Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Гмуркача, давай клипа, че се изчакахме и пиши от време на време какво вадят на мрежите при вас за да знаем кои такъми да стягаме за новия сезон. Най ме интересува има ли още циганки между карагьоза.
Това е за повдигане на духа. Лятото пак ще дойде и пак ...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Еййййййй.....От кога е това бе колега ...и къде?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
здравейте някой има ли имформация за надуваеми лодки da fang
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Първо , добре дошъл при нас.
Второ,сега да те упътя малко,за да няма занапред фалове.
Има си раздел " Екипировка ",там си бистрим лодки,двигатели,ремонти / е чак до там не сме стигнали /,но там е мястото.
И аз постоянно си следя тая тема,така че,постави си там въпроса.И,има готови такива теми,добре е да пишеш в тях,без да отваряш нова,въпроса ти директно излиза на първо място в раздела.Така че,не се притеснявай,ще те забележат.
Хайде успех.
Второ,сега да те упътя малко,за да няма занапред фалове.
Има си раздел " Екипировка ",там си бистрим лодки,двигатели,ремонти / е чак до там не сме стигнали /,но там е мястото.
И аз постоянно си следя тая тема,така че,постави си там въпроса.И,има готови такива теми,добре е да пишеш в тях,без да отваряш нова,въпроса ти директно излиза на първо място в раздела.Така че,не се притеснявай,ще те забележат.
Хайде успех.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
мерси взимам си забележка
- КИРО
- Обратна връзка:
Брех,днес едно време се пръкнало на село,та айде в морето.Екипажа е от миналата година,все надежни моряци де.
Ама отиваме на стоянката,мъгла.Палим мотора,че повече от три месеца не съм му чувал гласа,ама нещо не е наред,не може да форсира,как да е като позагря малко се оправи и хайде-хоп.

Вече на ход.

Колегите отиват да си вадят мрежите,пък ние ще правим проверка на морето,
Дельоооо,що не дойде бре.

След като излязохме от канала,нищо не се виждаше,добре че си знаех 130 градуса,към Галата.

Панорамата прекрасна,нищо не се вижда,само следя компаса и на сонара гледам за дълбочината.

Като минахне вече пред Галата,пекна си слънцето,две три проби за кая,нямаше.
Решихме да влезем по- навътре и ако покаже сонара нещо по-така,да пробваме чепаретата.
Да ама,стигнахме до тук,2 мили пред Галата.

После се почнаха мъките.

Както си работеше,изведнъж млъкна мотора.
Тока си го имаше,бензина си е на мястото,но патка,киха задържа за малко обороти и пак гасне.
Дельооо,добре,че не дойде..
Видях по тлф де е Божо .

Та се разбрахме като си извади мрежите,да мине да пийнем по една ракийка.Ама дойде..

То бяхме забравили и ракията,ама тъй и тъй дойде до нас,поне ни използва за ремарке,
та се прибрахме по-живо по-здраво на обяд.
Сега предстои някакъв ремонт,и анализ на ситуацията.
Като риболов,абсолютно капо,като излет,добре.
Абе направихме си приключение.
Ама отиваме на стоянката,мъгла.Палим мотора,че повече от три месеца не съм му чувал гласа,ама нещо не е наред,не може да форсира,как да е като позагря малко се оправи и хайде-хоп.

Вече на ход.

Колегите отиват да си вадят мрежите,пък ние ще правим проверка на морето,
Дельоооо,що не дойде бре.

След като излязохме от канала,нищо не се виждаше,добре че си знаех 130 градуса,към Галата.

Панорамата прекрасна,нищо не се вижда,само следя компаса и на сонара гледам за дълбочината.

Като минахне вече пред Галата,пекна си слънцето,две три проби за кая,нямаше.
Решихме да влезем по- навътре и ако покаже сонара нещо по-така,да пробваме чепаретата.
Да ама,стигнахме до тук,2 мили пред Галата.

После се почнаха мъките.

Както си работеше,изведнъж млъкна мотора.
Тока си го имаше,бензина си е на мястото,но патка,киха задържа за малко обороти и пак гасне.
Дельооо,добре,че не дойде..

Видях по тлф де е Божо .

Та се разбрахме като си извади мрежите,да мине да пийнем по една ракийка.Ама дойде..

То бяхме забравили и ракията,ама тъй и тъй дойде до нас,поне ни използва за ремарке,
та се прибрахме по-живо по-здраво на обяд.
Сега предстои някакъв ремонт,и анализ на ситуацията.
Като риболов,абсолютно капо,като излет,добре.
Абе направихме си приключение.

- Моряка
- кандидат преподавател
А аз си мислех,че ще покажеш някой и друг карагьоз,че на Рибната борса има много
Много добро приключение сте направили(и то зимата)

А сега де? 

Eee бате Киро добре че сте извикали пътната помощ.Иначе в Одеса чувам риба давало
Мйтапа на страна обаче трябва да сме сигурни с какво влизаме.100 процента гаранция няма ама.
Един авер разправя в Щатите,нямало лодка без два мотора.Ееех кога ще ги стигнем,с тез тапаци в парламента,
ама това е др.тема.Нещо излезе ли на сонара.Чувам карагиоз имало.Дали няма да се лъже на чепарето.
Есента изкарах няколко горе на Калиакра,значи има вероятност да се лови.Не съм ходил,за тая риба и не знам.

Мйтапа на страна обаче трябва да сме сигурни с какво влизаме.100 процента гаранция няма ама.
Един авер разправя в Щатите,нямало лодка без два мотора.Ееех кога ще ги стигнем,с тез тапаци в парламента,
ама това е др.тема.Нещо излезе ли на сонара.Чувам карагиоз имало.Дали няма да се лъже на чепарето.
Есента изкарах няколко горе на Калиакра,значи има вероятност да се лови.Не съм ходил,за тая риба и не знам.

- КИРО
- Обратна връзка:
Чипи,отговарям на теб,ама нали четат всички...
Значи Божо имаше от мрежите към 7 кг карагьоз и хариб,общо.
На сонара,подскочих по едно време,ама Димо си вадел чепарето,че ми засече оловото му.
Идеята ни беше да влезем на около 5-6 мили навътре,ако засече нещо сонара,да действаме по някакъв начин,АМА
Абе днес си съм абсолтен карък,даже и нета ми е на порции тази вечер.
Че и като си върнах акумулатора на колата,ключа в мен,а таблото свети све едно съм на контакт.
Иначе пали,и си работи нормално,ама като изключа,остава пак все едно на контакт.
Абе карък ден.

Значи Божо имаше от мрежите към 7 кг карагьоз и хариб,общо.
На сонара,подскочих по едно време,ама Димо си вадел чепарето,че ми засече оловото му.
Идеята ни беше да влезем на около 5-6 мили навътре,ако засече нещо сонара,да действаме по някакъв начин,АМА
Абе днес си съм абсолтен карък,даже и нета ми е на порции тази вечер.

Че и като си върнах акумулатора на колата,ключа в мен,а таблото свети све едно съм на контакт.
Иначе пали,и си работи нормално,ама като изключа,остава пак все едно на контакт.
Абе карък ден.

- SILVESTER
- ще става разбирач
Хубаво Киро че си имал влекач,че иначе щеше да разбереш колко са ти здрави моряците
Иначе морето като го гледах от горе,много добре изглеждаше,и времето едно дашнооо

Иначе морето като го гледах от горе,много добре изглеждаше,и времето едно дашнооо

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.