Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каква въдица за сом???
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- krokibg
- учете се от него
DSI,за какъв риболов ти трябватази въдица ??? Ако е за воблер взимай Тика.Много са добри и здрави,повечето момчета дето ходим за сом нямат пари да си купуват скъпи пръчки и макари,но тези Тики съпоставени качество - цена са много добри.Ако е за дъно или кльонк,послушай Отчето и успех в избора.
П.П biserpp, от къде си бе колега,криете се по форумите и човек неможе да разбере защо.Ако си беше написал от къде си,нямяше да се налага да те питам.Аз съм от Пловдив и ако си близо,нямам нищо против да те взема.Един повече или по-малко,за мен е без значение,и без това ходя винаги с комший и приятели който постоянно ми се обаждат да ги взимам защото обикалям от ранна пролет до късна есен да го гоня пустият му сом.Но това за на пролет.
П.П biserpp, от къде си бе колега,криете се по форумите и човек неможе да разбере защо.Ако си беше написал от къде си,нямяше да се налага да те питам.Аз съм от Пловдив и ако си близо,нямам нищо против да те взема.Един повече или по-малко,за мен е без значение,и без това ходя винаги с комший и приятели който постоянно ми се обаждат да ги взимам защото обикалям от ранна пролет до късна есен да го гоня пустият му сом.Но това за на пролет.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Каква въдица за сом???
Привет риболовци !
Кроки и аз се стягам за риболов на големи сомчета ,живея с тази мисъл да хвана нещо ОГРОМНО
Ще се радвам да продължим и тази година темата СОМ било то на дъно ,тролинг или тъщата хахаха
Наслука !
Кроки и аз се стягам за риболов на големи сомчета ,живея с тази мисъл да хвана нещо ОГРОМНО

Ще се радвам да продължим и тази година темата СОМ било то на дъно ,тролинг или тъщата хахаха
Наслука !
- krokibg
- учете се от него
Re: Каква въдица за сом???

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!