КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
петър василев

Re: КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Мнение от петър василев »

emilios написа::D зимата май никои не ходи за риба
:shock: :shock: В грешка си,май четеш само в подводен,ми се срува или охи :?: :wink: :lol:
петър василев

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеДребосъци ,но за сеге толкоз,май месец ще има екшън :wink:
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

Рибата си е супер Пешо,аз още три дена и почвам да се гмуркам пак.За няколко дена бях спрял.
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Чудесни сепии!Браво! Василев, с харпун ли ги прибра? Мале, каква вкусотия са! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
петър василев

Диканаров написа:Чудесни сепии!Браво! Василев, с харпун ли ги прибра? Мале, каква вкусотия са! :lol:
Не,с изкуствени рибки за каламари(каламариери).На тях се лъжат охтопод,каламар,сепия,трапсалос(вид каламар достигащ много големи размери) :wink: Пък сепиите да ти ги направи жана ми ще си оближеш,може и да си изядеш пръстите :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месец
Изображение
петър василев

emilios написа:толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месец
Забраняват само парагади,сирти и катети не е забранено :wink: Ти му мисли :lol: :lol: :lol:
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

vasilev написа:
emilios написа:толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месец
Забраняват само парагади,сирти и катети не е забранено :wink: Ти му мисли :lol: :lol: :lol:
Аве ще ви удрежат и на вас куките май месец един ден,че пускате по 600 на ден :D
Изображение
петър василев

emilios написа:
vasilev написа:
Аве ще ви удрежат и на вас куките май месец един ден,че пускате по 600 на ден :D
:shock: :shock: :shock: :lol: Баааааааааааааааааааа,не вярвам :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”