Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

спининг пръчка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- горан
- ще става разбирач
Re: спининг пръчка
В момента тази пръчка, която имам с къса дръжка е Окума, но е 2.70м. и с акция 5-15 и ми идва малко мекичка за по-тежките глави на силиконите.Иначе съм я купувал преди около две години за 50лв. 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега Горан,горан написа: Ако може и аз да задам един въпрос, дано да ми помогнете.Търся точно такава пръчка с акция 10-30 и дължина 3.00м, но държа да е с къса дръжка/ще ловя предимно от лодка с нея/ Искам да е сравнително качественаи в ценови диапазон до 140-150лв.
Има няколко модела спининги на Garbolino на които не са с макародържач, а с цяла коркова дръжка и гривни.
Можеш да разположиш макарата където ти е удобно и мисля че ще ти харесат защото са добре направени.
Цените са горе-долу каквито си посочил.

.........!
- горан
- ще става разбирач
Ако можеш посочи малко повече подробности , някакъв линк където да мога да видя и евентуално магазин от където мога да си закупя. 

- горан
- ще става разбирач
Благодаря, но ми се струва, че този, който видях е с акция 5-15.Инак е интересен кото модел.Остава да мога да ги видя и някъде на живо 

-
- вече хвърля и на тежко
Магазина на Лоди Коцев в центърагоран написа:........Остава да мога да ги видя и някъде на живо
.........!
- горан
- ще става разбирач
В центъра на кой град е магазинаcertate написа:Магазина на Лоди Коцев в центърагоран написа:........Остава да мога да ги видя и някъде на живо

- горан
- ще става разбирач
Ако може да ми кажеш точен адрес и да ме поорентираш горе - долоcertate написа:Магазина на Лоди Коцев в центърагоран написа:........Остава да мога да ги видя и някъде на живо

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Намира се в София срещу ЦУМ .Като излезеш от подлеза на метрото в посока пиротска веднага свиваш вляво в първия безистен влизаш намира се по средата на безистена вдясно
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
гр. София
Balzer
Телефон: 980 77 57
e-mail: aqua_sm@tradel.net
Работно време
Понеделник - Петък: от 09:00 до 18:30
Събота: от 09:00 до 14:00
Неделя: от 08:00 до 18:30
Оригинални стоки на водещи марки: BALZER, SENSAS, RIVE, OWNER, GARBOLINO, FOCUS, MIKADO.
Balzer
Телефон: 980 77 57
e-mail: aqua_sm@tradel.net
Работно време
Понеделник - Петък: от 09:00 до 18:30
Събота: от 09:00 до 14:00
Неделя: от 08:00 до 18:30
Оригинални стоки на водещи марки: BALZER, SENSAS, RIVE, OWNER, GARBOLINO, FOCUS, MIKADO.
- горан
- ще става разбирач
Благодаря много за инфото.Не съм го виждал магазина, но се сещам къде е и ще го посетя в най-скоро време.
Ако някой се сети за още нещо, което да ми върши работа, ще съм благодарен.

Ако някой се сети за още нещо, което да ми върши работа, ще съм благодарен.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега ,всяка дълга дръжка става къса за 3 минути,от което страда само баланса.Независимо от това въдицата си е най обикновен лост и ако го ползваш по предназначение дръжка си трябва.Има значение и физиката де.Ако лепнеш нещо здраво каде законтряш лоста?между чатала,на пояса,на мишницата или никаде?В последния вариант требе да си мног здрав у рацете.Поздрави!
- горан
- ще става разбирач
Вчера обиколих всички магазини в Стара Загора и не намерих нищо, което да ми върши работа.Всички казваха, че сега нямало внос, вносителите чакали новите модели, сега било мъртав сезон и други такива.
- горан
- ще става разбирач
Не искам всичко да побългарявам, а освен от баланса губя и от дължината, а за ръцетеMarkony написа:Колега ,всяка дълга дръжка става къса за 3 минути,от което страда само баланса.Независимо от това въдицата си е най обикновен лост и ако го ползваш по предназначение дръжка си трябва.Има значение и физиката де.Ако лепнеш нещо здраво каде законтряш лоста?между чатала,на пояса,на мишницата или никаде?В последния вариант требе да си мног здрав у рацете.Поздрави!