SHOCK2

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Трябва ли да бъде оставена обявата в сайта?

Анкетата свършва на Сря Мар 15, 2006 7:41 pm

ДА
5
17%
НЕ
24
83%

Общо гласове: 29

fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

SHOCK2

Мнение от fish »

Пак Ви питам, и вместо да ми триете мнението ми отговорете-Това ли Ви е сайта и форума????
:evil:

http://ann.nariba.com/annshow/sell/5/746.html
Последно промяна от fish на Вто Фев 28, 2006 7:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Туй е явно, то другаде никъде не съм чел такива чудеса...
И редовно си ги пускат даже...
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Fish,братче....No Limits In Bulgaria!...Цялата работа е такава,....как апартамент..охраняван със сигнална техника е обран за по-малко от минутка?...как....фирма която краде търговски марки и имена спонсорира една риболовна медия....и срещу това тя изпълваше страниците си вместо с риболовна литература с рекламираните вече попроменени марки???
А ти...си за белязал нещо, което май не е трябвало...това е за тези...които...още от деца...когато бащите и дядовците им са ги завели за първи път за риба....от тогава мечтаят да имат в ръцете си въдица тип "електроцентрала"...и да се отдадат на любимия "спорт"
Иначе,не забравят да напомнят да не се пише с цифри навместо букви..или нещо друго!
Пожелавам ти да продължаваш в този дух!И нека и другите колеги се включат интензивно,нали сме за спорта!!!
fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fish »

Краси, проблема е , че явно в това форумче явно на никой не му пука.Което е много жалко. А за въпросния п.....ст, нямам думи
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Всичко е въпрос на морал.
А когато оставиш морала на заден план и то в нещото,което трябва да ти носи удоволствие-твоето хоби...тогава?...."На къде летим тате"..като в онази реклама...
Пък както четем "уреда не нанася трайни щети на рибата"...Ужааас!!!Баси цинизма!
Ам да си лансират обявите (от този род) тогава.Според мен дори сега на"колегите" които е техен "форума"..ни е двамата с теб им правим услуга,защото,ако досега са прибирали еди колко си от продажбите,сега могат да се "борят" за по-голям %...."Ето виждате ли каква врява се вдигна....искаме повече,иначе DEL"!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колеги в този форум не се толерират бракониерите.За съжаление има и такива които си гледат техния си бизнес и пускат обяви като се водят единствено от желанието да правят пари.Колкото се следи да се игнорират такива винаги ще ги има .
Колкото до уреда за хора занимаващи се с промишлено отглеждане на риба е супер необходим.Не забравяйте че има и хора които си изкарват хляба с тази професия и това не узначава че са бракониери. За ваше сведение с такива уреди горските местят по малките риби в по голямата река на Рибарица а и на много други места
А сега нещо специално за ФИШ.>Когато влизаш в чужда къща или форум обръщение от рода на ...TOWA LI WI E FORUMA WE ...означава най малкото неуважение към останалите .А когато не уважаваш останалите не очаквай добро отношение към теб.Това че така си свързал нещата от обявата не означава че са така.Нека да се въздържаме от неоснователни залитания и интриги.
Последно промяна от barutchiata © на Пет Мар 03, 2006 12:20 am, променено общо 1 път.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Съгласен с тезата за промишления риболов.
Обаче все си мисля, че промишлните риболовци,ако имат нужда от този уред, биха "разровили" из нета (за това са търсачките)...и ако въпросния търговец си е направи и леко подобие на лична страница,да не говорим за търговски сайт, те биха открили информацията много лесно и ние сега нямаше да се правим на много умни!
А в случая, някоий колега...решил да се пооборудва малко....вижда и си казвааа.."Що да си купувам мачов прът с макара за тези пари,като ето го решението,така и улова е сигурен"!
Всички,които риболова като спорт ни интересува сме гледали по специализираните програми....как с такъв уред местят рибите от единводоем в друг.Не ми се бярва обаче, че ще бъде използван по този начин.
Това за горските стопани е прах в очите,моите уважения към Вас, едва ли тази обява сега е като манна небесна за служителите на Министерството на земеделието и горите,щото видите ли...убихме се да търсим "електровъдици" , а то къде се продавало!
fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fish »

А бре приятел, защо ми говориш за промишлен риболов. Кой от тези които се занимават с това ще седне да търси в тоя сайт уреди за пеомишлен риболов :shock: Ти представяш ли си Пешо Компира седи пред Пе Цето и търси тук "Електрическа въдица".Самото наименование означава само едно единствено - БРАКОНИЕРСКИ УРЕД :idea: :evil:
Премествали рибата.Тази събота си купух малко пастърва от един рибарник.След като я извади от рибарника, в кофата им пусна ток със същия уред.Викам му и кво сега я уби а? А той вика не бе само малко я зашеметявам :shock: Рибата умря та стой та гледай :wink:
И не си намирайте оправдания, а махнете тая лайняна обява от сайта, ако държите да сте уважаван форум.
А пък ние всички си знаем , че тия форуми се четат от бракониери.Ако искате да си останете само с тях продължавайте в същия дух и скоро ще се пренаименувате на "NA RIBA S TOK I MREZHA"

Успех от мен :wink:
делян калончев
новобранец
новобранец

Мнение от делян калончев »

Напълно съм съгласен с колегата fish!!! Това не е сайт за промишлен риболов.Всички сме риболовци спортисти и всяка такава обява ни бърка в здравето.На дупките между с.Баня и с.Песнопой с такава ''въдица''разкатават майката на рибата най-редовно. :evil: :evil: :evil:
само слънчаци за бракониерите
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

