Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Добрички рибари
Модератор: sapuna
Добрички рибари
Та мисълта ми е дали има Добрички рибари и ако има да драснат някой ред да споделят кога и къде ходят апък може и някоя среща да направим

Грешим - книгата на съдбата не е вече написана. Пише се всеки ден. Някои белези никога не заздравяват. Но пък някои заздравяват...
И нека, тръгвайки си от водоема, единствените следи, оставащи зад вас, да са следите от стъпките ви...
И нека, тръгвайки си от водоема, единствените следи, оставащи зад вас, да са следите от стъпките ви...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Добрички рибари
Добре дошъл.
Ооо,има от комшиите,скоро ша се обади......
Ооо,има от комшиите,скоро ша се обади......

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Добре дошъл Abrashev, я виж този елемент познат ли ти е?
Може язовир да изпие, за да извади рибата...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=20496

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
А така браво - един добричлия с мерак эа среща. На лице съм ако се органиэира нещоще съдействам

познат ми е той ми е комшия и със синът му сме приятелиAL KAPONE написа:Добре дошъл Abrashev, я виж този елемент познат ли ти е?Може язовир да изпие, за да извади рибата...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=20496
Грешим - книгата на съдбата не е вече написана. Пише се всеки ден. Някои белези никога не заздравяват. Но пък някои заздравяват...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Значи е готов купона.Abrashev написа: познат ми е той ми е комшия и със синът му сме приятели
Продължавайте с развитието на темата,може и да се включа.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
аз не че съм големия Риболовец но отскоро съм в занаята но имам основни познания но мерака си е много голям така че при удобни дни ще има срещиСпец-костур написа:А така браво - един добричлия с мерак эа среща. На лице съм ако се органиэира нещоще съдействам![]()
![]()