Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъжна картинка!
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Тъжна картинка!
Точно в Десяткатаimitev72 написа:Приятели , спрете дразгите и тоя тон , все пак се познаваме повечето от Вас![]()
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
не можах да разбера какво му е смешното,и преди 10 ноември се гласуваше .p.s. и тогава е имало България
- krokibg
- учете се от него
Дааа,работата стана сериозна,и то много сериозна.Двадесетина човека пишем,и всичките едно и също,за едни и същи хора,за едни и същи проблеми и всички сме против гадните лъжи на политиците ни.Да обаче,има колеги,на които им стигат заплатите,криво ляво се оправят в живота и няма как да се престрашат да си рискуват работата пък и никой не ги кара.Има друг тип хора,които са си надскочили масрафа и никога не биха си слезнали от лъскавия джип за да стачкуват,по простата причина че ще им одрежат квитанцийте и ще им спрат кранчето като "Руския газ"
Има други хора,които искат да отидат,но ги е страх да не пострадат и т.н и т.н.Мога да изброя още примери но мисля че не е важно защото сте интелигентни хора и това си го знаете и сами.Вместо да вървим в една посока,ние просто без да го искаме,вървим против себе си !!! Надали има колега,който да е доволен от това което става в България и Киро,без да иска,просто открехна завесата и изтипоса истината за нещата без да иска пък и никой не обърна внимание.Тактиката на всички правителства е една - да ви бият полицай,които не са от София,защото старшина Петров ще го познае комшията му от Овча Купел и през ноща ще му палне колата или ще му направят мечка в кварталната кръчма.Взимат звената за борба с безредиците от градовете,за които знаят от дългогодишно събираната инфромация че мразят или по-меко казано ненавиждат Софиянци и затова всички сте учудени как може,полицаите които до вчера стачкуваха,днес така жестоко да бият хората които ги подкрепиха и т.н.Да, ама не,просто тези които стачкуваха,може би са биле в отпуска и полицая от Кърджалийско са го пратили да бие Майките и Бащите Ви в София,щото иначе наистина може местните да решат да махнат загражденията.Да ама селския полицай от Борино - Смолянско, изобщо не му минава през простата глава,че това което той прави в София,може някой друг негов колега да го направи на хора от неговата фамилия..Ето,пратили са на Киро племенника от Варна и още поне 200 като него от там и по двеста от Шумен,Бургас и т.н. за да могат спокойно да бият без риск че ще си пребие родния баща 
Казах го преди и пак ще го повторя,няма полиция на земята,в никоя държава която да спре тълпа от милиони хора.Справят се без проблемно само когато хората са малко и чрез манипулаций и платени мекерета.Бовския може и да не е взел пари,но знае ли със сигурност че някой момчета около него неса взели такива.Тук в форума има полицай,и какво стана,веднага се засегнаха от писаниците против полицията,като всичко това се дължи на майсторски изиграните козове от стратезите на .............вие си знаете.Постигна се и такъв ефект,полицаите които са наши колеги и се знаем и сме приятели,и риби сме ловили /да даде господ и още да ловим/ да ни се разсърдят и т.н. Спирам да пиша,че мога да ги наредя такива още пет страници,но няма смисъл.Призовавам ви да се въздържаме от лични вражди,защото некой хора с много пари които години наред крадоха от нас, просто това целят и за сега го постигат с завиден успех.Айде лека че ме заболля главата и взех да си губя мисълта и ще огелпя нещата,ако не съм го направил до сега 

Успокойте духовете че зимата е дълга 

P.S Забравих да добавя че няма значение дали ще ни предаде Поп Кръстьо или някой друг,съдбата винаги ни е била такава - вечно да ни предават най-нагло

P.S Забравих да добавя че няма значение дали ще ни предаде Поп Кръстьо или някой друг,съдбата винаги ни е била такава - вечно да ни предават най-нагло

