Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Утре на Марица
Модератор: Кърцата
Утре на Марица
Колеги, утре съм замислил да избягам малко от ежедневието и да се разкарам по Марица. Някой ако има прясно инфо, къде дава в момента , да казва. Знам , че всеки трудно си предава местата по разбираеми причини <но все пак има и лични . Ако пък се съберем и повечехора ще е още по-добре. Ако не друго, поне настинка може да хванем 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Утре на Марица
Аз съм навитак ама съм от Пловдив долколкото виждам ти не си малко трудно ще се групираме или моежш да дойдеш?
Ако можеш пиши на лс ще се разберем някак си
Ако можеш пиши на лс ще се разберем някак си

Без риболов няма любов !
Слушам,че на Виница имало доста хора и ловяли алай и карабалък.Ако имате възможност може да проверите. 

TICA FAN
- RUZBATA
- ще става разбирач
Утре и аз съм на Марица !!Ще се мъчим да хванем по- рано някое по- дашно място!
Симеоновград ли Харманли или по-надоло ще видим но на реката сме
Успех колега !!
Симеоновград ли Харманли или по-надоло ще видим но на реката сме

Успех колега !!
Мерси и на вас успех. Не знам дали ще хвана ама поне ще съм навън
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вчера Мариан е бил там и нищо,обиколи и други посочени от мен места,нищо.В Пловдив се лови на моста на ВИХВП и зад гребната.SONY написа:Слушам,че на Виница имало доста хора и ловяли алай и карабалък.Ако имате възможност може да проверите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз и без това не знам къде е Виница, така че ще съм в градската част както изглежда.
- dddinev_27
- новобранец
Е поне на слука можем да ви пожелаем а пък другото ...... Ще се справите не се съмнявам във вас 

Днес бяхме на Садово- 10-15 рибари-7-8 риби. От там на прочутата Виница 30 -40 коли , абе зад всеки храст въдичар. Трябвало да се ходи по тъмно да се заеме хубаво място и т.н. Иначе местните си ги дърпаха рибите. Госта , Наслука и да пишеш 

Това е и моята информация за Виница.Хора - много.Местата се хващат от тъмно.Казаха ми ,че в момента там дава най-добре.Все пак успех на всички утре,които са решили да топнат плувките! 

TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дайте дистинация Виница къде е че с колегата се вайкаме къде е ако някой каже ще се замъкнем натам 

Без риболов няма любов !
И аз не го знам точно ,къде се намира а и не съм ходил.Виж някъде по електронните карти или някой ,които е наясно да обесни. 

TICA FAN
Ам гледам де . Айде до Виница ще се замъкнем, ама къде да свием за да стигнем до местата. Краси ако може да обясни моля
Госте,много важна подробност е да сте там по-тъмно,ако имате тази възможност.Днес говорих с няколко човека и ме увериха,че хубавите места не са много а и се заемат от рано.Да драснете ,като се върнете.Айде и нека силата бъде с вас!gosta написа:Ам гледам де . Айде до Виница ще се замъкнем, ама къде да свием за да стигнем до местата. Краси ако може да обясни моля

TICA FAN