Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Събота на р.Струма
Събота на р.Струма
В 8 часа бях на линия, около 2 часа дъжд на супер едри капки една те мокри целия
От риба нямаше и помен, реката много голяма, стръв бял и пинки нямаше и пипане даже, добре че от време на време някой клон закачаше куката
че да има някакъв екшън, над мен едни колеги изкараха едно кленче и после изчезнаха.
След 3 часа оптити да излъжа нещо на плувката хвърлих болото и сглобих фидера- е на него извадих доста неща, но не и риба
към 12 реших да сменям мястото, върнах се назад към Монца, ама на четвъртото хвърляне едно клонище ми взе целия монтаж заедно с плувката и събрах сопата и си бих камшика към Благоевград и довърших излета с риболовния канал, червено вино, моабет и мръвка:)ето и няколко снимки да не е бе хич:)

на тая снимка леко се вижда манифестацията отсреща м/у дърветата - ако някой колега в бил
там да пише как е било там че съм нешо недоскив и не ги видях какво изкараха, ама като
запалиха неква ми ти скара опушиха цела Железница

От риба нямаше и помен, реката много голяма, стръв бял и пинки нямаше и пипане даже, добре че от време на време някой клон закачаше куката
че да има някакъв екшън, над мен едни колеги изкараха едно кленче и после изчезнаха.
След 3 часа оптити да излъжа нещо на плувката хвърлих болото и сглобих фидера- е на него извадих доста неща, но не и риба

към 12 реших да сменям мястото, върнах се назад към Монца, ама на четвъртото хвърляне едно клонище ми взе целия монтаж заедно с плувката и събрах сопата и си бих камшика към Благоевград и довърших излета с риболовния канал, червено вино, моабет и мръвка:)ето и няколко снимки да не е бе хич:)

на тая снимка леко се вижда манифестацията отсреща м/у дърветата - ако някой колега в бил
там да пише как е било там че съм нешо недоскив и не ги видях какво изкараха, ама като
запалиха неква ми ти скара опушиха цела Железница

- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Събота на р.Струма
Сезона е кофти колега .. малко се позатопли и рибата се раздвижи .. важното е че, си бил сред природата 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Сезона е кофти колега още немога да запиша успешен

Не се коси Брат и Аз съм така.lud_007 написа:Сезона е кофти колега още немога да запиша успешен![]()
![]()

- flyester
- разбира нещата
Браво колега поне си се поразходил 

- Бисо
- сериозен играч
Беше кошмарно тия два дни по Струма,НО идва хубавото време. 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Поне си опитал и мерси за имфото 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...