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
То, най- напред трябва да се въведе задължителното гласуване за всички български граждани, на парламентарни, президентски , общински и европейски избори. Срещу сериозни, драконовски администратини и финансови санкции, при "негласуване" без да има обективни причини за това.Само при това положение ще има истински, или поне 85-90% , достоверен вот
Като казвам "санкции", това означава : без право да се напуска страната+ 500/1000лв. акт за неявяване и негласуване на избори, от друга страна, гласувалите да имат 3-5% данъчни преференции
Какво се получава сега- ДПС, и "Столетницата" удържат власта с десителетия, благодарение на твърдия си електорат, при абсолютно нереална фрагментация на вота на българските гласоподаватели
Аз бих гласувал при тези регламенти и "с двете ръце", и то не заради глобите или преференциите

Какво се получава сега- ДПС, и "Столетницата" удържат власта с десителетия, благодарение на твърдия си електорат, при абсолютно нереална фрагментация на вота на българските гласоподаватели

Аз бих гласувал при тези регламенти и "с двете ръце", и то не заради глобите или преференциите

Абе ти нормален ли си
..Да не си бил шапкар по тошово време
..Под строй на избори
..ми да ти еба и изборите...НЕГЛАСУВАНЕТО СЪЩО Е ВОТ 

-
- учете се от него
martu написа:Да,ВОТ за ДПС...

В Гърция например, е така- всички "под строй" на избори.......

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абсолютно съгласен с IDA.
Негласуването не е вот, а ГЛАС за ДПС

Негласуването не е вот, а ГЛАС за ДПС

Ивак,прав си но донякъде
,ако ще ме водят под строй-да си е..т майката-плюя им на свободния избор-нашите майки и бащи едно време така гласуваха...и ги черпеха с бонбони 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ок мой,щом не ти се гласува,проблема си е твой,и никой не може да те съди за това.петко стоянов написа:Ивак,прав си но донякъде,ако ще ме водят под строй-да си е..т майката-плюя им на свободния избор-нашите майки и бащи едно време така гласуваха...и ги черпеха с бонбони
Но аз ти казвам,поне не си пиши някакви мнения,защото в този случай,нямаш право ,поне пред нас.
Аз винаги гласувам,все за различни,но не и ДПС.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Основния протест е пред урните.
Това тук са .......глупости.
Това тук са .......глупости.
-
- учете се от него
петко стоянов написа:Ивак,прав си но донякъде,ако ще ме водят под строй-да си е..т майката-плюя им на свободния избор-нашите майки и бащи едно време така гласуваха...и ги черпеха с бонбони
Първосигнално мислиш, пич

п.п. тия дето са измислили демокрацията ( Гърция) , да не би да ги водят "под строй"........

Последно промяна от Бачо Илия на Нед Яну 18, 2009 10:11 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- Обратна връзка:
Е,не мога да го разбера,но след малко някой ще подскаже.vasil hristozov написа: удобрявам но прах при прахта при изгарянето след смърта![]()
![]()
Все още се мъча да съм перде......
- krokibg
- учете се от него
Надеждата за промени ни е водила винаги към грешката да избираме все крадци да ни ръководят.Вместо да се дърлим тук,дайте да видим какво да се направи и за коя партия НИЕ тук от този форум да си дедем гласовете и защо.Стига сме се карали,явно че сега няма да мине номера/може би/ с протестите.Все трябва да има начин да си дадем гласовете за по-малкото зло.Дайте да видим,кой в парламента този мандат е вкарал и иска да се въведат закони,които да са в полза на народа.Тройната коалиция и трите партий си гласуват само тези закони,които да им гарантират че откраднатото до сега ще им носи пари след като паднат от власт и да не го загубят - крадения бизнес.Това което до сега откраднаха,ще им дава и влива финансова стабилност да стоят в опозиция през следващите години,защото явно няма скоро да са в парламента поне някой.Ние може да несме в състояние да ги лишим всички от тази възможност,но предпочитам да дам възможност на нови лица да се опитат да ни оправят,отколкото да са тези крадци,които от години го правят и само се местят от партия в партия за да са във власта.Дайте да поговорим по този въпрос вместо да се караме помежду си !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Кроки,ти като по-старши за кого ще пуснеш вот тази година? Аз лично не съм решил още.
Ще те спукам,рибо!