Риболов в Бургас или около???

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Риболов в Бургас или около???

Мнение от barutchiata © »

Искам да направя един морски риболов понеделник или вторник около Бургас но не познавам местата за риболов.Та в този ред на мисли да ме посъветвате къде мога да отода .Мерси предварително.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Барут първо си вземи дъждобран ...а после може да пробваш конвенционален риболов в кв.Сарафово...най-много да хванеш попчета за една чорбица...за Тиган ...трябва да отскочиш до Метро...хахаха... :lol:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Става и от кея в ПОМОРИЕ. Бат Милен е прав за времето - Очертава се кофти за почивните дни. Абе Барутчо иди на капаните на плажа в Бургас цаца + бира , чорбички и квот ти душа сака . Морето ти е в краката там дето се казва Като се позагрееш на камината излизаш да изпушиш една цигарка на брега да те лъхне вятъра да се поотрезвиш и пак хаааайдеее
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ЖУСТИ в Поморие пущат ли коли...че тия от пристанището си турят едни катинари...сякаш им е башиния...та бедните рибари пак требе да мъкнат такъмите на гръб... :evil:

Ако вали...седиш в колата и кибичиш въдиците...но ако кълве...и камъни да валят ...не се осещат...хахаха... :lol:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Само на избрани Бат Милене, само на избрани.
Аз съм един от тях...
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Не тея срам да се подиграваш с Батя Си, аз като имам пропуск за сички пристанища по черноморието не мога да влеза защото заключват тия мангасари...ша зема да дам 10 кинта на 2ма мангала и ша дигнат портата барабар с колците...хахаха.... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Не тея срам да се подиграваш с Батя Си, аз като имам пропуск за сички пристанища по черноморието не мога да влеза защото заключват тия мангасари...ша зема да дам 10 кинта на 2ма мангала и ша дигнат портата барабар с колците...хахаха.... :lol:
хайдук Войвода .... :lol: :lol: :lol: бе...
Що не им кажеш кой си... :wink: ша'т цункат по ръчичката .
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Знаят ама кво от това... :lol: ти разправял ли си се с някой нов "помориец"... от странжанските села... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

толкоз ли са страшни :lol: :lol: :lol:

... ми някоя шишичка... пуричка ... аааа....или не ти се дава, скрънзо :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

БАТ МИЛЕ, НА СКОРО ПИСА ЗА БАРБУН4Е НА ПОМОРИЙСКОТО ПРИСТАНИЩЕ. АЗ ЛИ4НО МИСЛИХ 4Е ВЕ4Е НЕ ИЗЛИЗА ТАКАВА РИБА ТЪДЯВА А Е СТРАХОТЕН ДЕЛИКАТЕС. БИ ЛИ ДАЛ МАЛКО ПО ПОДРОБНО ИНФО ЗА МОНТАЖИ СТРЪВ И ВЕРОЯТНИ МЕСТА ДА Я НАМЕРИМ (ОТВОРИ ТЕФТЕРИТЕ С НИШАНИТЕ ДЕТО СЕ КАЗВА) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Лефер не съм чак толкова голям спец по барбуна...преди го ловях със сертмето...край брега или с мрежи по-навътре...Малкия калканчо ме попита и ето какво му отговорих на ЛС...
Царска риба...е барбуна , а се лови от ранна пролет до късна есен...Такъм...обикновен за бомбарда...кука 12-14№ , повод 0,10 - дължина около 1,5 м. , бомбарда 16 гр. бързо потъваща , стръв блатен червей- ама малко пърченце 2-3 см. иначе го ядат много бързо лапините...хвърляш и водиш по дъното....нататък е лесно,ако има барбунче ...кълве.Хайде наслука!!!!
Ще добавя , че поставям по някое цветно маниста преди куката...това научих от един поморийски колега...не от Жусти ... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

В тая риба Барбуна има нешо благородно ... като я извадиш и тя издава звуци... на пипане е много финна - обикновено я пускам, стига да не се набила на куката гадно - но не ми допада вкуса и...честно казано.
Старите рибари казват, че наличието и показва изчистването на водата в района.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Г-н Д. Урумов (:lol:) ша ми каиш ли некое местенце за тас пущина и кога най рано има смисъл да топя куките заради нея ?

Аз лично съм виждал уловени измежду чернокопа на морска гара на бомбарда с червей тип морски...но дали е най подходящото това място ?

А на блесна кълве ли ?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”