Каква въдица за сом???

Модератор: sapuna

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

има....плътно виброво стъкло....хубави са.....50 либри....но са тежички...иначе са здрави мноо...и преди да питаш щом си нов...чети...току що обяснявахме на един колега доста подробно и Кроки ти написа...в тоя риболов компромис няма :idea:
Господ може всичко чада мой !
bolgar
новобранец
новобранец

Мнение от bolgar »

ок мерси за отговора и ще Чета другиа пат :)
риба риба
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

мога ли да помоля някои колега които ьоди за сомета при започването на новия сезон да ме вземе със себеси за да мога да направя първи стъпки в този риболов с човек които разбира от тези работи

:oops: :oops: :oops: :oops: :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

DSI,за какъв риболов ти трябватази въдица ??? Ако е за воблер взимай Тика.Много са добри и здрави,повечето момчета дето ходим за сом нямат пари да си купуват скъпи пръчки и макари,но тези Тики съпоставени качество - цена са много добри.Ако е за дъно или кльонк,послушай Отчето и успех в избора.

П.П biserpp, от къде си бе колега,криете се по форумите и човек неможе да разбере защо.Ако си беше написал от къде си,нямяше да се налага да те питам.Аз съм от Пловдив и ако си близо,нямам нищо против да те взема.Един повече или по-малко,за мен е без значение,и без това ходя винаги с комший и приятели който постоянно ми се обаждат да ги взимам защото обикалям от ранна пролет до късна есен да го гоня пустият му сом.Но това за на пролет.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Tantriu
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Каква въдица за сом???

Мнение от Tantriu »

Привет риболовци !
Кроки и аз се стягам за риболов на големи сомчета ,живея с тази мисъл да хвана нещо ОГРОМНО :axe:

Ще се радвам да продължим и тази година темата СОМ било то на дъно ,тролинг или тъщата хахаха

Наслука !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Каква въдица за сом???

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображение Тъща трябва да намериш и то по-крехка.Сома на дърто не взима ИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”