делян калончев написа: На дупките между с.Баня и с.Песнопой с такава ''въдица''разкатават майката на рибата най-редовно. :evil: :evil: :evil:
ееееехх ква хубава риба имаше преди години на тези дупки а аз се чудя що като ходих последния път ни една щука неще да удари
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

fish написа:А пък ние всички си знаем , че тия форуми се четат от бракониери.Ако искате да си останете само с тях продължавайте в същия дух и скоро ще се пренаименувате на "NA RIBA S TOK I MREZHA"
колега, обяви могат да се пускат от всеки който има достъп до интернет, но да ги трие има възможност само АДМИНИСТРАТОРА на сайта. Не виждам какво общо има обявата с форума та вдигаш толкова "пушилка". Добре , видял си я, сметнал си че не е редно да фигурира там, пишеш едно ЛС на администратора и той ще вземе отношение!
Пак Ви питам, и вместо да ми триете мнението ми отговорете-Това ли Ви е сайта и форума????
кажи сега какво друго освен обявите разгледа в този форум???
Колеги в този форум не се толерират бракониерите
да така ще е поне докато аз съм модератор тук!

Наслука на всички време е да стягате въдиците и да поемате по гьоловете............е някои не спираме да ходиме но това е друга тема :wink:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

fish написа:А бре приятел, защо ми говориш за промишлен риболов. Кой от тези които се занимават с това ще седне да търси в тоя сайт уреди за пеомишлен риболов :shock: Ти представяш ли си Пешо Компира седи пред Пе Цето и търси тук "Електрическа въдица".Самото наименование означава само едно единствено - БРАКОНИЕРСКИ УРЕД :idea: :evil:
Премествали рибата.Тази събота си купух малко пастърва от един рибарник.След като я извади от рибарника, в кофата им пусна ток със същия уред.Викам му и кво сега я уби а? А той вика не бе само малко я зашеметявам :shock: Рибата умря та стой та гледай :wink:
И не си намирайте оправдания, а махнете тая лайняна обява от сайта, ако държите да сте уважаван форум.
А пък ние всички си знаем , че тия форуми се четат от бракониери.Ако искате да си останете само с тях продължавайте в същия дух и скоро ще се пренаименувате на "NA RIBA S TOK I MREZHA"

Успех от мен :wink:
Първо немога да бъда приятел с човек дет ми говори на ве.
Второ виждам проблема идва не от форума ,а от обява в сайта която може да бъде пусната от всеки та дори и от теб.
Трето като гледам си копуваш пъстърва и се чудя кво прайш в рибарския форум, освен да търсиш косури на хората друго не виждам.А и като чета та я история с рибата в кофата дето и пуснали допълнително ток си умрях от смях.Виждал съм уреда и ми е смешно от такива некомпетентни преразкази..... :lol: :lol: :lol:
Четвърто като не ти харесва форума (ако въобще си прочел нещо)не го чети повече .Между впрочем има подфорум "Промишлен риболов".
Пето :!: колко бракониери си пребил като си толкова краен и отвратен от тях. Или на компютъра е лесно да се прайме на мъже.
Шесто не знам ,че тиа форуми се четат от бракониери защото не подържам връзка с такива хора.А ти щом твърдиш това ........си знаеш.
Седмо поздравявам те с една песен на ЪПСУРД :!: :!: :!:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Наистина, че се изказаха доста приказки..и аз поне мисля,че е време да сложим "край"...иначе рискуваме да изпаднем в безкраен спор около това.
Остава да се надяваме Администратора да не допуска и лансира нито бракониерски обяви, нито нищо свързано с бракониерските методи, преживявания и т.н.Да не говорим за снимков материал.
Засиленият мониторинг ще е само от полза на нас, които се интересуваме само от спортни методи на риболов.
Предварително благодаря и пожелавам на всички колеги голяма слука през новия сезон, големи трофеи и приятни емоции,свързани( и не само) с любимото хоби!
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: SHOCK2

Мнение от lefera »

fish написа:Пак Ви питам, и вместо да ми триете мнението ми отговорете-Това ли Ви е сайта и форума????
:evil:

http://ann.nariba.com/annshow/sell/5/746.html
FISH-чо като те гледам си се регистрирал на 28.02. само за да плюеш сайта ай ходи на маината си. Колеги и вие реагирайте му по остро той открито ви казва че всички тук са бракониери. Обявата е провокация или недоразумение.

By the way ГЛАСОВЕТЕ ГОРЕ ДА СЕ БРОЯТ С ЕДИН ПО МАЛКО . НАТИСНАХ ДА ПО ГРЕШКА ДА МУ Е..А И КЛАВИАТУРАТА
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
k.nikolov
новобранец
новобранец

Мнение от k.nikolov »

Здравейте колеги! И аз съм голям противник на бракониерите и бракониерските начини на риболов и гласувах против обявата, но това е защото просто не ми е приятно да виждам такива обяви. Обаче щом има подфорум промишлен риболов не виждам защо да не се пускат обяви, късаещи го. Аз лично не се интересувам и не влизам в тоя подфорум. Един колега по - горе беше писал че занимаващите се с промишлен риболов отдавна знаят за тези методи - ами то и с бракониерите е така. Дали с такъв уред, дали с тяхно приспособление ще продължават да унищожават рибата за съжаление. Проблема е на друго ниво и всички го знаем.
Пък що се отнася за това дали някой се заяжда или не - никой не може да е сигурен. Аз ако възприема нещо като заяждане не му обръщам внимание - в края на краищата човек не може да се заяжда сам :D
Желая ви на слука и мислете повече за риболов, по начин който ви харесва.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”