Тъжна картинка!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Тъжна картинка!

Мнение от AL KAPONE »

chapara написа: 4.Как ли ще гледа тогава Европа на нас?Па и не ЕВропа,а Русия?
Те пък сега как гледат на нас... като на мошенници, от всякъде са ни клълцали :lol: :lol: :lol:
chapara написа: 6.И ако може някой да ми каже,колко време след такъв преврат ще има на ново демократични избори?Май няма да са по мое време,да им се порадвам!
Ето ви тема за размисъл :wink:
А за точка шест получаваш шестица... прав си :lol:
едвали... 40 години според библията :lol:

Ма те и Ботев и Левски на са доживяли да видят... свободата май а :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Първо трябва да се махнат от политиката всички заченаци на бившите комунистически и сегашните социалестически идеи.Когато кажеш,че правителството нищо не прави веднага се чува отсреща:каво направиха предните :?: Лично мене не ме интерсува какво са правели предните правителства а ме интерсува каво прави това правителство.Това правителство не е способно да се справи и с най малките проблеми в държавата.Излъгаха народа,че кризата в България няма да се осети,ако бяха казали по отрано на хората,че кризата ще ни засегне сериозно то много хора нямаше да тръгнат да инвестират,нямаше да теглят кредити за нужди,жилища и др.Как можеше поне малко да предпазят гражданите от тази криза.Можеше когато правиха договорите за минималните задължителни суми в банките,те да не бътат толкова малки,че да не може да се обслужва населението.Сега банката майка прибира наште пари и в нашите банки няма почти нищо.По време на тези договори можеше също да се договори някаква горна граница на лихвите покредитите.Още каво не са направели,ами пътищата в страната са в окаяно състояние.Здравеопазването е в критично състояние,лекарите немогат да изпишат адекватни ликарства за един грип,камо ли да направят някаво по сложно личение.Какво трябва да се направи по въпроса-ами трябва да спрът кадърните лекари да не напускат страната-как-с по големи възнаграждения,с по добри условия за работа.Трябва тези лекари които са в момента в здравеопазването переодично да минават някъкъв курс на обучение с цел,запознаване с новите болести,технологии и лекарства.Трябва да се измисли начин по който хората да се самоосигуряват те където поискат,а не да ме задължават да давам парите натях а после да ходя по частни клиники да се ликувам.Другия проблем е образованието.Много не подготвени учители които не могат да дадът адекватно образувание на децата.Парите по програмите дадени от европейския съюз небяха освоени на време,бяха изкрадени повечето и затова ни ги спряха.Корупцията в държавата-неискат да се справят.Престъпноста-неискат да се справят защото те са престъпниците-тука мога да изброя стотици имена на политици които имат имоти и бизнес по нашите курорти,чрез поставени лица.Послдния гаф беше кризата с зазта,още преди нова година президента знаеше за тази криза,но той се направи на луд и сега българския бизнес търпи стотици милионо загуба.Договора който беше подписан под масата така на убатачи,че в момента нямаме никъква друга алтернатива за доставки на газ.Съдебната система е под всякъкво ниво,престъпниците,убийците се пускат а вкарват в затвора дребни кокошкари.Има още много проблеми които трябваше да реши това правителство,но то не можа.След като не може да оправлява адекватно то е редно да напусне парламента,било то доброволно или на сила.Кои ще бъдат следващите,ами ние ще решим,ако не ги искаме всичките ми пускаме 5милиона празни бюлетини и да мислятза нови по кадърни кадри.Ей това не ми харесва от БСП и коалиция. :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

като ви чета личните нападки....направо се изчервявам и взема да се оформя(ама още в зародиш) в мен една такава мисьл....бе КОЙ и КАК взе та пренесе ПРОВОКАЦИЯТА отпред парламенто и ТУКА :shock: кво сте се заяли един с друг,като всьщност всички ЕДНАКВО мислите на 99% :wink: истината е една и няма нужда,понеже се изказва по различни начини,да става повод за скандали-целата работа ми прилича на диалог от сорта
-ЧЕРНО е!!!!
-не си ПРАВ!!!не е ЧЕРНО,ами е ЧЕРНО...

