Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Разбирай го както искаш.Утивай там,лови и се спри да пълниш темата с глупави въпроси!!!!sexy_klo6ar написа: Да разбирам ли че Озеро Байкал е Байкал 2![]()
-
- научил се да хвърля
Спасе ти успя ли да изтеглиш базата, защото линка в момента на братушките не работи
- foest
- научил се да хвърля
sexy_klo6ar написа:Да разбирам ли че Озеро Байкал е Байкал 2spas48 написа:Няма проблем,ако говориш за картата,там аз съм ги писал,така че играй смело нямаш никакъв проблем.sexy_klo6ar написа:Не в този смисал...Виждам че говорите за Байкал и Байкал 2 и за тва питам. Имам ли проблем
![]()
![]()
Наслука![]()
Чети,гледай и мисли!!!
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
-
- вече хвърля и на тежко
Не можете ли просто едно ''да" или ''не'' да напишете ами се мъчите да ми убяснявате някфи глупости
Тази тема нали е за въпроси а не да си пише само спас
Имах доста добро мнение за спас..... 

-
- научил се да хвърля
Като толкова обичаш да критикуваш...А ти не можеш ли да хвърлиш един поглед предварително на това което е изписано? За кво се пише тва нещо, нали да се чете!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Не си прав мъжки. От доста време я играеш играта....мисли верно.....и чети. Първо направиха база "озеро байкал" и за по кратко в куския сайт са я писали като "Байкал". Да, ама после направиха база "байкал" и в руският сайт я писаха "байкал2". Другия път чети верно...и недей да ни се караш!!sexy_klo6ar написа:Не можете ли просто едно ''да" или ''не'' да напишете ами се мъчите да ми убяснявате някфи глупости![]()

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да,дръпнах я и я пообиколих набързо.Нямах намерение да я качвам,защото чувствам недоволство,че само аз качвам нещата тук,нека всеки се оправя,но пробвах линка им,наистина в момента не работи.Затова я качих Тук и ТукSobieski написа:Спасе ти успя ли да изтеглиш базата, защото линка в момента на братушките не работи
Теглете и се наслаждавайте!!Наслука!!

P.S.Намерих още един файлообменник от който се тегли лесно и без проблемно (за сега).Незнам колко време ще работи,но да се надяваме,че ще е по-дълго.Пробвайте го Цък
Ако нещо не работи,обадете се!
Последно промяна от spas48 на Съб Яну 24, 2009 5:36 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Тази сутрин ставам и видях че работи линка иначе меси че си си направил труда
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отговораNemezis_ss написа:Не си прав мъжки. От доста време я играеш играта....мисли верно.....и чети. Първо направиха база "озеро байкал" и за по кратко в куския сайт са я писали като "Байкал". Да, ама после направиха база "байкал" и в руският сайт я писаха "байкал2". Другия път чети верно...и недей да ни се караш!!sexy_klo6ar написа:Не можете ли просто едно ''да" или ''не'' да напишете ами се мъчите да ми убяснявате някфи глупости![]()

- indalo
- фен клуб-скобар
Да се похваля. Вече съм 25 разряд, имам карма към 2800, към 70 000 рубли, 1 въдица 290кг, и 1- 230кг. Изиграл съм 10 турнира, спечелени 3. Благодаря на колегите за инфото което дават в темата, и най вече на Спас, който ми даде допулнителни инструкции. Змиичетата помогнаха доста за разряда. За тях Ники Недялков ми даде ценни напътствия. Само ме е яд, че в работата нещо не става да се играе, та я мъчим в нас по нощите. Доста е занимателна игричката, по ме кефи от предишните версии. Само да попитам има ли начин някъде да отбелязвам видовете риба, които ловя, защото се стремя и да хващам от повечето виидове, макар и не рекордни.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И без да ги отбелязваш те са си отбелязани.В папката с личния ти профил има един текстов документ "Fishlog.tex",отвори го.Върте са записани всички риби,който си уловил.Кава риба,колко тежи,на какво си я уловил,къде си я уловил и в колко часа.А,ако искаш ти да си записваш нещо има Блокнот(бележник),отваря се с лкавиша "N" или от панела "Мои данни".Отваряш и си пишеш каквото желаеш.indalo написа: Само да попитам има ли начин някъде да отбелязвам видовете риба, които ловя, защото се стремя и да хващам от повечето видове, макар и не рекордни.
Успех!!

P.S.Бях ти писал да ми чукнеш на скайпа,когато си на работа и имаш време.Ако ми се обадиш ще я зайграеш и там.
Последно промяна от spas48 на Чет Яну 22, 2009 3:55 pm, променено общо 1 път.
- indalo
- фен клуб-скобар
Това с профила ще ми свърши работа. Отново мерси.spas48 написа:И без да ги отбелязваш те са си отбелязани.В папката с личния ти профил има един текстов документ "Fishlog.tex",отвори го.Върте са записани всички риби,който си уловил.Кава риба,колко тежи,на какво си я уловил,къде си я уловил и в колко часа.А,ако искаш ти да си записваш нещо има Блокнот(бележник),отваря се с лкавиша "N" или от панела "Мои данни".Отваряш и си пишеш каквото желаеш.indalo написа: Само да попитам има ли начин някъде да отбелязвам видовете риба, които ловя, защото се стремя и да хващам от повечето видове, макар и не рекордни.
Успех!!
Чудя се луд ли съм или не съм.
Здравейте най после и аз хванах тая гад и ми даде рекордните 123511 точки опит, понеже бях на градус
и от разряд 28 ме вдигна на 32

Последно промяна от kiki1969 на Съб Яну 24, 2009 3:19 am, променено общо 2 пъти.
А вчера играх на турнир на Озеро Байкал - КВ , за Омуль Байкальский, и хванах рекордна 1,924 а на http://rus-fishsoft.ru/?pg=fishrecords е 1,819 кг обаче незнам как да я пратя. Ако някой знае да каже.
а имам и проблем с алкохола, човека ми неиска да яде докато непие, на този турнир за Омуль ми дадоха бъчва с 50, няма изпиване
))

а имам и проблем с алкохола, човека ми неиска да яде докато непие, на този турнир за Омуль ми дадоха бъчва с 50, няма изпиване