Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Бях за риба днес !!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бях за риба днес !!!
Днес ходих на Новоселци на канала.Около 50 колеги се мъчеха с вятър който не ти дава да дишаш на моменти,някой хванаха други като мен не.След това тръгнах към Бургас като на всяко подходящо място спирах.НЕЩЕ И НЕЩЕ МАМКА МУ!!!Най накрая спрях на помпената станция в Меден рудник.Тук ми се случи нещо невероятно.
Както си минавах по ръба на оградата и си гледах в краката изведнъж какво да видя?Пръски вода и небе.Брех.Паднах от оградата!!!Студено!На вятър още по студено! Влизам в колата мокро и студено.БРЕХ БРЕХ!!! Добре че съм млад.
До по-възрастните : МАНДРАТА Е ПРЕЛЯЛА ОГРАДАТА НА ПОМПЕНАТА СТАНЦИЯ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ !!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
А сега си лягам във ваната и се надявам утре да не ми се смее половината Бургас!
Както си минавах по ръба на оградата и си гледах в краката изведнъж какво да видя?Пръски вода и небе.Брех.Паднах от оградата!!!Студено!На вятър още по студено! Влизам в колата мокро и студено.БРЕХ БРЕХ!!! Добре че съм млад.
До по-възрастните : МАНДРАТА Е ПРЕЛЯЛА ОГРАДАТА НА ПОМПЕНАТА СТАНЦИЯ Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ !!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
А сега си лягам във ваната и се надявам утре да не ми се смее половината Бургас!