Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъжна картинка!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Тъжна картинка!
Те пък сега как гледат на нас... като на мошенници, от всякъде са ни клълцалиchapara написа: 4.Как ли ще гледа тогава Европа на нас?Па и не ЕВропа,а Русия?

А за точка шест получаваш шестица... прав сиchapara написа: 6.И ако може някой да ми каже,колко време след такъв преврат ще има на ново демократични избори?Май няма да са по мое време,да им се порадвам!
Ето ви тема за размисъл

едвали... 40 години според библията

Ма те и Ботев и Левски на са доживяли да видят... свободата май а

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Първо трябва да се махнат от политиката всички заченаци на бившите комунистически и сегашните социалестически идеи.Когато кажеш,че правителството нищо не прави веднага се чува отсреща:каво направиха предните
Лично мене не ме интерсува какво са правели предните правителства а ме интерсува каво прави това правителство.Това правителство не е способно да се справи и с най малките проблеми в държавата.Излъгаха народа,че кризата в България няма да се осети,ако бяха казали по отрано на хората,че кризата ще ни засегне сериозно то много хора нямаше да тръгнат да инвестират,нямаше да теглят кредити за нужди,жилища и др.Как можеше поне малко да предпазят гражданите от тази криза.Можеше когато правиха договорите за минималните задължителни суми в банките,те да не бътат толкова малки,че да не може да се обслужва населението.Сега банката майка прибира наште пари и в нашите банки няма почти нищо.По време на тези договори можеше също да се договори някаква горна граница на лихвите покредитите.Още каво не са направели,ами пътищата в страната са в окаяно състояние.Здравеопазването е в критично състояние,лекарите немогат да изпишат адекватни ликарства за един грип,камо ли да направят някаво по сложно личение.Какво трябва да се направи по въпроса-ами трябва да спрът кадърните лекари да не напускат страната-как-с по големи възнаграждения,с по добри условия за работа.Трябва тези лекари които са в момента в здравеопазването переодично да минават някъкъв курс на обучение с цел,запознаване с новите болести,технологии и лекарства.Трябва да се измисли начин по който хората да се самоосигуряват те където поискат,а не да ме задължават да давам парите натях а после да ходя по частни клиники да се ликувам.Другия проблем е образованието.Много не подготвени учители които не могат да дадът адекватно образувание на децата.Парите по програмите дадени от европейския съюз небяха освоени на време,бяха изкрадени повечето и затова ни ги спряха.Корупцията в държавата-неискат да се справят.Престъпноста-неискат да се справят защото те са престъпниците-тука мога да изброя стотици имена на политици които имат имоти и бизнес по нашите курорти,чрез поставени лица.Послдния гаф беше кризата с зазта,още преди нова година президента знаеше за тази криза,но той се направи на луд и сега българския бизнес търпи стотици милионо загуба.Договора който беше подписан под масата така на убатачи,че в момента нямаме никъква друга алтернатива за доставки на газ.Съдебната система е под всякъкво ниво,престъпниците,убийците се пускат а вкарват в затвора дребни кокошкари.Има още много проблеми които трябваше да реши това правителство,но то не можа.След като не може да оправлява адекватно то е редно да напусне парламента,било то доброволно или на сила.Кои ще бъдат следващите,ами ние ще решим,ако не ги искаме всичките ми пускаме 5милиона празни бюлетини и да мислятза нови по кадърни кадри.Ей това не ми харесва от БСП и коалиция.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като ви чета личните нападки....направо се изчервявам и взема да се оформя(ама още в зародиш) в мен една такава мисьл....бе КОЙ и КАК взе та пренесе ПРОВОКАЦИЯТА отпред парламенто и ТУКА
кво сте се заяли един с друг,като всьщност всички ЕДНАКВО мислите на 99%
истината е една и няма нужда,понеже се изказва по различни начини,да става повод за скандали-целата работа ми прилича на диалог от сорта
-ЧЕРНО е!!!!
-не си ПРАВ!!!не е ЧЕРНО,ами е ЧЕРНО...
и така-до безкрай
не,че имам някакво решение по вьпроса-просто ми прави впечатление и констатирам.посьветва бовския да гледате ZEITGEIST едно и две,ама никой не го слуша
и какво сте очаквали ПО различно от тия митинги и протести.сценария е винаги един и сьщ.РЕЗУЛТАТА-сьщо...мьртвородено дете-от пусто в празно-и така,до следващия пьт.
не,че имам някакво решение по вьпроса де..много обьркано и тьжно ми е и на мен в главата.
и стига с тия комунисти,некомунисти,демократи,фашисти и адвентисти от пьрвия ден...
ВСИЧКО Е ЕДНО И СЬЩО-без значение от НАИМЕНОВАНИЕТО!!!като вица за френската революция-дето всички крещели демокрация,само един крещял-менструация..до него един друг му направил забележка,че грешно вика,а човека отвьрнал-еее,кво значение има?нали все крьв се ЛЕЕ

-ЧЕРНО е!!!!
-не си ПРАВ!!!не е ЧЕРНО,ами е ЧЕРНО...

