Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРОТЕСТ=ПОБОЙ???
Модератор: dantho.mihov
ПРОТЕСТ=ПОБОЙ???
Здравейте драги съфорумци. Измина доста време откакто написах последното си мнение и то вероярно е било някое спамче. Сега обаче искам да пиша за нещо доста по-сериозно - вчерашните (пък и днешните) протести в центъра на милата ни столица.
Това което много ме натъжи а да си призная даже малко ме понаплаши беше реакцията на полицията. Според много хора тя си е била съвсем адекватна. Тук искам да отбележа че това са все хора които не бяха там!!! Аз бях там! И съм потресен от гледката как 120 килограмови полицаи налагат с палки 15 годични момчета и МОМИЧЕТА. И когато се прибрах разбрах, че и наща любима телевизиика bTV не е излъчила и 2 минути от събитията. БРАВО!!!! Не стига, че ония в парламента си правят каквото си искат ами сега и цензура ли ще има пак? ДУПЕДАВЦИ!!!!
Гледах интервю с един от пострадалите полицаи който каза че напрежението се е насадило от една малка група хора (футболни фенове и скинари). Аз питам: щом знаят кои са изродите които подпалиха размириците защо бой отнесоха още много невинни граждани? Кой издаде тая заповед да се бие наред? Знам че няма да излезе наяве но знам че аз не мога да оставя нещата така. Не бова хората да позволяват да бъдат газени (във буквален и преносен смисъл) от хората които трябва да ги защитават. Защото по лицата на много от полицаите се четеше нежелание да си свършат работата вчера. Разбира се имаше и такива за които се оказа много хубав ден - за разпускане и упражнения. Резултата - много счупени глави.
Трябва да тръгвам защото отивам пред парламента. Доскоро се писаха доста неща по адрес на настоящото правителство. Сега е момента да се обединим и да направим нещо. Ако ни прегазят още няколко пъти и "групичката" от 2000 човека се стопи говедата в парламента ще имат още половин година да се доналапат. Не го позволявайте! Присъединете се!!!!
Това което много ме натъжи а да си призная даже малко ме понаплаши беше реакцията на полицията. Според много хора тя си е била съвсем адекватна. Тук искам да отбележа че това са все хора които не бяха там!!! Аз бях там! И съм потресен от гледката как 120 килограмови полицаи налагат с палки 15 годични момчета и МОМИЧЕТА. И когато се прибрах разбрах, че и наща любима телевизиика bTV не е излъчила и 2 минути от събитията. БРАВО!!!! Не стига, че ония в парламента си правят каквото си искат ами сега и цензура ли ще има пак? ДУПЕДАВЦИ!!!!
Гледах интервю с един от пострадалите полицаи който каза че напрежението се е насадило от една малка група хора (футболни фенове и скинари). Аз питам: щом знаят кои са изродите които подпалиха размириците защо бой отнесоха още много невинни граждани? Кой издаде тая заповед да се бие наред? Знам че няма да излезе наяве но знам че аз не мога да оставя нещата така. Не бова хората да позволяват да бъдат газени (във буквален и преносен смисъл) от хората които трябва да ги защитават. Защото по лицата на много от полицаите се четеше нежелание да си свършат работата вчера. Разбира се имаше и такива за които се оказа много хубав ден - за разпускане и упражнения. Резултата - много счупени глави.
Трябва да тръгвам защото отивам пред парламента. Доскоро се писаха доста неща по адрес на настоящото правителство. Сега е момента да се обединим и да направим нещо. Ако ни прегазят още няколко пъти и "групичката" от 2000 човека се стопи говедата в парламента ще имат още половин година да се доналапат. Не го позволявайте! Присъединете се!!!!
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Re: ПРОТЕСТ=ПОБОЙ???
Пак за всичко са виновни полицаите.
Никой не се поставя на тяхно място. А тези дето чупеха плочки от тротоара и ги хвърляха по полицията не се виждат.Колко още теми ще се пуснат против полицията?Вече стана яно кой е виновен за всичко.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Аз понеже не съм в България и гледах какво даваха по телевизията, та единствено тв3 излъчваха на живо протестите. Видях колко са жалки полицаите които в отговор на снежните топки извадиха палки и по няколко полицаи пребиваха момченца и девойки.Идваше ми да си ударя шамар като си спомних, че скоро гласувах в петиция за заплатите на тези еничари.Никой от досегашните управници не заслужава да е в парламента и управата на България.За мене това са шайка престъпници и крадци начело с президента и всичките министри.Обградили са се с копои като тези с палките и си мислят, че са богове. Всички са за затвора и конфискация на откраднатото, което не е никак малко. За един ,два мандата станаха милионери и милиардери.
, и това всичко от гърба на народа.Що пари присвоиха от европейските фондове и ги превърнаха във вили и хотелски комплекси.
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.

-
- научил се да хвърля
извинявай колега ама ти през ред ли четещ ? Най се ядосвам когато хора почват да правят радикални заключения дори без да имат представа какво е било там. И аз бях там и бях свидетел на почти всичко. Бедна ви е представата колко неща не са излъчили телевизиите, да не говорим колко оператора имаше там и бягаха като пощурели за да хванат всичко. И колега поразгледай малко клипове от протеста вчера и забележи как освирепели полицаи налагат с палки и щитове хората обърнати с гръб към тях и приклеклани за да се предпазят. Така че не ми говори че полицията е невинна.bozhidar_kostov написа:Пак за всичко са виновни полицаите.Никой не се поставя на тяхно място. А тези дето чупеха плочки от тротоара и ги хвърляха по полицията не се виждат.Колко още теми ще се пуснат против полицията?Вече стана яно кой е виновен за всичко.
- barutchiata ©
- Администратор
bozhidar_kostov написа:Пак за всичко са виновни полицаите.Никой не се поставя на тяхно място. А тези дето чупеха плочки от тротоара и ги хвърляха по полицията не се виждат.Колко още теми ще се пуснат против полицията?Вече стана яно кой е виновен за всичко.
Бате, до сега съм си мислил, че полицията е за това, да хваща престъпниците. В слъчая те бяха в парламента, а не извън него. Това, че имаше провокатори да създадът конфликт е ясно на всички, по важно е кой ги прати провокаторите?Ами то е ясно, има си служби с добри сценаристи и тези служби са си пак полицейски, това и децата го знаят вече.Народа отдавна не е толкова сляп

