Спомени от началото

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Спомени от началото

Мнение от камен »

Забелязах,че наскоро ще направя 4г във форума и се разрових из първите си мнения-посмях се от сърце

за николаевка

Мнениеот камен на Пон Юли 25, 2005 2:59 pm
на николаевка не отиваите в никакъв случаи само ви взимат парите
а риба няма :x
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мнениеот камен на Сря Авг 24, 2005 9:45 am
По въпроса за маломерните риби сте абсулютно ПРАВИ :lol: :lol: :lol: :lol: Пускаш и му казваш да извика баба си или дядо си :wink: :wink: :wink: А като те навестят повече от родата аз лично си оставям 1-2 от най
големите защото просто обичам риба.По принцип всяка година си запазвам най големия , защото на Никулден се събираме доста приятели любители на рибата, но от тях само аз съм рибар :oops: и все пак трябва да се отсрамвам :lol: :lol: :lol:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мнениеот камен на Вто Авг 09, 2005 7:44 am
При такъв проблем когато приготвям пружината със захранката слагам и две плочки кюспе. Не е кой знае какво решение,но задържа малко по дълго време захранката от дребосъка ираците.А за костенурките незнам никакво спасение.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ИзображениеИзображениеИзображение
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
ca6kyto
новобранец
новобранец

Re: Спомени от началото

Мнение от ca6kyto »

Заветната Николаевка, мъката на всеки рибар. :D
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Апък, аз като взех да пиша във форума :lol: още в първите ми теми, вижте с кво ме посрещна г-н 5кила!!!
:smt044 :smt044 :smt044 Както ми беше увеличена уредбата... :smt044 :smt044 :smt044 се превъртях през стола и какви люти псувни отнесе цялата му рода... :lol:
5кила написа:нещо ПОСТНИЧЬК ми се види форума :cry: както и предполагах,де-то,ако е да си говорим двама човека,по добре да идем некьде да се напием..ето ви едно красиво място...http://www.cyper.hit.bg/fvp_flash001.swf..начин за сутрешно сьбуждане,ххах
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

След една година във форума реших да пусна ЛС на kosatkata,а получих отговор от Любо:
Krokibg написа:Сапунче,ЛС ти е страшен и цяла България ти разбра метода.
:lol: :lol: :lol: :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Честито адаш скоро ще навърша три годинки ето и от мен нещо от първите стъпки във форума:

Аз пък съм само на 29 , но преди месец ме питаха: Ти кой клас си? Абе явно все още съм младолик, а и на акъл съм си така

Това беше само преди няма и три години а снощи ми дадоха 24г :cry: , остаряваме бавно неусетно почти :lol:
Много ги накъсвам... кордите!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

:D :D :D еее-беха времена...сега се изпокарахме,изпоспрехме да се уважаваме,даже да си говорим друго,освен заяжданици и глупости,оформихме се в разни-как да кажа-групички....което пролича на последната НС,която беше коренно различна от предишните :wink:няма я вече пьрвоначалната екзалтираност на сродните души-всеки си показа рогата.доста изчезнаха изобщо.... нормално де,но тьжно-както всяка една разврьзка в края на краищата :roll: блажени НОВИТЕ вьв форума :D :( странно,че я пусна камен тая тема-ако искате вервайте-аз точно ВЧЕРА се бях замислил по тия вьпроси-ма кво да правиш-живота си минава
са,като се сетя аз стартирах май сьс скандал с барутчията :D :D :D :bear:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

5кила написа:... блажени НОВИТЕ вьв форума ...

Защо ли не хвана да изчезна мистериозно и след 3-4 месеца да си направя нова регистрация и всичко от начало :D
Майтапа на страна. Наистина доста неща се промениха. От доста време съм във форума и съм видял почти всичкия сеир на сайта. Имаше и добри и лоши моменти. От начало само четях , някак си не смеех да пиша защото всички бяха много по-възрастни от мен и някак си не се вписвах. След като се регистрираха хора горе-долу на мойте години почнах и аз да пиша. И аз като в момента 12-14 годишните питах много , но постепенно се научих , защото до преди да се регистрирам тук ловях само на реката на село ( р.Конска ) и реката пред блока ( р.Струма ) и по-рядко на Лобош и много рядко някъде другаде и то само на плувка с телескопче 3м. Никой не правеше проблем за това , че темата не е в правилния раздел , никой не се заяждаше , цареше мир и спокойствие , е изключвам зимните месеци :lol:
Всички се познаваха задочно и бяха любопитни към новото.
А сега... единственото хубаво е , че станах Мародер , Модератор де :lol: - майтап де 8)
И въпреки всико продължаваме да сме ПО и НАЙ , защото по другите форуми се изядоха от вътре и почти не допускат нови , а ние поне с това не сме се сбогували и дано никога не го направим.
И не се чудете защо сме НАЙ , но ако някой не се сеща ще кажа... ще цитирам един от класицте на форума:
...сайта се крепи благодарение на веселбата Николайчо...

