Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 2.0
Бе играйте там пък то ще се чуе дали има вирус 

- foest
- научил се да хвърля
Някои антивирусни така реагират на някои самоделки като Клевалката затова не ми я стартира.Просто разработчика е за 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
-
- научил се да хвърля
В случая проблема е в некадърните програмисти на антивирусни приложения. Затова ги зарежете тия програми, сложете си читав firewall. Там сам сте си шеф и ако нещо се случи единствени вие сте си виновни 

vesace
Да ви е жив и здрав!Много да ви слуша, каквото си пожелае да му се сбъдва и много щастливо и беспроблемно детство!
Да ви е жив и здрав!Много да ви слуша, каквото си пожелае да му се сбъдва и много щастливо и беспроблемно детство!
- foest
- научил се да хвърля
Ей да е здрав и щастлив тоя сладур!
за негово здраве.

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Здравейте колеги,до сега само ви четях и изпълнявах с точност заръките които сте постнали в този хубав форум,но май дойде ред да се похваля и аз.Спас с по-горня си пост за усойницата която му дала 41 000 опит ме изтреля директно в Чусовая да си хвана едно змийче.За две игрални денощия хванах две усойници и натрупах опит от над 80 000 точки.Пробвах на почти всики примамки,като сменях и дълбочината,но и двете ги хванах на блесна 5103 средна с бързата скорост.

братлета това като го сложа и забива играта още като зарежда преди да ми се появи профила и забиваspas48 написа:Tiorati е найстина много интересна база.Полових десетина минути,ето първите рерултати:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойте извинения на cslav,но си позволих за тези,който на разбират Руски и не са регистрирани в руския форум да кача базата Тук Теглете!
Успех и наслука!!
P.S. Базата ще я търсите тук:
защо се получава така
- versace
- вече хвърля и на тежко
интересни са змийчетата и на тиорати има друг вид която е интересна и сигурно и тя дава бая опит

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Забива ти,защото не си прочел,че преди да качиш "това" трябваше да си качил нещо друго,но както и да е "това няма да ти трябва,ще има нещо друго.cnacnew написа: братлета това като го сложа и забива играта още като зарежда преди да ми се появи профила и забива
защо се получава така
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Играта има вече още една нова база " Витим",стават общо 6.Нещо друго което е много радостно. has (създателя на базите) е направил програма,която ъпдейтва играта до най-новия и вариант.По-точно със 6-те нови бази,нови въдици за големи риби и други неща.Has пише,че е заложил изненади на Байкал 2 и Тиорати,така че внимавайте.Повече,когато си ъпдейтнете играта и заиграете.Руско говорящите,който са регистрирани в руския форум могат да я теглят от там.
За останалите съм я качил Тук
Качил съм ексето неархивирано,за да не им ревът на някой калпавите антивируси.Теглете и се наслаждавайте!!
Успех и наслука на всички!!
За останалите съм я качил Тук
Качил съм ексето неархивирано,за да не им ревът на някой калпавите антивируси.Теглете и се наслаждавайте!!
Успех и наслука на всички!!

Последно промяна от spas48 на Съб Яну 17, 2009 5:43 am, променено общо 2 пъти.
- Венелин Радушев
- разбира нещата

П.С. Змиичетата кълват освен на блесни и на икра и особенно добре на живец /плувка дълбочина 1/
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе кви са тея ваще антивирусни уе я си сложете по един НОД и са рахатясайте 

Без риболов няма любов !