Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Мнение от fishingmania »

Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си ! :finga:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

fishingmania написа:Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си ! :finga:
М'чи естественно!!!
Ти филм дето и една риба не се вади ша гледаш ли???
Естественно че щом не се вади риба , нема филм. Все пак е риболовна програма...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Кърцата написа:
fishingmania написа:Колеги да Ви разкажа една история преди време на язовир Пънчарево.Отидохме до ресторанта-кораб и заметнахме.Риба не кълвеше и по едно време дойдоха едни да снимат точно там.Настаниха се заметнаха и така след време разбраха ,че излета ще е капо ,дигнаха си чукалата и това беше без да снимат без да показват капотата си ! :finga:
М'чи естественно!!!
Ти филм дето и една риба не се вади ша гледаш ли???
Естественно че щом не се вади риба , нема филм. Все пак е риболовна програма...
Еми да прав си ,обаче то тогава пък от другата страна се губи интереса на самото хоби,защото то риболов ли е това ако няма капота?Нормално хората искат да гледат риби ,но може би във филма не е важен само улова,важни са други неща ,като техники ,монтажи,пък ако има риба има ,ако ли не филма пак си е поучителен и на риболовна тематика.Кърца защо например ,понякога по френския канал се пускат капота ,като и той е риболовна програма..Хората са си го измисли за да е интересно на аудиторията ,а така само с усшени излети в 1 момент на човек му писва и спира да гледа как ловят едни и същи риби :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Няма рибар без "капота",аз поне имам стотици за цялостната ми кариера като рибарИзображениеИзображениеИзображение !!! Ние си го знаем това но те си мислят че филма е безмислен ако няма улов.Абе,знаем ли ги какво мислят тия с камерите,трябва да ги попитаме.Иначе,знаят как да те врътнат ако спчелиш нещо ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Krokibg написа:Няма рибар без "капота",аз поне имам стотици за цялостната ми кариера като рибарИзображениеИзображениеИзображение !!! Ние си го знаем това но те си мислят че филма е безмислен ако няма улов.Абе,знаем ли ги какво мислят тия с камерите,трябва да ги попитаме.Иначе,знаят как да те врътнат ако спчелиш нещо ИзображениеИзображениеИзображение
То понеже в тази държава всеки знае и затова сме на това ниво ... :axe:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Благодаря, приятели за подкрепата и за това, че повдигате по малко темата - така ще могат да я видят повече хора! :drinkers:
Изображение
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колега Кросфаер , да дам и аз моето обяснение . По принцип ние даваме наградите и ги изпращаме предварително в Хоби тв . Не мисля ,че са напарвили нещо нарочно , защото те нямат интерес да подменят наградите . Според мен е станало някакво объркване , но би трябвало да ми се обадят ида оправим нещата ако наистина е свършила макарата . Мога да звънна в понеделник на Анушка и да попитам какво точно е станало . А наградите не са едни и същи като цена , така че те са дали каквото имат . Мисля че отдавате прекалено голямо значение на това . Те сега се учат на всичко . И за съжаление програмата се прави от хора дето са далечко от риболова . Не знам Ицо /Бутник/ кои филм е гледал / ас не ги гледам щото мойта кабеларка не ги пуска / но обикновено се снимаят не лоши риболовци -Въхи и бат Марча са главни герои във филмите им .А за тях никой не може да каже че са случайни риболовци.
А колегата ДИАН , братле - по тези филми винаги се хваща риба , щото не се дават капотата дето са извъртявали . Аз не мисля ,че ще ти е интересно да гледаш един час как Върхи си гледа плувката :D :D :D .По някога ходят по 5 пъти на едно място за да хванат риба . Това е , нека да сме малко по-позитивни и да не мислим че всеки ни крои номер . А грешки стават , важно е да ти се извинят и да им повярваш ,че неса го направили нарочно . Аз ти се извинявам от тяхно име и ако настояваш ще ти изпратя лично точно тази макара .ГАнди
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Еее колега Кросфаер щом Ганди ти се извини , значи местата си идват на мястото и може да е станало някакво недоразумение. Щом са млади ще се поучат от грешките си че, нетрябва да предлагат неща които ги нямат в наличност , понеже всеки би се усъмнил в измама. А за постъпката на шефа на Видракс може само това : :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами,ще е хубаво да ги научите как се прави а не да се излгат и после да поправят грешките си.Иначе,щом ти се заемаш с нещата,това е добре и ще свърши добре.Много проблеми има в тези игри,не само при тях е така.Щом обаче печелят,трябва и да са коректни каквото и да им коства,прав ли съм !?!?!? Поздрав и дано Файера да остане доволен от отговора ти.Айде и много риби през годината и никакви такива случки да не ви застигат !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Vidrax написа:Колега Кросфаер , да дам и аз моето обяснение . По принцип ние даваме наградите и ги изпращаме предварително в Хоби тв . Не мисля ,че са напарвили нещо нарочно , защото те нямат интерес да подменят наградите . Според мен е станало някакво объркване , но би трябвало да ми се обадят ида оправим нещата ако наистина е свършила макарата . Мога да звънна в понеделник на Анушка и да попитам какво точно е станало . А наградите не са едни и същи като цена , така че те са дали каквото имат . Мисля че отдавате прекалено голямо значение на това . Те сега се учат на всичко .
Благодаря, че се включихте, но у мен остават още въпросите последвали от Вашите думи:
След като изпращате наградите предварително, защо са нямали въпросната макара в наличност? Аз предполагам, че въпросния господин обявен за печаливш на сайта им е получил макарата, но как с моя номер печели друг? Може би са набрали погрешно телефона и са казали на някой случаен, че печели и той се е направил на луд...Да речем, че това ги оправдава, ДА наистина стават такива грешки!
НО те твърдяха по телефона, че тези които им доставят наградите (явно Вие :roll: ) сте им казали, че поради неналичност на въпросната макара предлагате на спечелелия (тоест на мен) друга макара, като пак повтарям, че с Госпожата/Госпожицата, с която разговарях ми каза, че е проверила и новата макара била даже по-скъпа и така няма да съм на загуба.И ето тук ме "мятка" здраво! За това ме е яд и затова пуснах темата.
Вече много взех да се повтарям ама.......
И това, че отдавам прекалено значение на цялата история, смятам че така е редно, защото днес съм аз, утре друг и така винаги някъде, някой ще си вади обяда и цигарите за деня, защото се смятат за дребни тарикати, а ние трева пасем.
И пак да споделя не ми е за парите, макарата вече е собственост на приятел на шурито ми, който лови с такъми от на дядо му времето(причините са ясни).
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ганди,и Върхи и Марчо са ми приятели,мислиш ли,че бих писал нещо лошо за тях.Колегата беше мургав,айде да не обиждам,но прилича на ром,не ямайски :D Не бях хванал началото,но мисля ,че е на тецовете и съм склонен да посоча Гълъбово,така мисля не съм сигурен.Понеже малко си разбирам от нещата ,ми направиха впечатление грешки, които един обигран рибар не би допуснал.Въпреки,че на един от филмите и Върхара не беше си прогонил дължината на дюзена спрямо топ сета и кепа му идваше като чужд.За мен е редно,извинявам се за спама,но не ми се отваря нова тема,като се снима филм,да се снимат колеги като Марчо,Върхара,Мишел,Доктора,Митрански,много са,мога да изброя още и колеги от форума които не са свързани със състезателния риболова,но от които може да се научи нещо.Не знам дали имаш пряка връзка с колегите от ХобиТВ,но нека да си вземат поука.Защо не пиша нищо за на Папарака ДВД-та които се предлагат със списанието му.Ами просто подбира си хора ,които знаят как се лови правилно риба и които достатъчно компетентно обясняват всичко.Успехи на всички!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

