Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Добро начало на сезона ;)
-
- научил се да хвърля
Добро начало на сезона ;)
Днес преди обед отидох на една от баластриерите във Враждебна,целта ми бяха бабушките!
Ползвах основно 0.18 повод 0.10 кука 16,за стръв пинки,за захранка бял и шарен червей!
След стабилна захранка почнаха да излизат поетапно бабушки и уклей!
Дълбочина беше около 3 метра и то до самия бряг!
Крайния резултат е 16 бабушки,25 уклея и 1 клен,размерите са средни има и няколко по добри
Ползвах основно 0.18 повод 0.10 кука 16,за стръв пинки,за захранка бял и шарен червей!
Крайния резултат е 16 бабушки,25 уклея и 1 клен,размерите са средни има и няколко по добри

- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Добро начало на сезона ;)
ivanminkov1981 написа:Днес преди обед отидох на една от баластриерите във Враждебна,целта ми бяха бабушките!
Колега хората с такъв такъм дърпат шарани докъм 3 кила при такава температура на водата в Англия.Мини на основно 0.10 с повод 0.06 и 22 номер кука на стръв вердевас
Team Milo - feel the difference
Браво колега щтом и на такова влакно калве давай не мо мисли.А при полужение че ти е тънък повода няма да имаш проблеми
Наслука
Наслука
Не винаги съм прав но никога не греша
Страхотни "пичове " сме ,колегата споделя успешният си риболов с подробно описание на такъма и оп....................аре потече Гълфстриим от острова
п.п.Иначе
за излета 

п.п.Иначе

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
За мене лично си е напълно нормална.Просто смисълат от по-малки куки за бабушки и уклей и никакъв.Бабушката не е чак толкова капризна риба,колкото повечето хора си мислят.Пък и температурите не са миносуви все пак.Повод 0.10 и кука 0.16 си е напълно нормално.Ест. може и кука 0.18,но това в крайни случей.Според мен с повеод 0.6 при едно по-"силно" засичане с мач влакното лесно ще си замине,особено ако бабушката е по-едра.vasil hristozov написа:kaminero65 написа:
Не идва ли много дебело влакното и куката прекалено голяма
П.П. Лично мнение.Не ангажирам никой с него.
П.П.2 Браво на колегата за хубавия излет.
- carpsliven2
- сериозен играч
браво за успешния риболов колега .. само така 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
колега за летището ли говориш или някое друго което не знам
-
- научил се да хвърля
Не става въпрос за гьола до летището а за един от тези отатък Искъра 
Миналия път бях с кука 20 и повод 0.8 и ми удари един добър клен,който успях да докарам до брега и да го зърна,но скъса и се заканих следващия път да съм с по дебел повод и по голяма кука
С тази конфигурация на такъми си кълвеше прилично и не мисля че има нужда от по финни!
Единственото което иска е просто постоянна захранка

Миналия път бях с кука 20 и повод 0.8 и ми удари един добър клен,който успях да докарам до брега и да го зърна,но скъса и се заканих следващия път да съм с по дебел повод и по голяма кука

С тази конфигурация на такъми си кълвеше прилично и не мисля че има нужда от по финни!
Единственото което иска е просто постоянна захранка

-
- научил се да хвърля