не полицията хвърля камъни , тухли и метални заграждения, не е чупила стъкла на министерството на правосъдието, чупила камери, чупила стъкла на рейсове 94 и 280, не са си самотрошили 5 бр. патрулни коли! "Мирните" протестанти си от 100м. личи, че са надрусани/ очите им ще изхвръкнат от орбита/, с маски, с тояги, с железа, с сапове от лопати, със самоделки. Какви бяха журналистите? Не бяха ли те едни от насъсквачите на пияниците и футболните вандали? На снимките си личи!
Момци, пак ви призовавам:- Бъдете разумни в протестите си и не се поддавайте на провокации! Те ще продължат още! Ще се търси ескалация на сблъсака! Мислете! Е всеки си взима сам решението как да постъпи! Йоло Денев, деневисти, наркомани, фашисти, скин хедс, маскирани провокатори, добре платени фитилчии няма да се спрат да ви увличат в простотии! Избори и само избори на достойни личности, ще е изходът от това блато на безпринципни коалиции и компромиси !

Ееее,Диканаров,прекалено много те уважавам за да отговоря както се полага!Относно плащането,все още не мога да изхарча парите от 97-ма!!!!Какво общо имат с мен с Любо,със Сакси и другите колеги футболните гаменчета?Аз не съм под знаменатал(братци и момци) те са на изток от мен през черно море даже!А ДСБ и Костов,че са виновни,виновни са!Виновни са за лошото качество на вълната от лами в Перу,виновни са за изчезването на популацията на пурпурни нематоди в северно море.виновни са и за ниския млеконадой от мускусни бикове в Индия!!!!!!А относно Гръцкия модел,ами няма държава в света кочто сега да е наред,без да е минала през гражданска война!Няма такава!Не съм скинхедс,но съм националист.За да решът нещо изборите,трябва хората да се събудят от летаргията!А за съжаление само едно може да ги събуди:и това е пълно и тотално гражданско неподчинение
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

[quote][/quote] Избори и само избори на достойни личности, ще е изходът от това блато на безпринципни коалиции и компромиси !

Лошото е че отдавна в България ги няма такива хора ,или ако има веднага след влизането им в власта се овълчват!!
Затова от толкова години сме на тва положение !!
С мирни протести пак до никъде няма да я докараме с избори също ....абе не виждам управия
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Днеска гледах по Евро-нюз, в Латвия кви са екшъни :axe: . Латвийците предлагат, Швеция да ги окупира и да им поеме управлението :D Ми нас кой да ни окупира...... :roll: :?
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

IDA написа:Днеска гледах по Евро-нюз, в Латвия кви са екшъни :axe: . Латвийците предлагат, Швеция да ги окупира и да им поеме управлението :D Ми нас кой да ни окупира...... :roll: :?
Ние вече сме окупирани,резаните цеви.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Подкрепям всички присъствали,ако стоим на топло при гъзовете на жените си,ще продължават да ни тъпчат.Всеки един народ уважаващ народността си ,произхода си,себе си като гражданин на тази страна ,би реагирал така-вдигат цените -вън на улицата с байряците,това трябва да е началото,а тези за които пишете,че са надрусани,кой им продава дрогата-сигурно аз.Много заблудени хора има в този форум,жалко,мислех,че контактувам с цивилизовани хора,имащи самочувствие мъже,а не криещи се зад полите на жените си.Няма повече да коментирам нищо,аз съм лесен,заминавам за Испания и се спасявам,както направиха почти половината от сънародниците ни,но дали това е правилното решение.Да оставим на готово всичко на мингяните.Боже пази България!Поклон пред всички загинали и които са се борили за свободата на тази страна,а ние предадохме без капка кръв!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

http://dnevnik.bg/shimg/zx500_614611.jpg

това също ли е футболен хулиган?!?
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Според вас...мислите ли,че на тия които стояха зад кордона от полицаи,вътре на топло,им пука за тия отванка или за нашето мнение.Сабират всички полицаи отпреде да се оправят с "футболните хулигани" и само гледат сеир отвътре.Според мен няма да постигнем нищо с този протест,Той Бай Серго избяга за русия да пият Столичная с Путин и мноу го е.е за протести и тем подобни работи.Избори му е майката...ако няма за кой да гласувате и се оплаквате кандидатирайте се вие.Аз днес бях в Бургас на митинг,ако може да се нарече така...Пфу-у-у,тебахте!

http://www.vbox7.com/play:2cdda5cf
Последно промяна от glarusa на Сря Яну 14, 2009 7:00 pm, променено общо 1 път.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз казах ли ви какьв ще е СЦЕНАРИЯ?децата си мереха бащите с камьни и ги биха с палки,бащите си мереха децата с камьни и ги биха с палки...обаче имаме НАПРЕДЬК :wink: НОВОТО е вече,че и АГИТКИ правят политика :D :D :D драйфа ми се.. хич и не сьм си правил труда,вьпреки,че сьжалявам за което-ама по други причини.ми то-като гледаш един ФИЛМ три/четри пьти и вземе,та ти писне-особено,ако не е ИНТЕРЕСЕН :finga:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Това е от друг сайт:

София. Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание. Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста.
Единият от привържениците на "Левски" каза как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма: да се случат провокации на самия протест, ако може да се стигне до масови безредици и сбиване и уточни, че тарифата за "услугата" варира от 300 лв. нагоре, при добре свършена работа.
Момчето заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространеняване на наркотици
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Токсинче,за лудия казаха,но казаха за неизвестен политик.Намесвате Бойко Борисов а виновниците са малко по нагоре.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

toxin34 написа:Това е от друг сайт:

София. Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание. Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста.
Единият от привържениците на "Левски" каза как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма: да се случат провокации на самия протест, ако може да се стигне до масови безредици и сбиване и уточни, че тарифата за "услугата" варира от 300 лв. нагоре, при добре свършена работа.
Момчето заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространеняване на наркотици
ЦЕЛИ 300 ли беее :shock: аз знаех САМО за по 50 на калпак,та заради това не си направих труда.....пак се преебах,мамка му .ма то-човек може ли всичко да знае
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Е,аз и утре съм там,но с хокеен екип под якето.И електрошок в джоба!Ако някакво надъхано ченге ми посегне ще му изпържа ташаците
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Главните провокатори са 240 педала и още 20 псевдонационалисти.Лошото е ,че пострадаха пенсионери ,жени,деца и др.невинни хора.
Утре пак там!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”