и те така. Живи и здрави да сме , още дълги години www.nariba.com и да сме малко по-разумни , че ни е нужно :idea:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:D :D :D
Аз кво да ви кажа :roll: хвърлих се с двата крака напред в самото начало,първата ми тема бе за информация за Доспад ама съм я пуснал в раздел бракониери :shock: Еййй изядохте ме,цяла седмица ма бъзикахте докат не се усетих :oops:
:roll: :roll: Всъщност кога е Р Д но форума?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Nedeltcho Delev написа: Всъщност кога е Р Д но форума?

Мисля , че е 14 март - поне това излиза като дата на регистрация на първия регистрирал се и създател на сайта - fixxer
Даже тази година имаме юбилей - 5 години http://www.nariba.com :D
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Nedeltcho Delev написа:Всъщност кога е Р Д но форума?
Май Иванка трябва да каже,или Фиксера ?
Наистина интересен въпрос.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

5кила написа: :D :D :D като се сетя аз стартирах май сьс скандал с барутчията :D :D :D :bear:

И аз постоянно се правех на остроумен :mrgreen: Не съм си преглеждал мненията сега, но знам че са голями бисери.Знам, че бях участвал в един прословут спор за хванат сом 148кг. на Студен кладенец май беше :roll: под предлог, че съм бил пряк участник в събитието.А това изобщо не е така :D Във форума още беше и Жоро Гоцов си спомням.Та спора беше между мен, барутчията и него :mrgreen: Аз обаче си държа до последно и лъжа като дърт циганин(това е само израз, моля да не се засяга някои :wink: ).А те ловили сом хората, много по-запознати от мен със съответния вид риболов, ама не аз да се покажа, че съм рибар :axe: Накрая обаче се извиних и признах грешката си :D Ако седна да поразровя ще намеря бая бисери...
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Сега като се порових в първите си мнения ,виждам че имам доста "бисери" , но какво да се прави , никога не е късно човек да стане за резил , майката му е да намериш приятели които да те измъкнат ... !!!
Хубаво си се сетил , Камене , добра тема си пуснал , дано пишеш още много години !
Иначе първият човек който видях "на живо" от форума беше не кой да е , а самият 5 КИЛА , това стана на първата национална среща на яз. Жребчево , където в началото бяхме хора колкото да се съберем под една шатра ... , а сега сами виждате че сме в състояние да направим партия и на изборите да влезем в парламента ... , ама какво ли ще търсим там , най сме си добре край водата !!!
Колкото до млади , стари , няма такова нещо , всички сме в "кюпа" , дано сме живи и здрави да се виждаме покрай всякакви "водни площи" и ... механички , разбира се , просто трябва от живота да се вземат хубавите моменти , а нашите излети и срещи са точно това !!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Давайте и с повече самокритика,както е редно за печените "стари кучета",за второгодните "кашици"като мене все е учение...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ам ха де! :wink: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

zdraveite na vsi4ki.bihte li mi kazali ispolzva li se povod pri ribolov na som ili podavaneto na stravta proti4a kato pri drugite ribi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZDRAVEITE,KOLEGI.AZ VSE O6TE SAM NA4INAE6T AKO MOJE NQKOI MOLQ DA MI KAJE kade da tarsq 6aran i na kakvo prez lqtoto na vodoem kadeto ribata e dosta napla6ena, dalbo4inata e dosta golqma na mesta dostiga do 20-25 metra,pose6tavat go INDIANCI (brakonieri) dosta 4esto i 6aran ne e hva6tan ot godini.blagodarq predvaritelno.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZDRAVEITE NA VSI4KI RIBARI. ISKAM DA POPITAM PRI RIBOLOV NA SOM IZPOLZVA LI SE POVOD, ILI PREDLAGANETO NA PRIMAMKATA STAVA KAKTO PRI DRUGITE RIBI.AKO MOJETE MOLQ DA MI OTGOVORITE MOLQ PI6ETE TUK ZA6TOTO VSE O6TE SAM NA4INAE6T.BLAGODARQ PREDVARITELNO
----------------------------------------------------------------------------------------------
Аз съм бил цял баснописец! :D
Еххх, пути младини...нов си-ако нарушиш правилата те предупреждават 2-3 пъти , а не като сега-едно предупреждение най-много две и ЧАО! :lol:

Не използвам цитат защото темите са заключени.Между другото гледах една от първите тема на Делеф беше нещо от сорта "На Доспат" но в раздел "Бракониери"... :lol:

Интересна тема!

.... не видях че Делеф е написал нещо за "оная" тема...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”