Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Маями- кий уест
Модератор: Кърцата
- lisygera
- научил се да хвърля
Маями- кий уест
Момчета отивам за един месец в щатите, някои да има идея къде как ... за риба... гледам в сайта на град KEY WEST има лодки под наем за един ден 600долара лови се мерлин акули риба тон и прочее, но от брега някои да ми даде инфо с какво мога да си уплътня медения месец 

от страх файда няма
- Бисо
- сериозен играч
Re: Маями- кий уест

Айде честито да ви е ,и мани рибите точно сега.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що бе може да каже на жена си че и е подготвил романтична разходка с лодка и да фарли въдицата
ама лошо после жена му да не го усети

ама лошо после жена му да не го усети

Без риболов няма любов !
От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери
) за този риболов мога да те насоча

- lisygera
- научил се да хвърля
мани, големят спор сега да ли да си взема пръчката в куфара...не дава жената и не дава ... аз кво ще правя цял месецwaglerbg написа:От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери) за този риболов мога да те насоча

от страх файда няма
- lisygera
- научил се да хвърля
ами аз мисля да си взема лодка за 8 часа с някой местен майстор, ама си мислех самосиндикално от брега, и въпрос дали има риболовен билет, каква риба каква стръв такива неща за от брегаwaglerbg написа:От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери) за този риболов мога да те насоча
от страх файда няма
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мисля че за риболов от лотка там можеш да наемеш въдици и да ти искарат разрешително(на място) за един или 1 седмица..

Без риболов няма любов !
От брега съм ловил разни сафридоподобни (jacks) и кoстуроподобни (snappers) на скарида и калмар. Можеш да ловиш на дъно или на "свободно пропадане (само стръв и кука) ако цепнеш една от горе споменатите риби (10о-300гр.) извадиш гръбнака, и закачиш всичко на яка кука съответните пръчка, макар можеш да хванеш тарпуун или акула и др чудовища, друг въпрос е ваденето
Като закачиш нещо по-така имаш чувството че си хванал минаващ кораб с който нямаш шанс. Общо взето най-добрият риболов е през ноща , случвало се е да ги чакаме по 3-6 часа да дойдат(от 21до 3 през ноща. Една пръчка със средна акция 50-100 гр влакно о,30-0,40 ще свършат работа. Има и доста други дреболии като места и тн затова ти прашам тел. номер на ЛС ОБАДИ СИ АКО РЕШИШ

- lisygera
- научил се да хвърля
Благодаря ти, мисля първо да си взема лодка под наем и дано да се раазбера с кептъна, че моя английски е куца работа и ако разбера от къде да намеря пръчка и такъми мисля да направя един излет самостоятелно, сега се сетих, че лятото се качих на един "стоп" и пича се оказа тираджия който ми сподели за живота си в маями..имал лодка и като сам отидел там да му се обадя, обаче му затрих номера и сега ме е ядwaglerbg написа:От брега съм ловил разни сафридоподобни (jacks) и кoстуроподобни (snappers) на скарида и калмар. Можеш да ловиш на дъно или на "свободно пропадане (само стръв и кука) ако цепнеш една от горе споменатите риби (10о-300гр.) извадиш гръбнака, и закачиш всичко на яка кука съответните пръчка, макар можеш да хванеш тарпуун или акула и др чудовища, друг въпрос е ваденетоКато закачиш нещо по-така имаш чувството че си хванал минаващ кораб с който нямаш шанс. Общо взето най-добрият риболов е през ноща , случвало се е да ги чакаме по 3-6 часа да дойдат(от 21до 3 през ноща. Една пръчка със средна акция 50-100 гр влакно о,30-0,40 ще свършат работа. Има и доста други дреболии като места и тн затова ти прашам тел. номер на ЛС ОБАДИ СИ АКО РЕШИШ

от страх файда няма
До колкото си спомням билета (лиценза) е под 20 долара