За съжаление колегата Cross fire е поредния сблъскал се с некоректността и безхаберието на въпросната медия, лятото на яз. Жребчево се проведе Carp fest и въпреки че организаторите бяха преговаряли с тях и те бяха обявени за медийни партньори на проявата http://www.fishbg.org/forum/viewtopic.php?f=38&t=1724 , не пожелаха и да се веснат да отразят събитието,нищо че получиха нужната реклама. След като проявата приключи и бяха потърсени за обяснение се оправдаха с липса на свободен екип :!: , при все че Папарака два дена снимаше риболов на плувка на съседен залив :idea: .Според мен става дума за тотална липса на морал,а не за неопитна секретарка.От тогава въпросната медия е Персона Нон Грата сред шаранджийската гилдия.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Вярно е това което е казал колегата, макар и да несъм бил на феста.. приятели бяха там и разказаха.
За съжаление има доста неща които трябва да се доискусоряват .. а и ние сме хора и трябва да си прощаваме.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Стават и грешки и "грешки" !!! Нека поднеса и мойта информация за "грешка" ! С написаното неискам да обидя , засегна или подразня някого ! Просто разказвам една неприятна история от преди 2 дни ! Кофтито е това ,че се срещнаха погледи с нотка на съмнение един в друг на хора дето се познават от десетки години ! Запленен от невероятното представяне на Сестрата на пръчката Беркли ,реших да си я поръчам! И за да спестя транспортните и да получа отстъпка от цената я поръчах чрез местния собственик на рибарски магазин /дългогодишен техен клиент/ , даже и капаро дадох 2/3 от цената ! Поръчахме я по каталог и радост напълни сърцето ми ! След два дни пристига и .................ооооо, :shock: :shock: :shock: :shock: !!! Тя не струвала 80 лв. както е обявена в интернет пред цял свят а 146лв / с отстъпката 135/ :shock: ! Е сега какво да кажа , гледаме се с търговеца и той ми показва фактура от Видракс и в нея пише тази цена !!! А сега де, пак ме пита дали съм сигурен в цената , бяхме тръгнали към интернет клуба да проверим заедно ! Вдига той телефона и пита доставчика си , дали не е станала грешка ! Отговора е твърд и категоричен - НЕ ! След малко звъни на друг , а той му обяснява , че това е цена даже за най- малкия модел ! Е как най-малкия , като те са два ! Потърсих съдействие от приятели съфорумници и след тяхната подкрепа , се оказа ..... "грешка в даровете - на младоженеца - копринена нощница и ...! Обаждаме се пак и се оказа : Внесли нови модели и заприходили и тези на високата цена и т.н. и т.н. :shock: !!! Ми що не заприходиха новите модели на ниската цена !!!!? Както и да е , аз пръчката я взех на ниската цена , даже отстъпка ми направи местния търговец /което му прави чест / и съм благодарен ! Та мисълта ми е , че стават "грешки" ! Лошото е това ,че аз със този човек се виждам почти всеки ден , случилото се за мен въобще не бе приятно !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Видракс, колега Ганди, чест Ви прави, че се явихте лично във форума и се лично ангажирахте с проблема! Мисля, че ще е от полза едно оглеждане на младите "мишлета"! Може и да не са невинни "грешките" ,а крайният резултат се сещате какъв ще е! :wink:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”