Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си ! 

М'чи естественно!!!fishingmania написа:Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си !
Ти филм дето и една риба не се вади ша гледаш ли???
Естественно че щом не се вади риба , нема филм. Все пак е риболовна програма...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- ще става разбирач
Еми да прав си ,обаче то тогава пък от другата страна се губи интереса на самото хоби,защото то риболов ли е това ако няма капота?Нормално хората искат да гледат риби ,но може би във филма не е важен само улова,важни са други неща ,като техники ,монтажи,пък ако има риба има ,ако ли не филма пак си е поучителен и на риболовна тематика.Кърца защо например ,понякога по френския канал се пускат капота ,като и той е риболовна програма..Хората са си го измисли за да е интересно на аудиторията ,а така само с усшени излети в 1 момент на човек му писва и спира да гледа как ловят едни и същи рибиКърцата написа:М'чи естественно!!!fishingmania написа:Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си !
Ти филм дето и една риба не се вади ша гледаш ли???
Естественно че щом не се вади риба , нема филм. Все пак е риболовна програма...

- krokibg
- учете се от него
Няма рибар без "капота",аз поне имам стотици за цялостната ми кариера като рибар

!!! Ние си го знаем това но те си мислят че филма е безмислен ако няма улов.Абе,знаем ли ги какво мислят тия с камерите,трябва да ги попитаме.Иначе,знаят как да те врътнат ако спчелиш нещо 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
То понеже в тази държава всеки знае и затова сме на това ниво ...Krokibg написа:Няма рибар без "капота",аз поне имам стотици за цялостната ми кариера като рибар!!! Ние си го знаем това но те си мислят че филма е безмислен ако няма улов.Абе,знаем ли ги какво мислят тия с камерите,трябва да ги попитаме.Иначе,знаят как да те врътнат ако спчелиш нещо

- CrossFire
- разбира нещата
Благодаря, приятели за подкрепата и за това, че повдигате по малко темата - така ще могат да я видят повече хора! 

Колега Кросфаер , да дам и аз моето обяснение . По принцип ние даваме наградите и ги изпращаме предварително в Хоби тв . Не мисля ,че са напарвили нещо нарочно , защото те нямат интерес да подменят наградите . Според мен е станало някакво объркване , но би трябвало да ми се обадят ида оправим нещата ако наистина е свършила макарата . Мога да звънна в понеделник на Анушка и да попитам какво точно е станало . А наградите не са едни и същи като цена , така че те са дали каквото имат . Мисля че отдавате прекалено голямо значение на това . Те сега се учат на всичко . И за съжаление програмата се прави от хора дето са далечко от риболова . Не знам Ицо /Бутник/ кои филм е гледал / ас не ги гледам щото мойта кабеларка не ги пуска / но обикновено се снимаят не лоши риболовци -Въхи и бат Марча са главни герои във филмите им .А за тях никой не може да каже че са случайни риболовци.
А колегата ДИАН , братле - по тези филми винаги се хваща риба , щото не се дават капотата дето са извъртявали . Аз не мисля ,че ще ти е интересно да гледаш един час как Върхи си гледа плувката
.По някога ходят по 5 пъти на едно място за да хванат риба . Това е , нека да сме малко по-позитивни и да не мислим че всеки ни крои номер . А грешки стават , важно е да ти се извинят и да им повярваш ,че неса го направили нарочно . Аз ти се извинявам от тяхно име и ако настояваш ще ти изпратя лично точно тази макара .ГАнди
А колегата ДИАН , братле - по тези филми винаги се хваща риба , щото не се дават капотата дето са извъртявали . Аз не мисля ,че ще ти е интересно да гледаш един час как Върхи си гледа плувката

The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- carpsliven2
- сериозен играч
Еее колега Кросфаер щом Ганди ти се извини , значи местата си идват на мястото и може да е станало някакво недоразумение. Щом са млади ще се поучат от грешките си че, нетрябва да предлагат неща които ги нямат в наличност , понеже всеки би се усъмнил в измама. А за постъпката на шефа на Видракс може само това :

