Не мога да повервам

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Не мога да повервам

Мнение от venci72 »

:lol: Днеска ходих на Пастух,досега такова чудо не бех виждал,към 10ч дойдоха горските ,имаше 50 човека и повече ,сички ловеха на тройки,на леб ловихме ,аз имаше двама пичове от София от форумо ,нико му го забравих ама се казваше Камен ,точни пичове и двама познати от Кн ,значи аз седех до обед ,капо :lol: ,риби на леб никой не фана ,обаче на тройки ги разбиваха ,та да си дойдеме на думата ,като дойдеха горските стана суматоха :shock: имало нов закон :lol: кой лови с 2 куки АКТ,кой има у живарнико повече от 3кг АКТ ,кой лови на тройка по голема от 10ка АКТ :lol: (от 1 януари ги били сложили на незнам как се вика на заработка може би ,коко повече актове токо повече пари )обикаляха по брего с кантар и мереха ,са акт незнам дали са написали на некой ,обаче сумати талибани пускаха риби у реката ,некакви избегаха ,заебаха въдици и избегаха ,тия земаха два живарника с доста риби ,невидех дали ги пуснаха ,ама им ги земаха ,абе стана ебати и суматохата ,аз досега такова чудо не съм виждал :lol: Нас каде ловехме на стръв изобщо не ни проверяваха обаче тия с тройките ги сбръчкаха яко ,даже слезнаха и от другата страна откъм беседката да ги проверат което е единичен случай сигорно .После видех един познат ,който ходи много често там ,и тоя ми вика СЕКИ ДЕН Е ТАКА :lol: по два пъти минавали ,и тоя им викал що става бе какви са тия проверки ,и тия викали спазвайте нормите че че има яко актове ,шефовете са ни подбрали яко ИМАЛО СНИМАНИ КЛИПОВЕ :lol: за тоя риболов и шефовете им били казали да се проверява яко ,или че ги подберат тех ,може би и тия от бнт каде снимаха и други пичове беха снимали ,а и аз нали снимах , та сигорно и това е имако значение ,ама беше се едно снимат филм ,талибаните пущаха риби у реката :lol:

А за моя риболов :oops: изкецана работа ,реката е перфектна дигнала е малко и е заматила ,перфектна е ,снимки почти не съм снимал ,беше ме фанала нерва ,бех на най убавото место ,обаче требеше да се фърля точно у другио брег ,там върти водата ,обаче на мене болото ми е 5м и не мога да задържим там линията ,течението ми я извади (че купувам 7м боло)два ми се откачиха ,а там са се от кило нагоре ,ама ми се откачиха ,нещо ги беше пресекло се едно ,никои не фана на стръв .

Изображение
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Не мога да повервам

Мнение от Живко Василев »

:D :smt023 :smt023 Браво за излета.Браво и на проверяващите.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

за такива деиствия на проверяващите само адмирации,а ако има стане постоянна политика сме с една стъпка напред .
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Заеби излета.Тая проверка сигурно ти е стоплила душата повече от един живарник със скобари. :wink: Можело значи.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Tакива неща да се чуват и виждат.За риболова не се коси , ще наваксаш другия път Ти поне голем .Айде чакаме седващия репортаж.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Последните 2-3 излета по Марица ме проверяват от ИАРА !!Чува се за доста актове написани на търкакчии и парашутисти :D Може и да е вярно това че ще прибират пари от събраните актове и затова да са се стегнали и да правят повече проверки , което може само да ни радва !!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Венци,па дано дойдат и по нашио край та да ги подгонят и тука.Не съжалявай за излета,другата седмица рибата ще се успокои и ще почнеш пак да си ги хващаш. :smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

:shock: Най-после взеха да се осъзнват на какво дередже сме в България тея от ИАРА.
Напоследък чувам все по повече за актове, конфискации и въобще все хубави новини относно опазването на рибните ни ресурси.Браво на горските.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво Венци,сигурно и ти имаш заслугаза това, можеби малка,но в наште очи-много голема.Сичките да са ажурни като тебе,и ште им доиде краиа на кормораните :evil: Бравос.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Браво ! Значи има файда от тези наши снимки и оплаквания ! Или просто са ги пуснали на процент , което също е много добре и го подкрепям ! Нека да ловят тия вандали и да изкарват пари хората ! Пак браво !
Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Мнение от dddinev_27 »

ХАхаха Имало и умни хора на този свят :D :D :D :D :finga: :finga: :finga: :finga:
Аватар
Kroumoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Kroumoff »

Браво Венци, имаш заслуга са това, брат !!!

Дано и онези охлюви от ИАРА Благоевград и Симитли да се задействат !!!
Catch & Release Club
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Евала Чичин Венци...А дано се пооправат нещата,щот и на мене ми се ходи за риба та ми се реве...Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Това да се чува :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Еееееее...........най-после доживяхме и това................само да не се окаже единствена акция за годината ! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”