Платформа-съвет преди да купя

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Платформа-съвет преди да купя

Мнение от CrossFire »

Здравейте, вече съм посъбрал някой лев и ще сбъдна скоро мечтата си да притежавам платформа.
Смятам да закупя нещо за около 300 лева втора употреба.Спрял съм се за момента на 2 модела:
Изображение
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1257

Изображение
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=556
Тежа 100 килограм и моля за мнения за въпросните модели, като приемам съвети и за други стига да влизат във финансовите ми възможности.
Живот и здраве другия месец ще пусна обява, че купувам! :)

.....май обърках раздела..ако е така, моля за извинение и моля, да преместите темата в правилния... :oops:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Платформа-съвет преди да купя

Мнение от butnik »

Аз няма да местя темата,считам,че тук и е мястото,та платформата е А-то от риболова с щека.Ловя с тази платформаИзображение,имам някои поправки по стола,те се виждат добре,тежа 82кг и този стол ме задоволява напълно.Бих ти го препоръчал с чиста съвест.Макар,че ако имах да избирам сега между двата модела,може би щях да се поколебая кой между двата.Когато си взех моя,го нямаше другия модел.За трета година стола не ми е мръднал,сега даже го "тунинговам с още едно отделение за совалки,като го завърша ,ще пусна снимки.Прекрасен стол на супер цена.Едно предимство има първия модел по-малкия,може да регулираш височината на съндъка,тъй като е подвижен,това е важно ако си с внушаващ ръст,и не ти се налга да стоиш свит.Но пък на големия може да се добави още един елемент и да си го докараш на нужната височина,хем ще има място за още джунджурийки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За първа платформа предпочетох да си взема 2ра употреба от сигурен човек.
Така не ми се наложи да се чудя какви прикачни ще са ми нужни, а получих всичо в комплект :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Прикачни за BEHR има колкото искаш и са на много добри цени.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Благодаря!Чакам до неделя да видя дали ще купувам едни шаранджийски работи и ако не ще пускам обява за една от двете. :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”