не,че имам някакво решение по вьпроса-просто ми прави впечатление и констатирам.посьветва бовския да гледате ZEITGEIST едно и две,ама никой не го слуша

и какво сте очаквали ПО различно от тия митинги и протести.сценария е винаги един и сьщ.РЕЗУЛТАТА-сьщо...мьртвородено дете-от пусто в празно-и така,до следващия пьт.
не,че имам някакво решение по вьпроса де..много обьркано и тьжно ми е и на мен в главата.
и стига с тия комунисти,некомунисти,демократи,фашисти и адвентисти от пьрвия ден...

ВСИЧКО Е ЕДНО И СЬЩО-без значение от НАИМЕНОВАНИЕТО!!!като вица за френската революция-дето всички крещели демокрация,само един крещял-менструация..до него един друг му направил забележка,че грешно вика,а човека отвьрнал-еее,кво значение има?нали все крьв се ЛЕЕ
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Моряка
- кандидат преподавател
Драги ми Смехурко,кютеци и псувни можем цял ден да ядем,не можеш ма раздразни така,и си има ЛС.А такаЛъчо33 написа:Морски ли си, селски ли си, ЩО си не ебеш и ти майката бе гагауз!!!Моряка написа:Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........

А сега де? 

-
- учете се от него
"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт

- GODzillata
Защо само още не си е намерил майстора?IDA написа:"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт![]()
![]()

Такива изцепки са недопустими и са за бан отвсякъде.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Ще добавя,че митинга не беше напразно.Днеска атака напуснаха парламента.Царя заплашва че ще напусне коалицията.Дпс щял да играе на няколко фронта.Взеха да полудяват.Видяха,че кораба потъва и ще се самоизядът.

-
Модераторите немогат да банват,ако можеха ехеееGODzillata написа:Защо само още не си е намерил майстора?IDA написа:"Смехурко"-то, си псува на майка че и "лично", и "предфорумно", и то ей така- за спорт![]()
![]()
/разбирай модератора/.
Такива изцепки са недопустими и са за бан отвсякъде.

-
- учете се от него
Разменихме по едно Л.С. с Моряка. Не искаме да го баннват, но да спре с изцепките

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
никой ме не слуша...на ветьро причам
изобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Интересно ми е какво разбирате под "политик", яде ли се, пие ли се, от юпитер ли ги внасяме.... Нали и те са /или са били/ хора като нас, с разликата...че са в позиция да крадат. Колко от вас биха отказали предложени пари. Не, не смятам тия ни "качества" за нещо нормално, нито за нещо с което трябва да се примирим. Вие обаче рипате....все едно сте видяли новият месия. Някой беше казал, че осъзнатото магаре е половин магаре....дали не трябва да се осъзнаем и ние. Да даваме по-друг пример на децата си, поне след 10-15 години да имаме 5-6 читави политици. Майка пресича на червено, с детето си под ръка, някой плюе "ония корумпираните" в кръчмата, а на другия ден отива да моли брат си, да уреди детето му в реномирано училище. Деца малтретират учителите си, а те кротуват, защото ги е страх от родителите. Толкова кошмарни неща около нас, и все по наша си вина, а с глупости се занимаваме. Германците не са цивилизовани заради развитата им държава, държавата им е развита заради цивилизованите германци. Кой верно започна всичко? Само без теорийте за ескалирало народно недоволство и иноземни намеси..... Някои хора надушиха вече качето с мед и......неизтрайват да дойдат изборите....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Така си е5кила написа:никой ме не слуша...на ветьро причам изобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката

Ние за един монтаж неможем да се разберем,а камоли за ......

-
Не никой не те слуша,никой никого не слуша.Аз поне написах от каво съм недоволен и каво искам да се промени.Незнам дали ще стане но поне ми олеква.Гледам и нещастниците горе в парламента се раздвижиха,искат да заблудят хората с разни дребни овеличения за безработни,някави закончета за децата.Абе с няколко думи,днеска свършиха работа за няколко месеца5кила написа:никой ме не слуша...на ветьро причамизобщо-спирам мнения да давам тук-то....баси майката

5кила написа:... изобщо-спирам мнения да давам тук

На кого ме оставяш Чичииииии!!!
- GODzillata
...къФ живот живея...5кила написа:...баси майката...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!