проблем с компютара

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: проблем с компютара

Мнение от sapuna »

back up
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Е чувал съм,ама как става :roll: ако има някой линк със скийншот ,че мисля и за други проблеми помага :roll:
А сега де? :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Моряка написа:Да питам Знаещите,че сега се сетих.С Мозила съм и местата си в мрежата ги запомням на отметки..Ест ми запаметява пароли и така...,и бързо влизам навсякъде,но при преинсталация отива коня у ряката и айде наново.Не е кой знае какъв проблем,основните и важни си ги знам наизуст,но други ги търся доста.Знам за "Запис на страницата като...и да се запише в папка на харда,но има ли начин да се персонализира лисика при преинстал да се запазват отметките. :?
още по лесно-да не се чудиш с бек ьп кво точно ти трябваше...не мога да се сетя на мозилата,че мен ме дразни и не я слагам-джиткам си с най обикновен,от старите виндолс броузьр..но смьтно си спомням,че и мозилата има тая функ.имаш горе некьде фаворити.там имаш адд,еди кво си.всичко,де ти требва го адваш вьв фаворити,а когато преинсталираш му правиш едно просто копи/пасте в една папка в дяла,дето няма да го преинсталираш-примерно ДЕ Е Ф и пр....после,след преинсталацията му праиш обратно копи и пасте и си готов.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
това ми излиза някой път като искам да отворя мозилата.Друг-път ми забива и като исключа мозилата и реша да я включа пак този надпис.Помогнете. :!: :!:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk

Мнение от snegk »

Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
това ми излиза някой път като искам да отворя мозилата.Друг-път ми забива и като исключа мозилата и реша да я включа пак този надпис.Помогнете. :!: :!:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system.
трии я и сложи друг вариант.или сьщия-ма наново-имаш некьв червей там или си пипнал кофти по настройките.и изфраскай един бек ьп,дето вика сапуна,ма не точно бек ьп,ами рег клин :wink: като брутален посредник мога да ти препорьчам уиноптимайзер,версия 6,ма и самия виндолс си има диск клин ьп и дефрагмент ;)
като триеш-влез в сетингс ,контрол панел,адд/ремув програмс и оттам..после влез за всеки случй в май комп/локал це и ако има остатьк-махай и оттам...и накрая удари еди диск клин ьп..имай предвид,че всичко,като пароли,запомнени и т нат ще ти се махне,та вземи си ги сейвни някьде ....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”