Тройкаджии и на Коневец

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

jaaako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Тройкаджии и на Коневец

Мнение от jaaako »

Днес реших да отскоча на Тунджа край село Коневец и какво да ви казвам наредени като за пред снимка,скубят яко направо чудо.Рибата се е групирала над моста и то в доста големи количества щото на всяко трето хварляне се зебожда.Аз си намерих място по встрани и благодарение на 500гр. бели ,които изстрелях улових два скобара и един морунаж,но на страв жъладов червей.Жалко че не взех апарата та да снимам цялата галимация по дрането.Не видях никой да пусне поне по дребната риба.Гледката беше отвращаваща,но какво да се направи като няма кой да опражни контрол и да спре това.Жалко!!!
georg

Re: Тройкаджии и на Коневец

Мнение от georg »

Звъни ли на ИАРА :?:
D.Kodoshev
новобранец
новобранец

Мнение от D.Kodoshev »

Дайте телефон на ИАРА.
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

И аз сега се връщам от там ама не видях такова нещо? Аз пък си останах пълно капо!!! Изображение
Ще те спукам,рибо!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

jaaako написа:Днес реших да отскоча на Тунджа край село Коневец...Не видях никой да пусне поне по дребната риба.Гледката беше отвръщаваща...няма кой да опражни контрол и да спре това.Жалко!!!
Къде чакаш да ти пусне някои риба той дори и да я пусне тая тройка и е е**а мамата на рибата дории и да я пусне гаранцията а оцеляване след тъкова преживяване е 10%-това първо че кърви и привлича хищникът и 2-ро че е вероятно възпалението и няколкодневнаа смърт по-добре да си ги пребират да не стане тъка че от умрели риби да се зарази водата и да измрът всичките....
ама неможе един ей тъка да ми напрай густото да се закачи за макарите като хвърля с тая тройка да му са хила като за световно и да го питам арно ли му е и да види как се чувства горката риба :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Днес бяхме там една бургаска група, ама рибите си вземаха и на малка кукичка с едно бяло червейче... те после ще разкажат момчетата :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Чакаме и снимков материал ако има де :)
Изображение
Без риболов няма любов !
jaaako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jaaako »

lokal ,каде точно бяхте щото тия кадето я косиха бяха срещу дърветата викат му пясака там поят животните на селото.Голямо шляпане и доста риба се извади поне докато ги гледах , и аз си тръгнах в12часа не стоях до късно
Twobeer
новобранец
новобранец

Мнение от Twobeer »

Ако искате да ги "лекувате" тройкаджиите хвърлете няколко сезалени чувала като ги напълните с камъни...закачи ли тройката няма вадене....но звънете на ИАРА непрекъснато
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Twobeer написа:Ако искате да ги "лекувате" тройкаджиите хвърлете няколко сезалени чувала като ги напълните с камъни...закачи ли тройката няма вадене....но звънете на ИАРА непрекъснато
Незнам за чувалите ама мисля че една ампула сълзотворен газ отворена от посока вятъра към тях би ги излекувала :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”