Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Модератор: dantho.mihov
Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
ами,аз от време на време го гледам защото има смешки.а пък най ма кефи фразата от реклама "оборудвана с четири качествени лагера"само как звучи.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
аз пък не го гледам от доста време по простата причина че всичко е направено така че да се хареса на хората а не е реално така ли нямаха 1 капо за толкова риболоваshekira написа:ами,аз от време на време го гледам защото има смешки.а пък най ма кефи фразата от реклама "оборудвана с четири качествени лагера"само как звучи.
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
А тая игра си е като всичко в България- менте. Градски, тегли им една м....а ,дано ти олекне 

- CrossFire
- разбира нещата
Ама хич не ми и пука просто пуснах темата за да не се лъжат други да играят.Аз да взема да пусна някой SMS и взех, че спечелих.Айде дано да им стане гузно и да спечеля и месечната награда
, която е мисля някаква платформа или само сандък, че това си ми е мечта и сега събирам кинти за такова нещо.А и в скоро време ще пусна обява, че купува платформа 

-
- вече хвърля и на тежко
Колега,слушай Кроки &ко,мисля че пичовете няма да те излъжат
Виж, когато играеш на подобни помиярски игрички на разни ТВ(кабелни или не)обикновено губиш-не го прави повече,дай да ходим за риба 

Добрютро!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
е игри като игри нали знаете:пулгак е думата галкуп ама тия от играта не ми я признаха!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега, тия неща не трябва да се оставят така, трябва да се огласяват пред възможно най-голяма аудитория, каквато е този форум. Аз лично не гледам тази телевизия, но вярвам в думите ти защото се сблъсквам всеки ден с лъжливата действителност в която живеем.
Тая работа не трябва да остане ненаказана 

- CrossFire
- разбира нещата
Аз никога не съм имал вяра в тези игри, но тази на ХОБИ ТВ неочаквах да е като останалите!За това и досега не бях участвал в такива, но за всяко нещо си има първи път.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Чета и гледам само негативизъм...
Не искам да оправдавам никого,
но искам да ви покажа и другата страна на монетата
Да кажем, че имам фирма и спонсорирам дадено предаване!
Примерно им давам за да ме рекламират по 100 лева на предаване, 50 в кеш и 50 в стока!
За тези 50 в стока, предлагам 10 вида артикула, които те да предложат за томбола!
До като тече томболата обаче, 4 от артикулите свършат...
и аз им предложа други за да спазя уговорката!
Естествено зделката се движи от моя склададжия и секретарката на телевизията...
( Дето ги боли гъза за човека Х, който е изпратил 5 есемеса! та те гледат да изчистят нещата документално... )
Та, виновен ли е продуцента на предаването, медията и тн.... Аз измамник ли съм и Хората с които се опитваме да работим....
Поздрав

Не искам да оправдавам никого,

Да кажем, че имам фирма и спонсорирам дадено предаване!
Примерно им давам за да ме рекламират по 100 лева на предаване, 50 в кеш и 50 в стока!
За тези 50 в стока, предлагам 10 вида артикула, които те да предложат за томбола!
До като тече томболата обаче, 4 от артикулите свършат...

Естествено зделката се движи от моя склададжия и секретарката на телевизията...

Та, виновен ли е продуцента на предаването, медията и тн.... Аз измамник ли съм и Хората с които се опитваме да работим....

Но това от цитата вече е проблем (измама)А много ми е чудно нещо друго! Уж нямали налична макарата, която спечелих, а я предлагат за награда, че и за следващата седмица пак я предлагат!!!

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- carpsliven2
- сериозен играч
Как може да предлагат нещо което не е при тях в наличност, значи затова са виновни само телевизията... или някой си е купил по елементарна макара и нему е харесала и сега кво .. дай да я сменим с тази и да я бутнем на някой балък.. Другото е че, предлагат да снимат филми , а неискат да плащат ... ее извинявай ама неможе само да зимаш .. и аз ше снимам филм за хващане на по едри риби ама на върба у сряда
Мисля че колегата трябва да се обади и да се изясни с тях защото, може да неса виновни телевизията , а както казва Ал Капоне .. някой дето е отговорен за наградите да е направил номер.. Аз ако съм ше искам да говора с главния редактор, а тази макарка да.......

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- CrossFire
- разбира нещата

Лошото е, че на сайта нямат мейл адрес или друг телефон.А от телевизията съм записал само редакционния, на който вероятно ще ми отговори и въпросната Госпожа/Госпожица, която ме метна с цената на наградата.
Имал съм случка и друг път от подобен характер и пак разполагах с един начин за връзка с измамниците и когато поисках да говоря с някой от шефовете, започнаха да ме прехвърлят на разни хора по-телефона и на всеки му обеснявах за какво става въпрос, а той ми казва "чакай да ти дам един друг човек" и така навъртях 7-8 телефонна сметка само да се обеснявам на некомпетентни хора......

Та и сега каква ми е гаранцията, че няма да стане така.
Ако някой все пак от ХОБИ ТВ прочете темата и може да вземе някакви мерки спрямо измамника, нека го направи, стига да не е замесен и някой по-нагоре.От въпросните хора не желая никакви извинения или компенсация.
Просто съм щастлив, че повече хора научиха за тях!

Водещата на играта, Гери има (или поне имаше преди време) регистрация във Фишингманията.
Може да и се пише там?
Може да и се пише там?
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- krokibg
- учете се от него
Момчета,човека си е взел решение да не се занимава и няма дмисъл да го напъваме повече.Щом така иска,негова си работа.Дано да се вземат в ръце,тези които се занимават с играта.Мисля че лакумията е лошо нещо и по някога,за 5-10 лв резила е голям.Дано да си вземат бележка.Има и вариант,в момента някой от тях да поздравяват културно майките ни,но да знаят че още като станем сутрин,ние сме поздравили тяхните - и сме първи 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тя май има и тук.Кърцата написа:Водещата на играта, Гери има (или поне имаше преди време) регистрация във Фишингманията.
Може да и се пише там?
-
- ще става разбирач
Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си !