Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Неуспешен опит при заснемането на снимка за аватар!!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Неуспешен опит при заснемането на снимка за аватар!!!
Един вид апарата ми е Самсунг еди какъв си и дори и когато ги правя на най-малката разделителна способност и чрез обработването им в каквато и да е програма за "photos" пак не мога да ги направя по- малки от 50 кб...
ако може да ми кажете програма която да ги направи толкова малки или пък, къде да пипна в програмата примерно IrfanView photoshop или други такива!!!
ако може да ми кажете програма която да ги направи толкова малки или пък, къде да пипна в програмата примерно IrfanView photoshop или други такива!!!
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Здрасти колега....аз имам подобен проблем....аз пък намалих снимката до разрешения размер,но...нещо пак не иска да ми се качи за "аватар".
Пратих лс на един от модераторите....дано той да ми помогне в това отношение.
А ако питаш за програма...вчера(по друг повод) си инсталирах ACD See Pro...версия 8...първите ми впечатления са много добри.
Отваряш снимката с тази програма..дасен бутон..."resize"..и вече правиш каквото си искаш:)
Ето ти линк
http://www.acdsystems.com
Пратих лс на един от модераторите....дано той да ми помогне в това отношение.
А ако питаш за програма...вчера(по друг повод) си инсталирах ACD See Pro...версия 8...първите ми впечатления са много добри.
Отваряш снимката с тази програма..дасен бутон..."resize"..и вече правиш каквото си искаш:)
Ето ти линк
http://www.acdsystems.com
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- Local
- учете се от него
Infranview , Photoshop - намалете ги според големината която искате и направете качеството да е до 39 к . Успех! Ако не можете пратете ми това което искате да ви е аватар на пощата и аз ще ви го направя.
local@abv.bg
local@abv.bg
Клавиатура риба не лови!!!
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Неуспешно качване на снимки.
Благодаря колеги.Ша са почовъркам малко па сетне ша видим.