Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Тройкаджии и на Коневец
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Тройкаджии и на Коневец
Днес реших да отскоча на Тунджа край село Коневец и какво да ви казвам наредени като за пред снимка,скубят яко направо чудо.Рибата се е групирала над моста и то в доста големи количества щото на всяко трето хварляне се зебожда.Аз си намерих място по встрани и благодарение на 500гр. бели ,които изстрелях улових два скобара и един морунаж,но на страв жъладов червей.Жалко че не взех апарата та да снимам цялата галимация по дрането.Не видях никой да пусне поне по дребната риба.Гледката беше отвращаваща,но какво да се направи като няма кой да опражни контрол и да спре това.Жалко!!!
-
- новобранец
Re: Тройкаджии и на Коневец
Дайте телефон на ИАРА.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз сега се връщам от там ама не видях такова нещо? Аз пък си останах пълно капо!!! 

Ще те спукам,рибо!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къде чакаш да ти пусне някои риба той дори и да я пусне тая тройка и е е**а мамата на рибата дории и да я пусне гаранцията а оцеляване след тъкова преживяване е 10%-това първо че кърви и привлича хищникът и 2-ро че е вероятно възпалението и няколкодневнаа смърт по-добре да си ги пребират да не стане тъка че от умрели риби да се зарази водата и да измрът всичките....jaaako написа:Днес реших да отскоча на Тунджа край село Коневец...Не видях никой да пусне поне по дребната риба.Гледката беше отвръщаваща...няма кой да опражни контрол и да спре това.Жалко!!!
ама неможе един ей тъка да ми напрай густото да се закачи за макарите като хвърля с тая тройка да му са хила като за световно и да го питам арно ли му е и да види как се чувства горката риба

Без риболов няма любов !
- Local
- учете се от него
Днес бяхме там една бургаска група, ама рибите си вземаха и на малка кукичка с едно бяло червейче... те после ще разкажат момчетата 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
lokal ,каде точно бяхте щото тия кадето я косиха бяха срещу дърветата викат му пясака там поят животните на селото.Голямо шляпане и доста риба се извади поне докато ги гледах , и аз си тръгнах в12часа не стоях до късно
Ако искате да ги "лекувате" тройкаджиите хвърлете няколко сезалени чувала като ги напълните с камъни...закачи ли тройката няма вадене....но звънете на ИАРА непрекъснато
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнам за чувалите ама мисля че една ампула сълзотворен газ отворена от посока вятъра към тях би ги излекувалаTwobeer написа:Ако искате да ги "лекувате" тройкаджиите хвърлете няколко сезалени чувала като ги напълните с камъни...закачи ли тройката няма вадене....но звънете на ИАРА непрекъснато

Без риболов няма любов !