:D :D и така-до безкрай :roll:
не,че имам някакво решение по вьпроса-просто ми прави впечатление и констатирам.посьветва бовския да гледате ZEITGEIST едно и две,ама никой не го слуша :axe:
и какво сте очаквали ПО различно от тия митинги и протести.сценария е винаги един и сьщ.РЕЗУЛТАТА-сьщо...мьртвородено дете-от пусто в празно-и така,до следващия пьт.
не,че имам някакво решение по вьпроса де..много обьркано и тьжно ми е и на мен в главата.
и стига с тия комунисти,некомунисти,демократи,фашисти и адвентисти от пьрвия ден... :D :D
ВСИЧКО Е ЕДНО И СЬЩО-без значение от НАИМЕНОВАНИЕТО!!!като вица за френската революция-дето всички крещели демокрация,само един крещял-менструация..до него един друг му направил забележка,че грешно вика,а човека отвьрнал-еее,кво значение има?нали все крьв се ЛЕЕ
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Лъчо33 написа:
Моряка написа:Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........
Морски ли си, селски ли си, ЩО си не ебеш и ти майката бе гагауз!!!
Драги ми Смехурко,кютеци и псувни можем цял ден да ядем,не можеш ма раздразни така,и си има ЛС.А така :lol: :lol: :lol:
А сега де? :roll:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

IDA написа:"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт :idea: :idea: :idea:
Защо само още не си е намерил майстора? :roll: /разбирай модератора/.
Такива изцепки са недопустими и са за бан отвсякъде. :twisted:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Ще добавя,че митинга не беше напразно.Днеска атака напуснаха парламента.Царя заплашва че ще напусне коалицията.Дпс щял да играе на няколко фронта.Взеха да полудяват.Видяха,че кораба потъва и ще се самоизядът. :twisted: :twisted:
snegk

Мнение от snegk »

GODzillata написа:
IDA написа:"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт :idea: :idea: :idea:
Защо само още не си е намерил майстора? :roll: /разбирай модератора/.
Такива изцепки са недопустими и са за бан отвсякъде. :twisted:
Модераторите немогат да банват,ако можеха ехеее :lol: :lol: :lol: :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Разменихме по едно Л.С. с Моряка. Не искаме да го баннват, но да спре с изцепките :idea: :idea: :idea: :!:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

никой ме не слуша...на ветьро причам ;)изобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Интересно ми е какво разбирате под "политик", яде ли се, пие ли се, от юпитер ли ги внасяме.... Нали и те са /или са били/ хора като нас, с разликата...че са в позиция да крадат. Колко от вас биха отказали предложени пари. Не, не смятам тия ни "качества" за нещо нормално, нито за нещо с което трябва да се примирим. Вие обаче рипате....все едно сте видяли новият месия. Някой беше казал, че осъзнатото магаре е половин магаре....дали не трябва да се осъзнаем и ние. Да даваме по-друг пример на децата си, поне след 10-15 години да имаме 5-6 читави политици. Майка пресича на червено, с детето си под ръка, някой плюе "ония корумпираните" в кръчмата, а на другия ден отива да моли брат си, да уреди детето му в реномирано училище. Деца малтретират учителите си, а те кротуват, защото ги е страх от родителите. Толкова кошмарни неща около нас, и все по наша си вина, а с глупости се занимаваме. Германците не са цивилизовани заради развитата им държава, държавата им е развита заради цивилизованите германци. Кой верно започна всичко? Само без теорийте за ескалирало народно недоволство и иноземни намеси..... Някои хора надушиха вече качето с мед и......неизтрайват да дойдат изборите....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
georg

Мнение от georg »

5кила написа:никой ме не слуша...на ветьро причам изобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката
Така си е :smt023
Ние за един монтаж неможем да се разберем,а камоли за ...... :idea:
snegk

Мнение от snegk »

5кила написа:никой ме не слуша...на ветьро причам ;)изобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката :)
Не никой не те слуша,никой никого не слуша.Аз поне написах от каво съм недоволен и каво искам да се промени.Незнам дали ще стане но поне ми олеква.Гледам и нещастниците горе в парламента се раздвижиха,искат да заблудят хората с разни дребни овеличения за безработни,някави закончета за децата.Абе с няколко думи,днеска свършиха работа за няколко месеца :twisted:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

5кила написа:... изобщо-спирам мнения да давам тук
:( :( :( :(

На кого ме оставяш Чичииииии!!!
Аватар
GODzillata