Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мотори и моторджии
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Има ли моторджии?
Ква марка са атв-тата?Сега ако и това незнаеш можем да сме сигурни,че си ни изментил...

абе на тая снимка тоя правия с зелената каска не е ли Емо или си бъркам , също и тоя зеления триумф беше на Доганово последния път кат ходихмеsampo написа:На 01.11.08 минахме от там , ама с други машини , беше уж символично закриване на мотосезона .saksi написа:Сампо!!!Още не е видял темата ,иначе........
.
а аз карам от няколко години , качих се за сефте на един състезателен крос хонда 125 за една обиколка паднах н-пъти

малко след тва в нас се появи една ямана дт125р която още си седи

вследствие бях залетял за 600рр но след 30 мин каране се отказах и си взех втр1000ф
ма неможах да му се нарадвам за няма и 3х км даде фира 1-ви цилиндър оправих го и го продадох

-
- разбира нещата
Е кавазаки има много видове... кажи точен модел.monilom написа:Kawasaki са спокоино не съм ви преметналtodoroshko написа:Ква марка са атв-тата?Сега ако и това незнаеш можем да сме сигурни,че си ни изментил...![]()
- чпс
- ще става разбирач
Някои казват, че скутера не е мотор, но средната скорост на непрекъснат слалом с Gilera runner в задръстената София е почти 5 км/ч, а тази година се оказа възможно за един августовски ден да пообиколя Асенова крепост, Пампорово, Смолянските езера, Дяволското гърло и Доспат.
Последно промяна от чпс на Чет Ное 27, 2008 1:29 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ТОПЛО,ПАРИ!!!

Тебе следващия път те очаквам на совалка

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SAPUN колко горе/доло излиза едно такова АТВ и колко кубика е ...?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
650 кубика- 44 бона с лебедката и веригите!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ето подробни данни:

Проведох му пълни колесни тестове днес и мога да твърдя,че с това чудо отивам на ТЕЦ-а и в най голямата кал!
Проведох му пълни колесни тестове днес и мога да твърдя,че с това чудо отивам на ТЕЦ-а и в най голямата кал!

- crazybot
- фен клуб-скобар
Внимаваите с тия мотори ,че "миг невнимание цял живот мъртав"!Иначе аз имам едно скутерче 50 кубика.Сега мисла да си взема някакъв кросак 125 кубика да обикалям по баирите на село
Сменил съм 3 балканчета,2 ЧЗ-350кб,а после в Гърция един скутер Пежо-80кб,Кавазаки-нинджа-400кб,Сузуки-4ОО -беше последният мотор и бях влюбен в него,много красив мотор.Това за сега,нищо не се знае може пак да се качим на някой звяр.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Имал съм RFрсамо,че 600,но старички модели.Не ме кефиха по-старите модели на Сузуки.Е вече новите са супер,ама те кои не са.Eй това е моя фаворитhttp://powersports.honda.com/2009/cbr1000rr.aspx
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
CBR - само като чуя и ми става ясно за каква машина става въпрос.butnik написа:Имал съм RFрсамо,че 600,но старички модели.Не ме кефиха по-старите модели на Сузуки.Е вече новите са супер,ама те кои не са.Eй това е моя фаворитhttp://powersports.honda.com/2009/cbr1000rr.aspx