Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Съжалявам за тъпия вапрос ама каде пише кой ден е???
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Казали сме вече...ти не си прочел. При 1538 хванати риби и само 120 пуснати....значи продаваш всичката риба /не само зачетната/. Оттам кармата ти пада, а освен това си и глобяван. Ходи по състезания, да си оправиш кармата! Продавай само зачетните риби, другите пускай! Следи забраните /излизат в 23 часа/!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Точно след часовника долу в дясно има съкращение на деня от седмицата съответно:nikolaiue написа:Съжалявам за тъпия вапрос ама каде пише кой ден е???
ПН,ВТ,СР,ЧТ,ПТ,СБ,ВС
Понедельник,Вторник,Среда,Четверг,Пятница,Суббота,Воскресенье
Едит: Не вярвам да имаш нужда от превод за дните от седмицата.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nemezis одеве брачеда ми го каза тва иначе мерси все пак
а и наистина съм глобяван при положение че следя забраните и си взимам разрешителни като отида на Потопение Бряг вечерта кам 1-2 ч ме глобяват с 1500 рубли и всеки път се удвояват 1500+1500+1500....и немога да разбера за какво ме глобяват

Без риболов няма любов !
верно бе аз си мислех че е нещо другоPyMeH написа:Точно след часовника долу в дясно има съкращение на деня от седмицата съответно:nikolaiue написа:Съжалявам за тъпия вапрос ама каде пише кой ден е???
ПН,ВТ,СР,ЧТ,ПТ,СБ,ВС
Понедельник,Вторник,Среда,Четверг,Пятница,Суббота,Воскресенье
Едит: Не вярвам да имаш нужда от превод за дните от седмицата.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Всяка нощ, в 23 часа падат забрани. Примерно в база Озеро-забранен риболова с спининг за 5 дена, база паша е забранен риболова с повече от една пръчки-7дена, база урал е забранено ловенето на сом- 3 дена. Натисни Х /кирилица/ и избери лицензи и запрети и ще видиш....ExTaZzY написа:Nemezis одеве брачеда ми го каза тва иначе мерси все пака и наистина съм глобяван при положение че следя забраните и си взимам разрешителни като отида на Потопение Бряг вечерта кам 1-2 ч ме глобяват с 1500 рубли и всеки път се удвояват 1500+1500+1500....и немога да разбера за какво ме глобяват
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айде и аз малко да се похваля наявно всеки следи рекордите може да погледнете ако не вярвате но един от рекордиорите съм аз с Карасъ Златой 3 кила и кусур ето ви матрял

Без риболов няма любов !
- Венелин Радушев
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей най-после и аз да се похваля .Хванах тази гад след 2 дневен престой на базата "Камен Великан".На средна блесна 5103 ,на бърза проводка.

Даде ми 85000 точки опьта и ме дигна с 5 разряда наведнъж.От 23 -на 28 направо.
Ето и колко рубли ми даде при оценката :

След още минута хванах и по-малка ,но на поплавок на икра ,ама само 141 грама и само 7000 точки опьта.

Даде ми 85000 точки опьта и ме дигна с 5 разряда наведнъж.От 23 -на 28 направо.
Ето и колко рубли ми даде при оценката :

След още минута хванах и по-малка ,но на поплавок на икра ,ама само 141 грама и само 7000 точки опьта.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като съм далече защо на мен ми дава че аз съм направил рекорда има сигурно някаф бъг пак 
П.П. хваната е на бойл

П.П. хваната е на бойл

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
Ами ти специално виждаш ли начин по който играта да е свързана с Интернет, та да може да ти казва кой е рекорда за всяка една риба ПО ПРИНЦИП за всички играещи по света. Тези рекорди са само твойте плюс тези въведени от самата игра.ExTaZzY написа:Като съм далече защо на мен ми дава че аз съм направил рекорда има сигурно някаф бъг пак