Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво ли ще стане ако ...
Модератор: dantho.mihov
- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
Какво ли ще стане ако ...
Какво ли ще стане ако на 8.03. се засилим на излет. Защо жените се смятат за еманципирани, а надигат глас на 8.03. когато не получат цвете. Ми по-добре да получаваш през цялата година вместо в един ден. Все едно аз да ходя за риба един път годишно 

Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Re: Какво ли ще стане ако ...
Ами засели се на излед и ще разбереш колко е иманцепирана е твоята жена /приятелка/kalinborisov написа:Какво ли ще стане ако на 8.03. се засилим на излет. Защо жените се смятат за еманципирани, а надигат глас на 8.03. когато не получат цвете. Ми по-добре да получаваш през цялата година вместо в един ден. Все едно аз да ходя за риба един път годишно

За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Реакцията на жената/приятелката ще зависи от това което ще и отговориш на следните въпроси:
1.Къде отиваш?
Отговор:За подарък.Ще закъснея малко.
2.Какво ще ми купиш?
Отговор:Изненада!!!
3.Защо си взимаш въдиците?
Отговор:Махам ги да не ти пречат.
4.Ами защо си с ботуши?
Отговор:Ти пробвала ли си да минеш по тези улици без ботуши?
Коментар:Тук вече нещата се закучват!
След риболова:
1.Какво ми купи?
Отогвор:
1.РИБА.-лош отговор,поне седмица цупене и на сухо.
2.Ей забравих.-по-лошо
3.Горски цветя.Малко но от сърце.-може и да се размине ако предварително е закупен скъп парфюм или дреха
1.Къде отиваш?
Отговор:За подарък.Ще закъснея малко.
2.Какво ще ми купиш?
Отговор:Изненада!!!
3.Защо си взимаш въдиците?
Отговор:Махам ги да не ти пречат.
4.Ами защо си с ботуши?
Отговор:Ти пробвала ли си да минеш по тези улици без ботуши?
Коментар:Тук вече нещата се закучват!
След риболова:
1.Какво ми купи?
Отогвор:
1.РИБА.-лош отговор,поне седмица цупене и на сухо.
2.Ей забравих.-по-лошо
3.Горски цветя.Малко но от сърце.-може и да се размине ако предварително е закупен скъп парфюм или дреха
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Аз не виждам какъв би бил проблема ако на 8-ми пориболовстваме,а вечерта прекараме с "положинката"!
Друг е вапроса дали по принцип тази "половинка" се отнася с разбиране към любимото ни хоби.Ако е настроена отрицателно..винаги ще ни тежи.
А подаръка можем да го купим и предварително(аз така направих).
И има донякъде резон в това, че 364 дни ни въртят фалшива еманципация,а после...."къде тръгна пак!!!..днес е 8-ми!!!"
И без това за този ден се "рисуват" и подготвят с часове..защо пък ние да не зафичим към водоемчето!!!
Друг е вапроса дали по принцип тази "половинка" се отнася с разбиране към любимото ни хоби.Ако е настроена отрицателно..винаги ще ни тежи.
А подаръка можем да го купим и предварително(аз така направих).

И има донякъде резон в това, че 364 дни ни въртят фалшива еманципация,а после...."къде тръгна пак!!!..днес е 8-ми!!!"
И без това за този ден се "рисуват" и подготвят с часове..защо пък ние да не зафичим към водоемчето!!!
-
- новобранец