Сашево???

Модератор: Кърцата

injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Сашево???

Мнение от injpetkov »

Някой ходил ли е скоро там???
Има ли много лед и дали има смисъл да се бие пътя до там.
Блогодаря
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Сашево???

Мнение от injpetkov »

И тъка ...то се видя,че в тази тема само аз ще пиша,но...
Сутринта нямах търпение да тръгна към корекциите да пробвам нова придобивка
Малко преди 6h тръгнах към Селиево за закупуване на малки рибки,но уви дърво-нестига че продавача закасня с близа чес,ами рибките за стръв бяха не каракудки ами едни..,но аз съм тръгнал,няма връщане на зад.
Към 8:30h вече бях хвърлил,времето беше приятно за излет, но риба нема.Имаше още петима колеги,коите небяха хванали нищо.
Към 9h започнах да върта на блесни,воблери, силиконки и какво ли още не но нямаше удар и към 12h хайде пътя,чантатаи и за Габрово. :D :D :D
Аватар
ahil
новобранец
новобранец

Re: Сашево???

Мнение от ahil »

injpetkov написа:И тъка ...то се видя,че в тази тема само аз ще пиша,но...
Сутринта нямах търпение да тръгна към корекциите да пробвам нова придобивка
Малко преди 6h тръгнах към Селиево за закупуване на малки рибки,но уви дърво-нестига че продавача закасня с близа чес,ами рибките за стръв бяха не каракудки ами едни..,но аз съм тръгнал,няма връщане на зад.
Към 8:30h вече бях хвърлил,времето беше приятно за излет, но риба нема.Имаше още петима колеги,коите небяха хванали нищо.
Към 9h започнах да върта на блесни,воблери, силиконки и какво ли още не но нямаше удар и към 12h хайде пътя,чантатаи и за Габрово. :D :D :D
хахаахахх извинявай ама смешно ми е :D аз слушам едни капацитети ...суга каза след леда и като тръгне да яде..... :D яде ама трънки :axe:
то братко няма рибка за лек ние сме тръгнали за щука.. :ANAL: м.....ка му и бракониерите ниедни , един познат ми вика - ти казва знаеш ли онзи ден на бреговица 4 кила мрена е уловил оня елтехника ..и оттук натам кво да ти лафя :cry:
ида рибооооо
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”