Плачем на точния пулофер

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Плачем на точния пулофер

Мнение от bkd »

Здравейте колегията :smt039 Златното ми риболовно автомобилче /Рено Канго/,започна да си "търси" майстор.Започва новият риболовен сезон и трябва да да бъде приведен в безотказно возило .Преди на старата работа имах хора които го "поддържаха " ,но след промени вече нямам сервиз и НАДЕЖДНИ майстори за ремонти .На първо време започнах да дочувам стържене на предни накладки и сигурно може да има проблеми и по предница /като се качи на крика -ще се разбере/.Или казано по друг начин ,трябва ми автосервиз на който мога да разчитам за в бъдеще/ако пък е и близко до Люлин-цена няма да има/.Приемам всякакви предложения и авансова благодарност :wink: :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Плачем на точния пулофер

Мнение от injpetkov »

Е, колега ако беше близо до Габрово,щях да то помогна, но от София до Габрово са 230-250км и няма смисъл да си хваля моя маистор
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

И аз карам рено и от опит да ти кажа - реното трябва да ходи при един майстор. Нещо като джи-пи да си има. Предните юнаци, които го познават сигурно работят някъде другаде - виж, намери ги най-добре.
Аватар
martin54
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от martin54 »

Колега ще ти реша проблема, познавам точния човек....и е горе доло близо до Люлин, сервиза му се намира в Овча Купел като свиеш от околовръстното към Овча Купел и караш по улица Президент Линкълн посока Красна Поляна малко по надоло по тази улица около 500-600м от лявата страна пише АВТОСЕРВИЗ, на сиво голямо хале с бетонен двор и бяла ограда, до него имаше за ауспуси май и еврофудбол, както и спирка на рейсовете.
Та за сервиза, аз карам пежо и от както го имам ходя само там , братовчед ми ми го препоръча той е с рено, та човека се казва Данчо, него търсиш, той е само по френските коли, наистина разбира и е съвестен и внимателен, както и не взима скъпо, поне според мен......Наистина няма да сгрешиш ако ми се довериш, но ти си преценявай, а ако си доволен може да ми се отблагодариш като някой ден отидем за риба заедно, аз съм от София кв. Надежда...А забравих ето и тел. на въпросния ако решиш да звъннеш 0888 719818 - Данчо
с-ма1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от с-ма1 »

И бащами е с рено РХ4,и както колегата каза по на горе трябва да ходи при един маистор,иначе железен автомобил. :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Боби,аз ползвам един сервиз който е малко преди този за който ти казва колегата martin54.На същата улица,пак от ляво,малко преди този /той е нов ,от миналата година някъде/има 3-4 гаража със сиви дървени врати.Там се премести един майстор от Горна баня с още двама колеги.Митко се казва/адаш/,много грамотно момче,аз каквото не мога при него.На кемпера WV на дядото,основен ремонт без грешка,цепи по гьоловете.Ти си решаваш къде :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Боби,както сподели колегата намери си джипи за колата,намериш ли майстор от който си доволен ,ходи само при него.Аз карам Рено и си ходя само в един сервиз,имам си сервизна книжка а и в компа им ми е вкарана всяка информация какво и кога е правено по колата.И на мен ми е по-лесно и на тях,а и имаш някаква гаранция.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Колега,препоръчвам ти сервиза във "Вилхелм Пик".Ммного добре работят ,добре е оборудван и ти дават гаранция от 3месеца за извършения ремонт.Успех!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

За това ,че трябва да се ходи при един майстор /,сервиз/спор няма.Номера е ,че все още не съм открил точният такъв.Хубаво е ,че вече имам вашите подсказки и ориентири :smt023 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”