3 ДЕНА ЧЕЗ НИ ТОРМОЗЯТ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

3 ДЕНА ЧЕЗ НИ ТОРМОЗЯТ

Мнение от Краси_поборника »

3 дена в Люлин 3 сме като дискотека тока идва за 2-3 минути на час а таззи вечер го нямаше 5 часа. Кой им даде на тези права да се подиграват с гражданите на България,в други циливизовани страни за такива издънки в затвора се влиза,извинявам се че ви занимавам с този проблем ама направо съм бесен,деца и жени пищат заседнали в асансьорите,тука парно нямаме и като спре тока водата в камините става на пара и може да предизвика взрив.Тези изроди и представа си нямат какви щети нанасят.Днес гледам един джип Тойта на ЧЕЗ пред трафопоста седнали двама и си пият кафето и се чешат по главите,идваше ми да ги запукам с пушката от балкона,а зимат най малко 1500лв. заплата.Така ли сме в цяла Бългагия или само ние тука сме прокажените. :evil: :evil: :evil:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: 3 ДЕНА ЧЕЗ НИ ТОРМОЗЯТ

Мнение от INCUBUS »

Същата епопея е и при ЕОН,и при ЕВН.Демократични постприватизационни мъки.И това са чорбаджии не от Анадола,ами от сърцето на Европа!Върха на сладоледа!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Колега,нас тока не ни спират/толкова често/,но с тия изравнителни сметки майката ни е....т.От как го направаиха така ,плащам ток като за ресторант. :evil:
Най-тъпото е че си прават каквото си искат,и нищо не можем да им кажем,поне самостоятелно....... :twisted:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Дали чез дали еон,дали евн има доста от стрите кадри,които просто не са научени да работят те това е истината.В нашич блок,докато живееше един от големите началници пред блока светло като ден,а като се махна сега ела да видиш...Аз за риба като отида лагера ми е по осветен....неам думи.....
Последно промяна от didopoli на Чет Яну 22, 2009 11:32 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Където качеството е от значение!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

И интерсното е че до нас е постройката на 9то РПУ и те 3 дена седяха на тъмно и още 6 блока по 14 етажа. :shock:
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Айде и аз да се оплача.Откачиха ни асансьора за закъсняло плащане.Платихме.След това немогат да го подкарат.Оставиха ни електромера без пломба и казаха да си го пуснем ,ако можем -за тази услуга прибраха 40 лв.Аз пуснах асансьора.Тъпанарите не могат да се оправят с 2 кабела и един шалтер,при условие че те са го откачили. :twisted:
Най- интересното е, че парите се събраха, плати се и всички са доволни.На никой не му направи впечатление ,че ни прибраха 40 лева за възстановяване на захранването ,а не го направиха.Да не говорим за невероятно високата такса.
Докато ги търпиме и си плащаме така ще е !!
Риболовът не е слука,а наука!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

дижейска му работа,вече сме в сета , и чакаме влъхвите
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

еон,чез,мез-мезе!А там дет ботя Софийска вода англичанино дето е шеф ако ви кайа кви пари взема направо ще ми искате адреса.64000лв както искате така го разбирайте.И то разбирате ли софвода произвеждала---алоооууу ко произвеждаш бе м д е..а,нали гравитачно слиза тааа вода бе аланколоу!!!!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

toxin34 написа:еон,чез,мез-мезе!А там дет ботя Софийска вода англичанино дето е шеф ако ви кайа кви пари взема направо ще ми искате адреса.64000лв както искате така го разбирайте.И то разбирате ли софвода произвеждала---алоооууу ко произвеждаш бе м д е..а,нали гравитачно слиза тааа вода бе аланколоу!!!!

По този повод знаете ли колко е месечното възнаграждение на председателя на борда на директорите на АЕЦ Колодуй???????? А сега да ви видя ......довечера ще ви кажа .......искам предположения.........
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Здравей Краси , здравейте всички колеги дано ви намирам в добро здраве защото настроението ми е ясно както и на мен .Споделям случай , идват от ЧЕЗ и засичат електромерите това хубаво трябва да си плащаме но какво плащаме никой не знае
изравнителни сметки гола вода неможеш да разбереш стари нови показания само дълги листове с хартия. Изкат да се плаща до 22 число и после режат , азаплати взимаме на краят на месеца. Сменихами трифазният електромер без никакъв повод беше пломбиран и носен на заверка . Новият имам чувството че върти и при свален главен бушон . Какво направиха в Чехия а ние ги търпим . Давайте предложения с вас съм.
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Събирането на такса от 40 лв за прикачване е незаконно!ЧЕЗ Враца ги осъдиха за няколко милиона обаче продължават да си я събират :axe: Явно пак имат сметка :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Много нагли станаха ,не ебават да се съобразяват и с решенията на комисията Шушулов,ни за очитане,ни за такси :evil: По -голями от държавата ли искат да го играят,ма то такава държавата.За капак вчера пишеше ,че осъдили България за 4 млн.евро в някакъв съд,но не разбрах точно за какво.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

http://www.cez.bg/bg/tseni/tseni-na-uslugi.html - вижте им цените.Да го е страх човек да му проверят електромера.
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
tamerlangd
новобранец
новобранец

Мнение от tamerlangd »

Отдавна съм на мнение че трябва национализация за всички ел. дружества :axe: . Реални инвестиции не правят ма за цени на тока да вдигат еи такива зъркели отварят :shock: . жънат дет не са сяли. Интересно каде да намерим приватизационите им договори за да се светнем какво те трябва да правят дали го изпълняват и да видим дали агенцията по приватизация си гледа следприватизационния контрол. Ако шикалкавят по примера на Венецуела :ANAL: и да си ходят у европата
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

И при нас от вчера спира тока.
Вече шест пъти.Интересното е че спира за кратко 15-20 мин.и вчера пак спря по това време вечерта.
Докато напиша поста ...спря,да им еб-м мамата на ЧЕЗ.
Да питам спецовете: може ли да се прецака компа така.

Да има конспирация,да ни ебават нарочно заради 3 и 4 -ти блок на АЕЦ ...не вярвам.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”