Истината е,че народа не е единен! Всеки чака други да му свършат работата
Когато бяха протестите на земеделците и млекопроизводителите,от много места по улиците се чуваха възгласи -"Ууууууууу........селяни"
Тогава студентите нямаха проблем и не ги е...ше,че тези,които хранят народа загиват
Нямам нищо против да подкрепя протеста и вчера само лошото време ни попречи да тръгнем,но докато нещата не придобият общонационален мащаб с единни искания за сваляне на правителството -Керванът ще си върви,а кучетата ще си .......

Когато бяха протестите на земеделците и млекопроизводителите,от много места по улиците се чуваха възгласи -"Ууууууууу........селяни"

Тогава студентите нямаха проблем и не ги е...ше,че тези,които хранят народа загиват

Нямам нищо против да подкрепя протеста и вчера само лошото време ни попречи да тръгнем,но докато нещата не придобият общонационален мащаб с единни искания за сваляне на правителството -Керванът ще си върви,а кучетата ще си .......

-
- научил се да хвърля
Според теб значи че сега студентите сме виновни за провала на предишните протести така ли, по същата логика може би сме виновни и за глобалното затопляне.georg написа:Истината е,че народа не е единен! Всеки чака други да му свършат работата![]()
Когато бяха протестите на земеделците и млекопроизводителите,от много места по улиците се чуваха възгласи -"Ууууууууу........селяни"![]()
Тогава студентите нямаха проблем и не ги е...ше,че тези,които хранят народа загиват![]()
Къде го прочете в поста миSobieski написа:Според теб значи че сега студентите сме виновни за провала на предишните протести

Проблема е в единноста на народа

Илия е много прав,като казва -"Трябва и народа и полицаите да влязат в парламента и да изхвърлят боклуците от там"

-
- и господ не е толокова добър
Защото лятото сме за рибаchapara написа:Голям сценарий!Как да бъде единен народа,като призивите за протест са изпреварващи назряването на фактическото събитие.Как да стане ,като протестите се разделят на протести на този и онзи?Мога ли да знам(сигурно съм пропуснал),кой е автора на протеста и защо автора му избра най-студените дни на януари за дни на протест?,когато поради липса на отопление се разболя половин народ?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Някой може ли да ми каже,срещу какво точно протестират студентите?Видях вчера един плакат,в които една метла помита всички политически партии от парламента.Да приемам,че това стане някак.После какво?Азис да сформира правителство?Без да искам да защитавам никой,далеч не симпатизирам на нито една партия от тройната коалиция.
TICA FAN
-
Както казаха колегите ще се направят мажоритарни избори(дали го напсах правилно)SONY написа:Някой може ли да ми каже,срещу какво точно протестират студентите?Видях вчера един плакат,в които една метла помита всички политически партии от парламента.Да приемам,че това стане някак.После какво?Азис да сформира правителство?Без да искам да защитавам никой,далеч не симпатизирам на нито една партия от тройната коалиция.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Защото само покрай Коледа стават чудеса!chapara написа:...защо автора му избра най-студените дни на януари за дни на протест?

07.11.1917г. - Великая Октябрьская социалистическая революция

10.11.1989г. - бай Тошо Фана пътя.
10.01.1997г. - "Революцията от януари-февруари 1997г. е най-значимото постижение на България през ХХ век"
ИВАН КОСТОВ

Всичко става зимата, когато народът е гладен, беден и му е студено. Защо навремето хората скачаха, за да покажат, че не са червени? - ами за да се стоплят поне малко.

Революция през зимата също минава в графата "тихи, спортни, зимни игри"....е, не дотам "тиха", ама...
През зимата селяните не са(сме) на полето...а безделието знаем ражда пороци...или пък революции.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не,че сьм станал сектант,ама....
http://thezeitgeistmovement.com/BULGARIAN/synopsis.htm
Винаги можем да тъпчем мравките, изпълзяващи изпод хладилника, но докато не махнем развалената храна зад него, те постоянно ще се появяват.

http://thezeitgeistmovement.com/BULGARIAN/synopsis.htm
Винаги можем да тъпчем мравките, изпълзяващи изпод хладилника, но докато не махнем развалената храна зад него, те постоянно ще се появяват.
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Чет Яну 15, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Поправка!bozhidar_kostov написа:Пак за всичко са виновни полицаите.Никой не се поставя на тяхно място. А тези дето чупеха плочки от тротоара и ги хвърляха по полицията не се виждат.Колко още теми ще се пуснат против полицията?Вече стана яно кой е виновен за всичко.
ако изчетеш всичко което съм написал ще видиш че споменавам това че имаше полицаи на които видимо беше неприятно да си свършат работата. Не оправдавам тъпаците които предизвикаха това. И аз не бях отишъл за това и ми стана тъпо. Но само който не е бил там той не е видял как НЯКОИ (доста) полицаи налагаха без да гледат по кого
- GODzillata
...знам ли...дано поне децата ни да имат късмет...или внуците...chapara написа:Живота мои мина във скачане![]()
![]()
,а кога се живее?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!