Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир Слаковци
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
язовир Слаковци
Абе...от много време гледам сайта и не ми се вярва, че може да е толквоа хубаво. Вие можете ли да ми кажате как е там попринцип?
Поразгледах разни стари теми от преди зимата...горе долу шаранчета като гледам повечко се обаждат. Има капота,има и успешни... и се спомена че се зарибявало в четвъртък...
те го те сайта:
http://www.slakovci.krakra.net/
Та ми се иска като се стопли след няколко месеца примерно да ида натам... Дали си заслужава? И вобще имате ли скорошно инфо от там? Цените...ако са различни от сайта... разни подобни?

Поразгледах разни стари теми от преди зимата...горе долу шаранчета като гледам повечко се обаждат. Има капота,има и успешни... и се спомена че се зарибявало в четвъртък...
те го те сайта:
http://www.slakovci.krakra.net/
Та ми се иска като се стопли след няколко месеца примерно да ида натам... Дали си заслужава? И вобще имате ли скорошно инфо от там? Цените...ако са различни от сайта... разни подобни?

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: язовир Слаковци
Няма смисъл,не се разкарвай.Чух че за Никулден са къпали мрежите.Нищо не става.
А и на сайта можеш да видиш кога са пускали за последно.Беше гот там преди 2 години,сега вече не е.

относно зарибяването от саита излиза че е редовно 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Да ,колегата го е казал точно,сега сигурно е замръзнал ,а на пролет ако имаш излишни пари ги инвестирай тамdrebens написа:Беше гот там преди 2 години,сега вече не е.

Всичко може,но не всеки го можe.

И там колега е като на Върба-преди се ловеше прилично, но май чорбаджиите станаха много алчни и почнаха да ебават рибата. Три поредни капота на платен гьол не е нормално 

Колеги,много зависи кой е платеният гьол
,аз лично съм доволен от Слаковци 2008-риба доволно
обикновенно съм от обяд до обяд на другия ден и все пак има емоции и некой и друг шарко или сомле/канално/.Немога да кажа обаче същото за Пожарево или още по малко за Хераково....
. 

Вече не си струва!
Откакто започнаха строежа на хотела, доста често започна да играе нивото на водата, особено в събота и неделя ...
От 2 г. и половина нямам свестен риболов там. Не че съм ходил много и задълго, но все пак имам някакъв опит и инфо за местата ...
Откакто започнаха строежа на хотела, доста често започна да играе нивото на водата, особено в събота и неделя ...
От 2 г. и половина нямам свестен риболов там. Не че съм ходил много и задълго, но все пак имам някакъв опит и инфо за местата ...
Хотелът е отдавна построен -това че, ТИ нямаш успешен риболов там не означава че язовира трябва да се отписваpax написа:Вече не си струва!

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Колега, аз освен в събота и неделя, не мога да ходя за риба, а и съм писал, че не съм ходил често и за дълго. За да бъда по-точен - за горепосочения период ходих 3 пъти -съответно за 1 ден, за 5-6 часа и веднъж - за 2 дни. И трите пъти боднах пръчка и следих нивото мноого внимателно. Не съм бил капо, но това което хванах за мен не е успешен риболов. Половин кило дребна червенопера при късия излет (докато останалите в полезрението ми бяха капо), не е успех в никакъв случай. Предпочитам да видя как някой друг вади 3 кила шаран или кило костур, хеле па и ако ги върне обратно, отколкото да си мъча дисковата херния с дребни рибета (на плувка, естествено и захранка собствена рецепта) при насрещен вятър. Не налагам мнение и не се смятам за капацитет, колегата пита и аз отговарям - нали за това е форумът ??? Всеки може да си прочете инфото за всеки един водоем и да си състави свое мнение.pampasa написа:Хотелът е отдавна построен -това че, ТИ нямаш успешен риболов там не означава че язовира трябва да се отписваpax написа:Вече не си струва!
От 2 г. и половина нямам свестен риболов там. Не че съм ходил много и задълго, но все пак имам някакъв опит и инфо за местата ...Събота и Неделя не става за риболов по ред причини -викове,чалга,народ,пияници и т.н.
Останал съм с впечатление че повече риба се хваща на плувка
Поздрави
За хотела знам - последния път от ресторанта слушах страхотна музика - поради дъжда и недотам приятните температури нямаше чалга и друга врява. Да, ама ми засипаха страхотното заливче в началото на стената ...
Поздрави на всички и успешен сезон !!!

- leshoqda400
- новобранец
Някой ходил ли е скоро там?Моля ви пишете,защото мисля да отида следващата седмица.И искам да разбера дали си струва или не.Мерси предварително 

Който пие бира,не умира
миналото лято ходихме 4 човека ,пълно капо. от 30 тина човека едно амурче се извади за цял ден
Колеги несе разкарваите до там
в момента водата е мнг.повече от рибата

m-kar.mobile.bg
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не е баш така,ама или нещо и правят или е още рано и и е студено.А водата е доста изпусната.
Kолеги, някой да е ходил скоро ?
Някаква информация? Шаранчета ?
Мисля да отида в понеделник за 2 вечери
Благодаря
Някаква информация? Шаранчета ?
Мисля да отида в понеделник за 2 вечери
Благодаря
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ходихме събота и неделя.
На плуки на стената греда, но по разливите се ловеше риба. В дясно от стената се хванаха 4-5 шаранчета на дъно, но колегите хранеха здраво. Излизат и сомчета до кило.
На плуки на стената греда, но по разливите се ловеше риба. В дясно от стената се хванаха 4-5 шаранчета на дъно, но колегите хранеха здраво. Излизат и сомчета до кило.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.