Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Парашутен десант
Модератор: bobopeli
Re: Парашутен десант
в неделя на 18.01.09 на Средецката река имаше над 50 парашутисти, всеки с по минимум два парашута.Единия от наглеците беше с 6 /шест/ въдици и шесте с парашутки.Това в разстоянието от моста на Дебелт до Драчевската рекичка... Давайте идеи как да се справим с тая сган.
- Живко Василев
- разбира нещата
има телефони на ИАРА или на 112

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Та онзи ден двама юнаци от квартала(без билети)отишли някъде,така и не разбрах точно къде,но някъде по Струма!Курдисали се на мястото дето си избрали,а до тях 4-ма юнаци с парашути.Дошли ИАРА-джийте и дръж!Е да ама не парашутаджийте а мойте хора!И разбирате ли,акт!На скромната сума от 500лв.Хубаво,все пак похвално,да ама на единия от мойте познати му дошла идеята да попита:
-Абе,а тия с парашутите?
-Ти тях не ги гледай!Ако искаш като тях,идваш в централата ни,търсиш няква си Мими даваш 1000 лева и цяла година си ловиш с каквото си искаш!-бил отговора!При което,моя познат(щангистче в пансия)му се разхлопала дъската(не че не му хлопа целия гредоред)и резултата бил ИАРА-джията и двама от парашутаджийте се приземили в реката по гъз!Последвала яка разправия с появилите се отникъде ченгета.Цялата случка завършила с парична размяна,от джоба на комшията ми в джоба на единия полицай.
-Абе,а тия с парашутите?
-Ти тях не ги гледай!Ако искаш като тях,идваш в централата ни,търсиш няква си Мими даваш 1000 лева и цяла година си ловиш с каквото си искаш!-бил отговора!При което,моя познат(щангистче в пансия)му се разхлопала дъската(не че не му хлопа целия гредоред)и резултата бил ИАРА-джията и двама от парашутаджийте се приземили в реката по гъз!Последвала яка разправия с появилите се отникъде ченгета.Цялата случка завършила с парична размяна,от джоба на комшията ми в джоба на единия полицай.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- учете се от него
toxin34 написа: -Ти тях не ги гледай!Ако искаш като тях,идваш в централата ни,търсиш няква си Мими даваш 1000 лева и цяла година си ловиш с каквото си искаш!-бил отговора!При което,моя познат(щангистче в пансия)му се разхлопала дъската(не че не му хлопа целия гредоред)и резултата бил ИАРА-джията и двама от парашутаджийте се приземили в реката по гъз!Последвала яка разправия с появилите се отникъде ченгета.Цялата случка завършила с парична размяна,от джоба на комшията ми в джоба на единия полицай.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Не го проумявам това....да дават 1000 лева, за да ловят на парашут. Обикновенно с тия парашути ловят измекяри, трудно ще си ги избият с парашут. Но може и с мрежи да практикуват...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Nemezis_ss написа:Не го проумявам това....да дават 1000 лева, за да ловят на парашут. Обикновенно с тия парашути ловят измекяри, трудно ще си ги избият с парашут. Но може и с мрежи да практикуват...
Ти тях не ги гледай!Ако искаш като тях,идваш в централата ни,търсиш няква си Мими даваш 1000 лева и цяла година си ловиш с каквото си искаш!-бил отговора
-
- учете се от него
Ама, то това ако е така.....е много дебела и сериозна историяtoxin34 написа: Ти тях не ги гледай!Ако искаш като тях,идваш в централата ни,търсиш няква си Мими даваш 1000 лева и цяла година си ловиш с каквото си искаш!-бил отговора

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
не съм бил свидетел и не мога да твърдя,че историята е протекла точно така.Все пак човека който ми я разказа е потърпевшия(щангист в пансия).Но ако наистина е така по звена,не слънчаци а щипоци нема да останат
Когато нещата не стават с пари, стават с много пари.Максимата е валидна спълна сила в BG.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Едва ли някой ще даде 1000 лева за да лови с парашут а не с въдица 
ТО ако таксата е 1000 лева... давайте бомбите и да правим езера по реките.....
Или трябва някаде по весниците да се четат за пребити бракониети и наложени зверски такси.... ама като се има напведвид , че хората пияни карат и трепят хора... и у затвора не влизат... кво да ги правим тея с парашутите

ТО ако таксата е 1000 лева... давайте бомбите и да правим езера по реките.....

Или трябва някаде по весниците да се четат за пребити бракониети и наложени зверски такси.... ама като се има напведвид , че хората пияни карат и трепят хора... и у затвора не влизат... кво да ги правим тея с парашутите

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
три пъти съм се обаждал на ИАРА и по-точно на Кадиш, и каква е ползата ? досега никога не са идвали. Кадиш ходи само на показни акции, там където има ТВ или от някой вестник и след това пишат колко работа сме свършили 

Абе според мен се размърдаха навсякъде...глей колко колеги споделят за акции.Дано нее от ден до пладне 

-
- ще става разбирач
тия акции не са случайни...докато привърши кампанията по заверяване на билетите...после пак по старому...