Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъжна картинка!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Тъжна картинка!
Та както е ясно от предишната тема, която пуснах... се срещнахме колеги от форума в "Але Хаус".
Седнахме да поговорим за България за нас самите, малко и за Риболов разбира се и тн...
Та станахме и тръгнахме към ПАВЕТАТА
За наше разочерование, вместо да видим НАРОДА Български...
Виждаме 50 полицаи с палки затворили 7-8 метрова уличка и пиле не може да прехвръкне.....
И така историята на Хъшовете се повтори, решихме да изчакаме да видим имали шанс за пробуждане но Уви...
Благодаря на тези които дойдоха от сърце!
Все пак, след всички тълкувания и гадания от други колеги не се поколебахте и ми показахте, че все пак има "СЪРЦАТИ БЪЛГАРИ И МЕЖДУ НАС"
Благадаря Ви и Ви желая здраве и силна воля....
Подхвърли се и идеята за нашето риболовно здружение "НА РИБА"! Мисля, че ще го бъде и ще го направим в скоро време, защото измежду вас видях ВОЛЯ, ЖЕЛАНИЕ да градим по добро бъдеще.
Моля тези, които знаят че са мишки да не коментират а да проявят един път уважение... към тези на които им пука за утре....
Поздрав
Седнахме да поговорим за България за нас самите, малко и за Риболов разбира се и тн...
Та станахме и тръгнахме към ПАВЕТАТА

За наше разочерование, вместо да видим НАРОДА Български...

И така историята на Хъшовете се повтори, решихме да изчакаме да видим имали шанс за пробуждане но Уви...
Благодаря на тези които дойдоха от сърце!
Все пак, след всички тълкувания и гадания от други колеги не се поколебахте и ми показахте, че все пак има "СЪРЦАТИ БЪЛГАРИ И МЕЖДУ НАС"
Благадаря Ви и Ви желая здраве и силна воля....
Подхвърли се и идеята за нашето риболовно здружение "НА РИБА"! Мисля, че ще го бъде и ще го направим в скоро време, защото измежду вас видях ВОЛЯ, ЖЕЛАНИЕ да градим по добро бъдеще.
Моля тези, които знаят че са мишки да не коментират а да проявят един път уважение... към тези на които им пука за утре....

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Тъжна картинка!
Аз незнам да ли съм от мишоците,но гледам никой не пише.Картината наистина е тъжна,в истенския смисъл.Какво се получи.Имаше 3 вида хора.1 мирно протестиращи.2 фудболни агитки които незнайно защо отидоха с една единствена цел(да буйстват)3 са плтените наркомани и скинари.Гледах всички кадри във връзка с протеста,потресен съм от отношението на полицаите спрямо хората.5 полицая държат младеж,събарятго и продължават да го ритат и бият с бухалките.Трима полицаи държът 16 годишно момиченце и го пребиват с бухалките.Пребити пенсионери.Трагедията е пълна.Немога да ги оправдая по никъкъв начин.Още по време на едноменутното мълчание е станало ясно кои са хората които ще правят белите,но те са били нарочно оставени-защо.......Какви бяха тези блъскания с палките по щитовете,все едно гледам нацисти които се надъхват да истрепят народа.В крайна сметка от истинската идея на митинга не остана нищо.Обаче все пак се показа на мизерниците в парламента,че на хората не им е безразлично.Това е само началото и се боя,че ще стане и позле,но за да се оправим трябва да минем и през този етап(насилието).Утре стачката продължава,пазете се от наркоманските групи и от полицейските палки.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
всички сме мишки.snegk написа:Аз незнам да ли съм от мишоците:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ако да си мишка означава да не си бил на уличката с вас-ами мишка съм!Остани си със здраве и утре пак в уличката 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Продължават ярко смешните квалификаций
'мишки" както и snegk който е заслужил уважение с риболовните си умения но не и изказвания... 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
Кажи брат къде греша.Така с недомлъвки необичам.TRANSKI RIBAR написа:Продължават ярко смешните квалификаций'мишки" както и snegk който е заслужил уважение с риболовните си умения но не и изказвания...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дам... прак грешно разбран!петко стоянов написа:Ако да си мишка означава да не си бил на уличката с вас-ами мишка съм!Остани си със здраве и утре пак в уличката

Уличката не е от значение...

Кой могъл бил..... друг бил на работа, трети на дивана, четвърти пред телевизора.... Нищо лично към съфорумците

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ТОВА Е!!!5кила написа:всички сме мишки.snegk написа:Аз незнам да ли съм от мишоците:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Веднага отговарям-Ето това изказване лично мен ме подразниsnegk написа:Кажи брат къде греша.Така с недомлъвки необичам.TRANSKI RIBAR написа:Продължават ярко смешните квалификаций'мишки" както и snegk който е заслужил уважение с риболовните си умения но не и изказвания...

Защо под един знак наркомани и Скинари ?! Аз като съм с такива убеждения и членувам към тях да не би да съм изпаднал наркоманsnegk написа:2 фудболни агитки които незнайно защо отидоха с една единствена цел(да буйстват)3 са плтените наркомани и скинари.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
Извинявай Трънски.Аз лично не споделям вашите идеи.Имам си мои. 

- Живко Василев
- разбира нещата
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Бисо
- сериозен играч
Трънче,виждаш ли тройката след скобата на "да буйстват,"последните са под друг знак.Макар,че за мен няма разлика.TRANSKI RIBAR написа:Веднага отговарям-Ето това изказване лично мен ме подразниsnegk написа:Кажи брат къде греша.Така с недомлъвки необичам.TRANSKI RIBAR написа:Продължават ярко смешните квалификаций'мишки" както и snegk който е заслужил уважение с риболовните си умения но не и изказвания...
Защо под един знак наркомани и Скинари ?! Аз като съм с такива убеждения и членувам към тях да не би да съм изпаднал наркоманsnegk написа:2 фудболни агитки които незнайно защо отидоха с една единствена цел(да буйстват)3 са плтените наркомани и скинари.Това че има някой провокатори в агитките не значи че всички отишли там облечени с черна "нинджа" трябва да бъдат бити
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дедо да открием разликите

Тия на кого трябва да служат? На обществото - (данъкоплатците) или пак на тези, които ние избираме и ние трябва да решим дали си вършат работата или не?

Нищо де! Като решът пък те пак да стачкуват, ще им пратим Бабите да ги бият

-
Деди изкажи си мнението защо и ти с недомлъвки.Хубаво е да се знае какви са вижданията на колегите.Нали сме едно общество(рибарско).Нормално е да сме с различни,хора сме,не машини