Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Мнение от Ivkou »

ZLB team e с вас. Само кажете ко треа се прави :) :wink:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

и аз съм твъро за здружението
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IDA написа:И като се регстрира сдружението после какво ще прави :roll:

:?: :?: :?: :?: :?:
Изображение
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Темата е стара,но аз съм от по новите членове и съм напълно съгласен да се направи някаква организация .Ако има някакво събиране да е в централна Българиа/ако случаино не е имало/.С поздави Янко от Варна
genzi
новобранец
новобранец

Мнение от genzi »

Аз съм с две ръце за каузата.Готов съм да участвам с всички сили.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

"Здравейте, колеги!
Днес ни дойде една идея. Ще ви я предложа, за да я обсъдим, като ви моля за сериозни и обмислени мнения по нея.
Мисля, че е време да си направим едно сдружение на риболовците от форума, а и не само от нашия, повечето пишем и в карпа, и в хванах.ком, може и колеги от тях да се включат.
Нещата в държавата са страшни. На управляващите, без значение кои са през последните 20 години, не им пука за нищо. Идеята с имейлите, която предложихме с жена ми е добра, но тя трябва да бъде само начало на действия, които можем да предприемем, за да подобрим състоянието на водоемите и рибите в тях, на които посвещаваме всяка свободна минута.
Между нас има всякакви хора, сигурен съм, че ще има и скептицизъм, и съм сигурен още, че ако решим, можем да бъдем много полезни за себе си, за близките си и за природата ни!
Предлагам ви да си направим национално частно сдружение на риболовците, сдружение с идеална цел, като главните ни задачи ще бъдат опазване на водите ни от бракониери, зарибявания, превенция на законния риболов сред населението и главно, сериозни чести събирания на сдружението с цел опиянение с алкохолни средства !
Шегата настрана, ние имаме прекрасно хоби, обичаме природата, много неща ни свързват, можем да направим много, за да подобрим условията и качеството на риболовните ни излети.
Засега е това, моля ви за сериозни мнения по темата, смятам, че е крайно време да вземем нещата в ръцете си, няма кой да ни свърши работата!
Бъдете здрави и наслука! "

Вчера пуснах тази тема, която с право бе спряна заради повторение.
Виждам, че такава идея е имало, тя е била развита в голяма степен, но до краен резултат не се е стигнало. Ние, риболовците, наистина бихме могли да бъдем голяма сила. Предлагам ви да обсъдим идеята наново, като аз се наемам да проуча основно законовите положения, позволяващи ни да направим сдружение, регистрирано в съда, с всички произлизащи от това ползи и задължения :) .
Бъдете здрави и наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Saxon написа:... като аз се наемам да проуча основно законовите положения, позволяващи ни да направим сдружение, регистрирано в съда, с всички произлизащи от това ползи и задължения :) .
Бъдете здрави и наслука!
- съдебна регистрация на дружество с нестопанска цел.
- дукоментите за такава - устав , управителен съвет , списък на членовете .
- документите за участие за водоем респективно река или участък от такава - устав , управителен съвет , списък на членовете с редовен риболовен билет , такса към СЛРБ , документи за реални легитимни зарибявания извършвани от клубът / сдружението за две години назад преди датата на подаване на документите , всичките тия неща трябва да бъдат подадени ( да са били подадени ) до 01.04.2008г. при това тая дата е с продължение от три месеца от официалната за подаване на документи 03.01.2008г. !
- документи за участие на републикански , европейски , световни първенства - устав , управителен съвет , списък на членовете с редовен риболовен билет , такса към федерацията , регламентиран отбор за републиканските .

Друго ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Не малко, но аз съм готова - да се редя по опашки за регистрация и пр... http://www.econ.bg/law86439/procedures/ ... 15276.html
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Лина, ще присъствате ли на НС-5?
А това ми е старо мнение.... моля прочетете темата от начало до край.. :idea:
Всичко на готово да им се сервира... :D пак няма да се мръднат...!!! Всеки чака друг да го свърши и тука да Ви пишат после браво, евала, супер.... и накрая ще се появи и някой дето да усере труда на другия! :wink:
Бати гадната реалност....
Поздрав
AL KAPONE написа:
Божидар написа:адвокат който не желае хонорар :idea:
:lol: :lol: :lol: Бати майтапа :lol: :lol: :lol: Е па колко ще струва.... една фирма се регистрира 200-500 кинта.... :roll:
Бrх се бръкнал да платя без проблем, ма знам че не можем се организираме нали сме Българи :lol: :lol: :lol: пак ще има само приказваници и локуми :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

Аз може и да нямам много стаж на тази земя, но съм научила нещичко - който иска намира начин, който не - управдания. Надявам се, че не сме малко тези които ще намерим начин, за другите.... :butthead:
А за НС... не сме на 100%, не искам да давам твърд отговор, защото могат да се разминат нещата и става кофти. Иначе мъжът ми е съгласен с 2 ръце :D
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”