Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Риболов в Бургас или около???
Модератори: emo vasilev, alekst
- barutchiata ©
- Администратор
Риболов в Бургас или около???
Искам да направя един морски риболов понеделник или вторник около Бургас но не познавам местата за риболов.Та в този ред на мисли да ме посъветвате къде мога да отода .Мерси предварително.
- lefera
- вече хвърля и на тежко
Става и от кея в ПОМОРИЕ. Бат Милен е прав за времето - Очертава се кофти за почивните дни. Абе Барутчо иди на капаните на плажа в Бургас цаца + бира , чорбички и квот ти душа сака . Морето ти е в краката там дето се казва Като се позагрееш на камината излизаш да изпушиш една цигарка на брега да те лъхне вятъра да се поотрезвиш и пак хаааайдеее
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хайдук Войвода ....batmilen написа:Не тея срам да се подиграваш с Батя Си, аз като имам пропуск за сички пристанища по черноморието не мога да влеза защото заключват тия мангасари...ша зема да дам 10 кинта на 2ма мангала и ша дигнат портата барабар с колците...хахаха....

Що не им кажеш кой си...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- lefera
- вече хвърля и на тежко
БАТ МИЛЕ, НА СКОРО ПИСА ЗА БАРБУН4Е НА ПОМОРИЙСКОТО ПРИСТАНИЩЕ. АЗ ЛИ4НО МИСЛИХ 4Е ВЕ4Е НЕ ИЗЛИЗА ТАКАВА РИБА ТЪДЯВА А Е СТРАХОТЕН ДЕЛИКАТЕС. БИ ЛИ ДАЛ МАЛКО ПО ПОДРОБНО ИНФО ЗА МОНТАЖИ СТРЪВ И ВЕРОЯТНИ МЕСТА ДА Я НАМЕРИМ (ОТВОРИ ТЕФТЕРИТЕ С НИШАНИТЕ ДЕТО СЕ КАЗВА) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Лефер не съм чак толкова голям спец по барбуна...преди го ловях със сертмето...край брега или с мрежи по-навътре...Малкия калканчо ме попита и ето какво му отговорих на ЛС...
Царска риба...е барбуна , а се лови от ранна пролет до късна есен...Такъм...обикновен за бомбарда...кука 12-14№ , повод 0,10 - дължина около 1,5 м. , бомбарда 16 гр. бързо потъваща , стръв блатен червей- ама малко пърченце 2-3 см. иначе го ядат много бързо лапините...хвърляш и водиш по дъното....нататък е лесно,ако има барбунче ...кълве.Хайде наслука!!!!
Ще добавя , че поставям по някое цветно маниста преди куката...това научих от един поморийски колега...не от Жусти ...
Царска риба...е барбуна , а се лови от ранна пролет до късна есен...Такъм...обикновен за бомбарда...кука 12-14№ , повод 0,10 - дължина около 1,5 м. , бомбарда 16 гр. бързо потъваща , стръв блатен червей- ама малко пърченце 2-3 см. иначе го ядат много бързо лапините...хвърляш и водиш по дъното....нататък е лесно,ако има барбунче ...кълве.Хайде наслука!!!!
Ще добавя , че поставям по някое цветно маниста преди куката...това научих от един поморийски колега...не от Жусти ...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В тая риба Барбуна има нешо благородно ... като я извадиш и тя издава звуци... на пипане е много финна - обикновено я пускам, стига да не се набила на куката гадно - но не ми допада вкуса и...честно казано.
Старите рибари казват, че наличието и показва изчистването на водата в района.
Старите рибари казват, че наличието и показва изчистването на водата в района.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Г-н Д. Урумов (:lol:) ша ми каиш ли некое местенце за тас пущина и кога най рано има смисъл да топя куките заради нея ?
Аз лично съм виждал уловени измежду чернокопа на морска гара на бомбарда с червей тип морски...но дали е най подходящото това място ?
А на блесна кълве ли ?
Аз лично съм виждал уловени измежду чернокопа на морска гара на бомбарда с червей тип морски...но дали е най подходящото това място ?
А на блесна кълве ли ?
За бракониерите само слънчаци
!