Утре на р. Марица

Модератор: Кърцата

jeliazko
новобранец
новобранец

Утре на р. Марица

Мнение от jeliazko »

Дългоочакваната събота дойде и с мойте приятелчета ще атакуваме р. Марица. Ще сме около Садово. Заредих се ако с какви ли не воблери, блесни и една мн. хубава пръчка с мек и гъвкав връх ( перфектна според мен за спининг ). Е това е от мен. С охота споделям всякакво инфо за тази река. Бил съм само веднъж на Марица ама пълно капо, както и да е минало заминало.. Дано ме очакват повече емоций този уикенд :lol: :lol: НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ СА НА МАРИЦА :D :D
Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Утре на р. Марица

Мнение от Chenko93 »

Съжелявам че немога да ти напиша нищо за реката но искам да ти пожелая НАСЛУКА колега и съжелявам за оспамването :wink: :wink: :wink:
Изображение
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

НАСЛУКА :wink:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Та какво става около Садово?Имаше ли успехи? :roll:
TICA FAN
jeliazko
новобранец
новобранец

Мнение от jeliazko »

Емм.. кво да ви кажа. Аз капо калеко ми и той , Но един пич до нас 6 скобара по 800гр. някаде фанати с червено мънисто. На какво ли не пробвах бял, пинки, жълъдов червей, блесни, воблери,захранки какви ли не, ванилий.. нещеше и нещеше. Бяхме на около 200м след бента имаше голяма дълбочина време супер тармъкчий нямаче сичко супер. Наи ме е яд защото изпуснах 3 големи риби наг 500гр. щото бях с малка кука и интересно с сменянето на куката от 16 с 14 нито един път не чукна. Е.. поне не бях пред компютъра цял ден :) :)
Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”