Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ
Модератор: nkolev66
Re: КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ
emilios написа:зимата май никои не ходи за риба

Рибата си е супер Пешо,аз още три дена и почвам да се гмуркам пак.За няколко дена бях спрял.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Чудесни сепии!Браво! Василев, с харпун ли ги прибра? Мале, каква вкусотия са! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Не,с изкуствени рибки за каламари(каламариери).На тях се лъжат охтопод,каламар,сепия,трапсалос(вид каламар достигащ много големи размери)Диканаров написа:Чудесни сепии!Браво! Василев, с харпун ли ги прибра? Мале, каква вкусотия са!

толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месец

Забраняват само парагади,сирти и катети не е забраненоemilios написа:толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месец

Аве ще ви удрежат и на вас куките май месец един ден,че пускате по 600 на денvasilev написа:Забраняват само парагади,сирти и катети не е забраненоemilios написа:толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месецТи му мисли
![]()
![]()

emilios написа:Аве ще ви удрежат и на вас куките май месец един ден,че пускате по 600 на денvasilev написа:Забраняват само парагади,сирти и катети не е забраненоemilios написа:толкоз,май месец ще има екшън -----миналата година ме провериха и намериха фенера който имах за отклещване ,платих 300 евро глоба .но теб май не те хваща май месецТи му мисли
![]()
![]()