Маями- кий уест

Модератор: Кърцата

Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Маями- кий уест

Мнение от lisygera »

Момчета отивам за един месец в щатите, някои да има идея къде как ... за риба... гледам в сайта на град KEY WEST има лодки под наем за един ден 600долара лови се мерлин акули риба тон и прочее, но от брега някои да ми даде инфо с какво мога да си уплътня медения месец ;)
от страх файда няма
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Маями- кий уест

Мнение от Бисо »

:shock: МЕДЕН месец,колега.Той е заИзображение и малко по-други работи,какви риби,какво чудо. :lol: :lol: :lol:
Айде честито да ви е ,и мани рибите точно сега.Изображение
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Що бе може да каже на жена си че и е подготвил романтична разходка с лодка и да фарли въдицата :) :wink: :wink:
ама лошо после жена му да не го усети :axe:
Изображение
Без риболов няма любов !
waglerbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от waglerbg »

От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери :) ) за този риболов мога да те насоча
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

waglerbg написа:От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери :) ) за този риболов мога да те насоча
мани, големят спор сега да ли да си взема пръчката в куфара...не дава жената и не дава ... аз кво ще правя цял месец ;) ама дайте по конструктивно някой ловил ли е нещо по тез земи
от страх файда няма
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

waglerbg написа:От лодка ли смяташ да ловиш или от брега? Имам няколко риболова там, но само от брега (бачках на едни пасажери :) ) за този риболов мога да те насоча
ами аз мисля да си взема лодка за 8 часа с някой местен майстор, ама си мислех самосиндикално от брега, и въпрос дали има риболовен билет, каква риба каква стръв такива неща за от брега
от страх файда няма
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

мисля че за риболов от лотка там можеш да наемеш въдици и да ти искарат разрешително(на място) за един или 1 седмица..
Изображение
Без риболов няма любов !
waglerbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от waglerbg »

От брега съм ловил разни сафридоподобни (jacks) и кoстуроподобни (snappers) на скарида и калмар. Можеш да ловиш на дъно или на "свободно пропадане (само стръв и кука) ако цепнеш една от горе споменатите риби (10о-300гр.) извадиш гръбнака, и закачиш всичко на яка кука съответните пръчка, макар можеш да хванеш тарпуун или акула и др чудовища, друг въпрос е ваденето :cry: Като закачиш нещо по-така имаш чувството че си хванал минаващ кораб с който нямаш шанс. Общо взето най-добрият риболов е през ноща , случвало се е да ги чакаме по 3-6 часа да дойдат(от 21до 3 през ноща. Една пръчка със средна акция 50-100 гр влакно о,30-0,40 ще свършат работа. Има и доста други дреболии като места и тн затова ти прашам тел. номер на ЛС ОБАДИ СИ АКО РЕШИШ
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

waglerbg написа:От брега съм ловил разни сафридоподобни (jacks) и кoстуроподобни (snappers) на скарида и калмар. Можеш да ловиш на дъно или на "свободно пропадане (само стръв и кука) ако цепнеш една от горе споменатите риби (10о-300гр.) извадиш гръбнака, и закачиш всичко на яка кука съответните пръчка, макар можеш да хванеш тарпуун или акула и др чудовища, друг въпрос е ваденето :cry: Като закачиш нещо по-така имаш чувството че си хванал минаващ кораб с който нямаш шанс. Общо взето най-добрият риболов е през ноща , случвало се е да ги чакаме по 3-6 часа да дойдат(от 21до 3 през ноща. Една пръчка със средна акция 50-100 гр влакно о,30-0,40 ще свършат работа. Има и доста други дреболии като места и тн затова ти прашам тел. номер на ЛС ОБАДИ СИ АКО РЕШИШ
Благодаря ти, мисля първо да си взема лодка под наем и дано да се раазбера с кептъна, че моя английски е куца работа и ако разбера от къде да намеря пръчка и такъми мисля да направя един излет самостоятелно, сега се сетих, че лятото се качих на един "стоп" и пича се оказа тираджия който ми сподели за живота си в маями..имал лодка и като сам отидел там да му се обадя, обаче му затрих номера и сега ме е яд ;), по дискаверито гледах за кий уест за едни мацки които ловиха риба от един кей и минаха пичовете от "морска администрация" и ги накараха да си ги приберат понеже нямаха разрешително..та затова реших да попитам тука как седят нещата.
от страх файда няма
waglerbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от waglerbg »

До колкото си спомням билета (лиценза) е под 20 долара
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”