Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 2.0
Тази таблица е хубава към която си дал линк, обаче така до колкото виждам е за 1.6 версията
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Браво,късметлияkiki1969 написа:А вчера играх на турнир на Озеро Байкал - КВ , за Омуль Байкальский, и хванах рекордна 1,924 а на http://rus-fishsoft.ru/?pg=fishrecords е 1,819 кг обаче незнам как да я пратя. Ако някой знае да каже.

Късмет и занапред!!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ПО назад в темата колега беше качил програмата "АСПИРИН" за лекуване на алкохолици.kiki1969 написа:А вчера играх на турнир на Озеро Байкал - КВ , за Омуль Байкальский, и хванах рекордна 1,924 а на http://rus-fishsoft.ru/?pg=fishrecords е 1,819 кг обаче незнам как да я пратя. Ако някой знае да каже.
![]()
![]()
а имам и проблем с алкохола, човека ми неиска да яде докато непие, на този турнир за Омуль ми дадоха бъчва с 50, няма изпиване))

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само не разбрах .защо си си скрил Ник-а в играта.
Менюто горе вдясно може и да се крие.

Кликваш върху него.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- научил се да хвърля
Въобще какъв е смисъла да си криете каквата и да е било част от играта, освен ако нещо не се опитвате да се правите на тарикатчета
- indalo
- фен клуб-скобар
Леле вчера кво направих. От 20 часа до 3 през ноща игра. Голяма зараза. Първо достигнах 30 разряд, после изиграх 3 турнира. 2 първи места и 1 второ. Ама ми дадоха бачонка бира- какво да правя с нея. Имам 220000 рубли., карма към 4800, и още 2 въдици на 250 кг. Пазарувах ги от брахолката за по 30 хиляди. Някаква идея как да продължавам натам 
Хванах една белуга 124 кг., Вадих я от 13 до 20,30 часа. Егати дърпането. Процента на въдицата ми падна от 88 на 64. А ни разряд, ни пара даде достатъчно. Май няма смисъл от такива риби, освен на турнири де.

Хванах една белуга 124 кг., Вадих я от 13 до 20,30 часа. Егати дърпането. Процента на въдицата ми падна от 88 на 64. А ни разряд, ни пара даде достатъчно. Май няма смисъл от такива риби, освен на турнири де.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- foest
- научил се да хвърля
indalo написа:Леле вчера кво направих. От 20 часа до 3 през ноща игра. Голяма зараза. Първо достигнах 30 разряд, после изиграх 3 турнира. 2 първи места и 1 второ. Ама ми дадоха бачонка бира- какво да правя с нея. Имам 220000 рубли., карма към 4800, и още 2 въдици на 250 кг. Пазарувах ги от брахолката за по 30 хиляди. Някаква идея как да продължавам натам
Хехехе това не е нищо.Не ме питай колко ми и рекорда за игрови астрономически часа пред Рибалката защото просто не си спомням вече

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
На каква скорост на блесната се лови тва???
Или на каква дълбочина?
Последно промяна от nikolaiue на Пет Яну 23, 2009 7:23 pm, променено общо 2 пъти.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nikolaiue написа: На каква скорост на блесната се лови тва???
Или на каква дълбочина?
По напред в темата е написано.
Средна блесна модел 5103 (макар и на всяка друга да става) най-бързата скорост.
Проблема е че рябва доста да почакаш .На мен ми се наложи 2 игрови дни .
Хвърли и 2 въдици на икра с нулева сълбочина.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бре 5 кила каракуда .То това цял мутант.Че и до Кремъл.Някой да не си е изхвърлил радиоактивните отпадъци баш на Черения площад ?

@nikolaiue , на бърза проводка (по повърхноста), на блесна 5103-средна. Наистина трябва да се почака поне ден, за ден и половина хванах една 320 гр, но тази клъвна още на първите няколко игрови часа, за 10,20 замятания.
Вече се сетих за какво ме глобяваха по 1500 рубли като започнах играта, просто Сазана принадлежи към 3тия лиценз, не е свободен за ловене. Може би много малко хора знаят, и колкото и да е учудващо, Сазана го пише в 3тия лиценз. И почнах тогава играта отначало.
)

@sobieski , скрих го за да не се вижда, няма никакви тарикатщини, снимките са от моята игра, аз съм ги ловил, просто неискам да си го казвам, може да ви се стори смешен, а и да не се прати вирус към ника, за по сигурно, може и да не може да се прати, но такъв съм си.
Другия път ще правя както каза колегата d_bozhkov ще скривам от менюто, просто не се бях сетих....
от следващия път само прибирам менюто
))

Другия път ще правя както каза колегата d_bozhkov ще скривам от менюто, просто не се бях сетих....
от следващия път само прибирам менюто

@spas48 , мерси много , може да постна снимката и там, понеже гледам че са сложили и по малки от моята под рекорда.
На rus-fishsoft.ru се очаква да излезе официалната Руска рибалка 2.0 ,ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови. Може би ще сменят и таблицата за 2.0. Само дано не се налага да се почва наново играта, а да може да се продължи със сейва от неофициалната
)
@Nemezis_ss , ако може да дадеш пак някакви напътсвия в играта след Леща, вече мога да ходя на всяка база, разряд 32,имам 700 хил рубли, но ще ми отидат сега за въдици, понеже и 3те са ми до 33кг. Къща да си купя -абсурд. Просто обикалям базите и си ловя за кеф, а също и по турнири ходя, само 7 играни досега - все първи места. Някаква цел? Може би специфична риба?

На rus-fishsoft.ru се очаква да излезе официалната Руска рибалка 2.0 ,ще има всички нови бази излезли до сега, а също и други нови. Може би ще сменят и таблицата за 2.0. Само дано не се налага да се почва наново играта, а да може да се продължи със сейва от неофициалната

@Nemezis_ss , ако може да дадеш пак някакви напътсвия в играта след Леща, вече мога да ходя на всяка база, разряд 32,имам 700 хил рубли, но ще ми отидат сега за въдици, понеже и 3те са ми до 33кг. Къща да си купя -абсурд. Просто обикалям базите и си ловя за кеф, а също и по турнири ходя, само 7 играни досега - все първи места. Някаква цел? Може би специфична риба?