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- krokibg
- учете се от него
Ами,ще е хубаво да ги научите как се прави а не да се излгат и после да поправят грешките си.Иначе,щом ти се заемаш с нещата,това е добре и ще свърши добре.Много проблеми има в тези игри,не само при тях е така.Щом обаче печелят,трябва и да са коректни каквото и да им коства,прав ли съм !?!?!? Поздрав и дано Файера да остане доволен от отговора ти.Айде и много риби през годината и никакви такива случки да не ви застигат !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- CrossFire
- разбира нещата
Благодаря, че се включихте, но у мен остават още въпросите последвали от Вашите думи:Vidrax написа:Колега Кросфаер , да дам и аз моето обяснение . По принцип ние даваме наградите и ги изпращаме предварително в Хоби тв . Не мисля ,че са напарвили нещо нарочно , защото те нямат интерес да подменят наградите . Според мен е станало някакво объркване , но би трябвало да ми се обадят ида оправим нещата ако наистина е свършила макарата . Мога да звънна в понеделник на Анушка и да попитам какво точно е станало . А наградите не са едни и същи като цена , така че те са дали каквото имат . Мисля че отдавате прекалено голямо значение на това . Те сега се учат на всичко .
След като изпращате наградите предварително, защо са нямали въпросната макара в наличност? Аз предполагам, че въпросния господин обявен за печаливш на сайта им е получил макарата, но как с моя номер печели друг? Може би са набрали погрешно телефона и са казали на някой случаен, че печели и той се е направил на луд...Да речем, че това ги оправдава, ДА наистина стават такива грешки!
НО те твърдяха по телефона, че тези които им доставят наградите (явно Вие

Вече много взех да се повтарям ама.......
И това, че отдавам прекалено значение на цялата история, смятам че така е редно, защото днес съм аз, утре друг и така винаги някъде, някой ще си вади обяда и цигарите за деня, защото се смятат за дребни тарикати, а ние трева пасем.
И пак да споделя не ми е за парите, макарата вече е собственост на приятел на шурито ми, който лови с такъми от на дядо му времето(причините са ясни).

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ганди,и Върхи и Марчо са ми приятели,мислиш ли,че бих писал нещо лошо за тях.Колегата беше мургав,айде да не обиждам,но прилича на ром,не ямайски
Не бях хванал началото,но мисля ,че е на тецовете и съм склонен да посоча Гълъбово,така мисля не съм сигурен.Понеже малко си разбирам от нещата ,ми направиха впечатление грешки, които един обигран рибар не би допуснал.Въпреки,че на един от филмите и Върхара не беше си прогонил дължината на дюзена спрямо топ сета и кепа му идваше като чужд.За мен е редно,извинявам се за спама,но не ми се отваря нова тема,като се снима филм,да се снимат колеги като Марчо,Върхара,Мишел,Доктора,Митрански,много са,мога да изброя още и колеги от форума които не са свързани със състезателния риболова,но от които може да се научи нещо.Не знам дали имаш пряка връзка с колегите от ХобиТВ,но нека да си вземат поука.Защо не пиша нищо за на Папарака ДВД-та които се предлагат със списанието му.Ами просто подбира си хора ,които знаят как се лови правилно риба и които достатъчно компетентно обясняват всичко.Успехи на всички!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- asenfisherman
- ще става разбирач
За съжаление колегата Cross fire е поредния сблъскал се с некоректността и безхаберието на въпросната медия, лятото на яз. Жребчево се проведе Carp fest и въпреки че организаторите бяха преговаряли с тях и те бяха обявени за медийни партньори на проявата http://www.fishbg.org/forum/viewtopic.php?f=38&t=1724 , не пожелаха и да се веснат да отразят събитието,нищо че получиха нужната реклама. След като проявата приключи и бяха потърсени за обяснение се оправдаха с липса на свободен екип
, при все че Папарака два дена снимаше риболов на плувка на съседен залив
.Според мен става дума за тотална липса на морал,а не за неопитна секретарка.От тогава въпросната медия е Персона Нон Грата сред шаранджийската гилдия.

- carpsliven2
- сериозен играч
Вярно е това което е казал колегата, макар и да несъм бил на феста.. приятели бяха там и разказаха.
За съжаление има доста неща които трябва да се доискусоряват .. а и ние сме хора и трябва да си прощаваме.
За съжаление има доста неща които трябва да се доискусоряват .. а и ние сме хора и трябва да си прощаваме.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Видракс, колега Ганди, чест Ви прави, че се явихте лично във форума и се лично ангажирахте с проблема! Мисля, че ще е от полза едно оглеждане на младите "мишлета"! Може и да не са невинни "грешките" ,а крайният резултат се сещате какъв ще е! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!